mooie rok en goede kwaliteit

mijn bestelling kwam snel en de rok die is mooi, goede stevige stof en mooi afgewerkt. komt overeen met de foto

bestelling was er de volgende dag

mooie jurk, ben er blij mee

Blij verrast en heel tevreden!

Ik had nog nooit iets besteld bij Succubus. Ik was echt verrast door de snelle verzending en de schoenen waren op een hele leuke manier verpakt. Echt een cadeautje! Voor herhaling vatbaar!

Alles perfekt, besser kann man das nicht machen

Super schnelle Lieferung, auch nach Deutschland. 2 bis 3 Tage, das schaffen viele inlandische Unternehmen nicht. Ein wirklich tolles Petticoat und so suss verpackt, da macht das auspacken so richtig Spass. Ich sage Danke und bis bald ...

Good quality as always

I have used succubus a number of times and it is always easy and gets here safely. The skirt looked different due to lighting so wasn't completely as expected, but nothing wrong with the service - this can be an issue with the real miss candyfloss site as well.

Fijne webshop, aardige medewerkers

Ik bebgrijp nu pas hoe het zit met de maten van de run and fly tuinbroeken.. als je maat 36/38 hebt moet je xs nemen.

******

Het zijn plastic schoenen

Snelle levering en heel leuk verpakt

Prachtig ingepakt

Heerlijk jurkje, mooi verpakt en snel geleverd

Super winkel

Heb echt een top ervaring gehad overzichtelijke website met hele leuke artikelen, mijn bestelling was snel geleverd en heel leuk ingepakt en de schoenen zijn van mooie kwaliteit. Ga hier zeker vaker bestellen!

Ich liebe diesen Shop!

Hier stimmt einfach alles: Die Auswahl an brands, die sonst schwer zu kriegen sind, der Versand ist phanomenal schnell und die Retouren fair und unkompliziert. Die Sachen kommen wunderschon und liebevoll verpackt an. Ich konnte nicht zufriedener sein!

Sehr zufrieden

Tolles Kleid, sitzt super, liebevolle Verpackung, schneller Versand - ich bin sehr zufrieden.

I would use again.

Wonderful product.

Goede ervaring

Service, levering,... heel goed Producten zelf: iets minder van kwaliteit dan de afbeeldingen doen vermoeden, prijs/kwaliteit : prijs in verhouding vrij hoog

Heel tevreden

Handtas is goed toegekomen, snelle verzending. Een aanrader!

Echt een cadeautje wat er binnen komt. Heel leuk met zorg ingepakt. Snelle levering..

super

Makkelijk gevonden wat ik zocht, de maattabel helpt goed om de juiste maat te vinden. Afrekenen ging goed en de bezorging was een feestje. Het pakje is altijd mooi verpakt, waardoor je ziet dat dit bedrijf echt respect heeft voor de kleding.

snelle levering, mooie kleding

Fijne ervaring. De kleding zit heel netjes verpakt en wordt snel geleverd. De retourkosten zijn een minpuntje dus vandaar 4,5 ipv 5 sterren.

Perfect!

Bestelling dezelfde dag verzonden, heel aardig te woord gestaan door klantenservice!

Alles goed

Alles is goed verlopen. Had een jurk besteld in maat s die bleek te groot bovenaan dus heb nu een XS ontvangen. Alles verliep prima. Goed op de hoogte gehouden. Moet geen retour betalen om dat het om een ruil ging.

Tolles Service

Das Sercive ist immer perfekt. Egal was man braucht.

Schones kleid, aber entspricht nicht den angegebenen Massen

Ich hatte extra vorher eine Grossentabelle angefordert damit ich das richtige Kleid in der richtigen Grosse bestelle. Ich war sehr zuversichtlich dass das passen wurde leider wurde ich enttauscht. Nun muss ich auch noch die Kosten fur den Ruckversand tragen weil die Grossentabelle nicht stimmt das finde ich nicht so prickelnd. Bei einem anderen Modell hatte ich schon mal ganz gut geklappt. Daher nur dreieinhalb Sterne Die Kleider sind schon daher eine Weiterempfehlung aber an den Grossen angaben musste sich noch etwas andern

Wonderful, thank you x

Super fast delivery, great item x

Weer een prima levering

Het ging allemaal weer prima met de levering. Altijd goed verzorgd. Helaas paste de laarsjes niet omdat ik te brede voeten heb. Dat kan gebeuren. Ik baalde wel, want ze waren super leuk en origineel. Dus maar wachten op nieuwe leuke, die ik wel ga passen. Ook het retour zenden ging goed.

Good price, fast delivery

Good fast delivery to the UK. Very efficient service and a good price.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft