Geweldig leuke methode om te leren

Het kost geen moeite om elke dag weer te beginnen, goed opgezet programma

Uitstekend!

Vrijdag besteld, zaterdag al in huis! En dat zonder verzendkosten. Product zoals omschreven en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goed spul

Mooie kleding, snel verzonden en leuk verpakt!

Goede service en betrouwbaar.

Niet van toepassing.

matig

de rode jurk is erg mooi maar kwam totaal verkreukeld aan.

blij met de mooie succubuskleren

heel blij met het aanbod;wel is het zo dat ze meestal voor mij,1.55m,wat te lang zijn

Snelle levering, mooie verpakking, echt als n kadootje die ik zelf gekocht had

Ik ben zeer content met mijn nieuwe blouse. Als je iets besteld op succubus.nl wordt het zeer vlug geleverd.

Prachtige jurk, heel blij mee

Alles is perfect verlopen, bestellen ging gemakkelijk, bezorging op tijd, de spullen pasten en waren heel leuk ingepakt, cadeautje. (heb de lieveheersbeestjes bewaard)

jammer

Door de cadeaubon op te sturen in een doos duurde het meer dan een week dat post.nl hem eindelijk bezorgd had. Dit na precies zes mailtjes van post.nl dat ze kwamen bezorgen en 15 mim later dat bezorging niet door ging. Door de cadeaubon gewoon aangetekend op te sturen zonder die doos en andere flauwekul had hij twee dagen na de bestelling in mijn brievenbus kunnen liggen. Het is niet alleen voor mij als klant sneller maar ook voor het milieu beter om een kleine pinpas grote kaart te versturen in een envelop en niet te versturen in een doos waar qua grote een boek in kan worden verzonden. Verder top bedrijf.

Effektivt kjolefirma

Fint udvalg ,god og hurtig ekspedition ,dog mangler der gratis return

Erg go

Het is een feestje om het pakket te ontvangen erg mooi ingepakt. Dan maakt je het opent en helemaal prachtig in mooi papier en met zorg ingepakt.

Toller Service, schnelle Lieferung

Auslieferung erfolgte sehr schnell. Der Artikel war hubsch verpackt, daruber habe ich mich sehr gefreut. Kann den Shop weiterempfehlen!

Snelle levering, heel netjes verpakt, heel tevreden met mijn bestelling!

Snelle verzending, mooi ingepakt en goed Product. Als ik de winkel bezoek is het personeel ook heel vriendelijk en behulpzaam!

Snel fijn en mooi!

Snel betaald, snel geleverd, fijn verpakt en een mooi kledingstuk rijker! Bedankt!

Totale plaatje is prima !

De bestelde schoenen waren per schoen in de schoenendoos zeer zorgvuldig ingepakt. Dit kom je niet vaak tegen. Daarbij was de schoenendoos als een cadeautje ingepakt, dus incl grappige versiering en lintje. Het zijn de extra kleine dingetjes die 't net iets aantrekkelijker maken, toch ? Het totale pakket was ook stevig. Niet te vergeten: de schoenen zijn van mooie kwaliteit en zitten perfect, top !

Hele fijne winkel om te shoppen

Succubus is een fijne winkel om te winkelen, heeft altijd veel keuze in assortiment en de maten zijn zeer ruim. Iedereen kan er slagen. Groot assortiment en vaak nieuwe items. Heel vriendelijk personeel die je goed helpt met tips en evt ritsen. Een bestelling via de webshop is altijd een kadootje. Mooi ingepakt en stijlvol en snel. Zeer tevreden met Succubus en favoriete winkel.

Beautiful dress, excellent quality Perfect fit, customer service was brilliant. Wonderful experience and will definitely buy from again. Highly recommended!

Prima verzorgd

Snel verstuurd, netjes ingepakt. Prima produkt.

Bestelling wordt snel en leuk verzonden. Roze doos met lieveheersbeestje is elke keer weer spannend om te openen. Echt een kado. Maatvoering is perfect. Klopt altijd

Prachtige originele kleding

Wat een beeldschone kleding! Kleding met mooie klassieke lijnen met knipoog naar het verleden. Leuk als je net even anders voor de dag wil komen. Vriendelijke medewerkers van de klantenservice ook als je de maat toch net verkeerd hebt ingeschat.

Alles oké

Alles oké

Gemakkelijk en snel

Dit is een winkel met veel te veel leuke en originele stukken en een veel te gemakkelijk bestelproces. Niet goed voor de portemonnee. Voor de rest niks op aan te merken.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft