Heel fijne winkel

Fijne winkel, leuk contact. Ze denken me als er artikelen niet op voorraad zijn en hebben me een alert gestuurd toen het wel weer bestelbaar was. Mooie service

supurb

Kwam de winkel tegen op zoek naar een swing skirt voor mijn dochter. Heel veel keus. Uit eindelijk twee rokken gekocht. Ze waren goed verpakt en snel verzonden.

Goede maatbeschrijving

De service en maatbeschrijving zijn super, waardoor de kleding perfect paste. Pakketje was mooi verpakt en echt een cadeau om open te maken. Bestelde producten zijn van goede kwaliteit.

Altijd Top en correct

Super correct en top ..jaren vaste klant .MVG Marleen

Leuke kleding tegen een betaalbare prijs!

Perfect experience. The delivery time was very reasonable. And the items purchased were exactly as advertised and good quality material

Mooie kleding, snel geleverd, mooi ingepakt

Mooie kleding in veel maten, snel geleverd en een cadeautje om uit te pakken.

Levering is snel en de verpakking onderscheid zich van andere leveranciers.

Weer erg blij met aankoop. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Easy to order, quick shipping

Website was easy to navigate, super glad to find something I loved, and purchasing it was easy! It also came really quickly

Had een te kleine maat broek besteld ,gelijk terug gestuurd ,en een paar dagen later de broek in de juiste maat ontvangen, echt geweldige service

Snelle verzending en goeie kwaliteit

Het is gewoon goede kwaliteit, en fijn snelle verzending!

Sehr zufrieden!

Die Kleider sind qualitativ hochwertig und kamen niedlich verpackt und ohne Probleme bei mir an. Werde definitiv wieder bestellen.

super snelle service en altijd leuk ingepakt en goed verzorgd

Snelle levering en weer een leuk item voor de collectie

Hele fijne winkel

geen klachten

Snel en vriendelijk

Omdat het de eerste keer was dat ik een bestelling plaatste, wist ik niet welke maat kleding mij zou passen, dus 2 stuks besteld. Voor het retourneren van 1 maat heb ik contact gehad met iemand in de winkel, en werd heel kundig en vriendelijk geholpen. En alles is administratief heel goed vastgelegd. En dan bedoel ik alle e-mail die je ontvangt, stap voor stap.

Uitstekend!

Makkelijke en mooie webshop, jurk keurig en vrolijk ingepakt en snelle levering. Duidelijk een webshop om terug te komen.

Immer wieder gern!

Schnelle Lieferung. Sehr liebevoll verpackt.

Goed ervaring, mooie producten

Mooie jurk besteld en gehouden, een fascinator gekocht en geretourneerd, prima service!!

Wunderbar

Sehr schones Angebot und immer liebevoll verpackt. Lieferung dauerte etwas langer aber war noch im Rahmen. Gerne wieder!

Very good

Responsive and helpful. Beautiful clothes. Size chart was not perfectly accurate but company stepped in to help. I am a repeat customer.

Snelle bezorging. Erg leuke verpakking ;)

Prettig klantvriendelijk contact met klantenservice. Leuk en met zorg verpakt. Kortom fijne ervaring.

Perfekter Service

Schon oft hier gekauft, schnelle Lieferung und unkomplizierter ruckversand...immer wieder

Snel en zonder bezorgkosten geleverd. Dikke prima.

Snel geleverd en zonder bezorgkosten. Top

Erg fijn

Ik had een rok besteld maar twijfelde over de maat. Ik kreeg na het bellen van de winkel direct iemand aan de telefoon. Super fijn! Deze meneer heeft mij heel goed geholpen en nam voor mij de tijd. Hij dacht mee en was erg behulpzaam. Het pakketje werd de volgende dag direct bezorgd. Al met al een fijne ervaring. Dit zal niet de laatste keer zijn dat ik bestel.

Fijne, overzichtelijk site met mooie kwalitatief goede aparte kleding.

Snelle afhandeling, nette, gezellige verpakking. Geregeld nieuwe artikelen van mijn favoriete merken. Kwalitatief goede kleding.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft