Nog nooit problemen gehad.

Al meerdere keren besteld en in de winkel langs geweest. Altijd goede, snelle service en passende producten.

Fabulous service thank you

Very efficient and thoughtful company as I had ordered two dresses in error

Pakketje was er met een dag!

Service was heel snel. Pakje nog niet geopend, want super leuk ingepakt, en voor een verjaardag die nog moet komen, dus geen idee of artikel onbeschadigd is.

Super Shop

Tolle Kleider,schnelle Lieferung

Perfect and comfortable

These dungarees are more than I could have asked for! They are comfy, colorful, and beautiful! The shipping was fast and easy too!

Prachtige schoenen

Op mijn vraag kreeg ik heel snel antwoord vervolgens had ik de schoenen de volgende dag al in huis!

Genau wie beschrieben und schnelle Lieferung

Erste Bestellung war sehr gut

Fijne webwinkel!

Kleding wordt met aandacht verstuurd en ruilen gaat heel soepen en kan zelfs in de winkel.

Alles top!

Habe ein super schones Kleid bestellt, das auch perfekt passt. Der Versand war richtig schnell und das Paket sah total suss aus. Klare Empfehlung!

Super schone Ware, perfekt verpackt und schneller Versand. Danke!

Besser geht es nicht! Spitze!

Hier stimmt alles! Ich kann den Laden hier nur warmstens empfehlen! Eine Online-Bestellung ging unkompliziert und einfach. Das Paket wurde punktlich und sehr schnell von den Niederlanden nach Deutschland innerhalb von drei Tagen geliefert! Der Petticoat hat einen traumhaft schonen weichen und dennoch fluffigen Stoff. Ich hatte ihn fur mein Hochzeitskleid gekauft und besser geht es nicht!

Kreeg mijn jurk hekemaal mooi ingepakt. Top!

schnelle und zuverlassige Lieferung

Ich bin mit meinem bestellten Rock sehr zufrieden, gute Qualitat und entspricht der angegebenen Grosse Gern bald wieder

Ik heb online een jurk besteld, dit is voor mij niet de eerste keer. De keuze is reuze! Elke jurk heeft een eigen beschrijving met duidelijke foto's, om goed te kunnen beoordelen of de betreffende jurk wel bij je figuur past. De maattabellen kloppen, dus ik hoefde niet twee maten aan te schaffen om er daarna weer een terug te sturen. De verzending was snel en de jurk was mooi ingepakt. De jurk zelf zit volgens verwachting, dus perfect. Mijn volgende jurk zou ik zeker weer hier vandaan halen. Het is zeker ook de moeite waard om de jurken in de winkel te zien en te passen. Ik heb al een keer een anderhalf uur gereden voor deze winkel, maar het is het waard!

Dungaree

Mega nice top Design, super comfortable

Alles Top

Schneller Versand, tolle und qualitative Ware. Wie immer!

Altijd snelle levering met mooie originele kleding.

Super!!

Netjes op tijd mooi ingepakt voelde echt als een cadeau en de schoenen zitten geweldig

Ik wordt hier heel blij van, al die leuke kleding.

Mooie kleding en super leuk en je wordt er vrolijk van en keurig ingepakt en leuk. En de winkel is helemaal fantasties. Vrolijk hebben we nodig nu in deze tijd en leuke mensen.

Geweldig aanbod, ook voor wat grotere maten

Voor grote maten shoppen is vrij lastig, zeker als je iets richting vintage stijlen wil. Ik heb al maanden een bepaalde jurk op het oog, vond het lastig te zien of de grootste maat mij zou passen. Volgens de maattabel zou hij namelijk nét passen. Gelukkig gewoon gekocht en hij zit perfect!! Stof is goed afgewerkt en het model is heel mooi. Moest alleen de top van de jurk iets innemen vanwege inkijk, maar dat nam zeker niet weg hoe leuk deze jurk is. Ik ga zeker vaker hier kleding halen!!

Snelle en correcte levering en zeer mooi verpakt.

Toller Shop

Toller Kundenservice, der rasch und freundlich antwortet. Die Verpackung ist fast plastikfrei (Ausnahme ist das Klebeband am Karton und ein hubsches Geschenkband um die bestellte Ware) und sehr liebevoll gestaltet! Rucksendungen sind nicht gratis, was dazu gefuhrt hat, dass ich wirklich nur die Dinge bestellt habe, die ich auch bestimmt behalten wollte, und keine zusatzlichen "um zu schauen, ob sie mir passen/stehen/gefallen" - konnte ein Minuspunkt sein, aber in Zeiten der Klimakrise ist es eigentlich besser so. Lieber vorher uberlegen! Kleine Anmerkung am Rande: Bei Hell Bunny entspricht S (UK 10) einer Grosse 38 (NICHT 36). Damit sitzt der Rock etwas weiter als ich ihn im Laden gekauft hatte, aber er sitzt an der richtigen Stelle, also werde ich ihn so behalten.

Goede kwaliteit producten

Grote keuze ,in de winkel een leuke ontspannende sfeer goede hulp. One line goede service en snelle levering. Ook bij retour snelle afhandeling.

Helemaal tevreden

Ik ben tevreden met Succubus. Ik heb vaak de kleding of schoenen hiervan Succubus besteld.Iedere keer kreeg ik de pakket,altijd blij mee.Nooit me teleurgesteld. De kleding pas precies met mijn figuur en met uniek stijl die maak me trots op.

Shoes are beautiful!

I love these boots. The colors are very vibrant, and they are comfortable to walk in.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft