Vertrauenswurdig und schnell

Seite ist gut aufgebaut, nach Bestellung wird man uber den Stand der Lieferung auf dem laufenden gehalten und auch die Rucksendung ist unkompliziert.

satisfied

Everything worked well!

In een woord geweldig

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ich bin, wie immer, sehr zufrieden.

Der Bestellvorgang ist einfach, die Ware kam gut und liebevoll verpackt bei mir an. Es gibt nichts zu meckern.

Geweldig weer

Super Fast Delivery to the uk.

This company has excellent products and my girlfriend was impressed. So now i know where to shop in the future.

Es ist eine super Ware, die angeboten und auch schnell geliefert wird, bin sehr zufrieden. Vielen Dank.

formitastisch!!!

Mooie website, goede producten en een snelle en duidelijke service.

Een lach op mijn gezicht

Ik heb nu 2 maal iets besteld en word heel blij wanneer ik de dood open maak. De spullen zijn zo leuk ingepakt, dat je gewoon een "cadeautje" ontvangt. Het tovert steeds een grote glimlach op mijn gezicht. Je kunt zien dat ze de kleding echt met liefde behandelen en inpakken. En dat zorgt er dus echt voor dat ik, wanneer ik de keuze heb, hier mijn kleding zal kopen i.p.v. bij een andere winkel waar ze hetzelfde item verkopen. De ervaring is gewoon heel prettig. De retourkosten zijn natuurlijk altijd jammer maar de verzendkosten betaal je dan weer niet. Dus uiteindelijk is het allemaal meer dan netjes wat mij betreft.

Tolles Kleid, passt genau.

Das Kleid sieht aus wie abgebildet und passt wie angegeben. Bei S kriegt man bis max. Korbchen D hinein, danach ist Schluss :) Der Versand ging schnell und das Kleid kam hubsch verpackt an.

Arrived very quickly to Australia

It s such a beautiful dress, fits perfectly. I am planning to wear it on a vintage style photshoot., which I will post when completed.

Excellent

Shipping & delivery was quite fast, the product i have ordered arrived in perfect shape i love it!

Geweldig!

Het is altijd een feestje om een pakketje van Succubus te ontvangen. Met zoveel liefde ingepakt en ik heb nog nooit een artikel hoeven terug te sturen. Alles past en is naar dikke tevredenheid!

Sehr gute Qualitat und Service

Bestellte Ware passt wie angegossen

Onaardig

De retourprocedure was onduidelijk op de website weergegeven, vandaar dat ik gebeld heb naar klantenservice. Ik heb drie keer moeten bellen om alle informatie te krijgen, die ik nodig had. Ik had alle drie de keer Thijs aan de lijn. De derde keer begon het hem blijkbaar te vervelen. Het was dan ook al eind van de middag. Hij kwam humeurig en geïrriteerd over en gooide de hoorn nogal snel op de haak. De informatie op de website en van Thijs was onduidelijk. Ik vind de kleding mooi en bijzonder. Daarom beveel ik succubus toch aan.

Fijne keuze vaak goede pasvorm

Cijfer zou hoger kunnen zijn als het retourneren niet zo lastig was Een uitgeprint retour label is geen overbodige luxe . En 5 euro retour kosten weerhoudt mij om nieuwe producten te proberen

Prachtige modellen en stelle levering!

Heerlijke winkel

Succubus heeft een ruime keuze aan kleding. De foto's zijn altijd duidelijk en de beschrijvingen geven voldoende details. Verzenden loopt altijd heel vlot. Ik winkel hier graag!

Erg prettig

Fijne en duidelijke omschrijving van producten. Foto's van verschillende modellen geven een duidelijk beeld. Snelle levering in stevige verpakking en snelle afhandeling van een retour. Ik ga zeker vaker bestellen, ben zeer tevreden over de geleverde producten.

Prima product

Ben zeer tevreden over men trenchcoat, maat zit ook goed. Dezelfde dag van de bestelling nog verzonden, maar is pas na 3 dagen geleverd. Maar daar succubus niets aan doen.

Gute, schnelle Lieferung, vielen Dank

Gute, schnelle Lieferung, vielen Dank

Voldoende

Snelle levering, mooi product jammer dat de hendel van de tas niet van leer is gezien de prijs :)

Ik ben er heel blij mee. Bestellen ging makkelijk en retourneren ook.

Tolle Produkte und schnelle Lieferung

Perfect!

Great product variety, fast delivery, lovely packaging, awesome products, perfect service. Thank you, Succubus :)

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft