Helemaal niets te klagen! Fijne site. Snelle levering en superleuk ingepakt. Ook de kleding zelf is van goede kwaliteit en te mooi! kortom een aanrader

Super Ware, schnelle Lieferung

Sehr schnelle Lieferung, das Kleid ist ein Traum.

Retourkosten niet gratis

Ik las op de site makkelijk retourneren en ging er daardoor vanuit gratis maar bleek niet het geval dus wijze les geleerd. Had namelijk 2 dezelfde artikelen van verschillende maten besteld, om te zien welke het beste pasten. Helaas vielen ze geen van beiden mooi maar ik kwam er toen dus pas achter, dat de €7,95 aan retourkosten voor eigen rekening waren. Vind ik persoonlijk niet meer van deze tijd en slechte service naar de klant. Zal met dit in mijn achterhoofd dan ook niet snel meer iets kopen of ik moet het eerst ergens al een keer gepast hebben. Zeer jammer want het pakket werd snel geleverd en was netjes ingepakkt. Ook de retourning werd goed en snel behandeld.

Kleed van 169.98 terug gestuurd nog steeds niet terug betaald

Excellent

Great quality, amazing selection and very fast shipping!

Prima service, snel en correct.

Het is altijd weer een feestje om een pakketje van Succubus binnen te krijgen. Superleuk verpakt, alsof je een cadeautje krijgt. Heel attent!

Is goed

Het was goed en een snelle bestelling,

Bin mit allem zufrieden

Service ist sehr gut

Alles Bestens und sehr liebevoll verpackt!

0,041666667

In 1 woord TOP

Netjes en snel geleverd. Kwaliteit zoals je gewend bent.

Superrrr leuke kleding

De blits gemaakt met mijn flared ribbroek en coole blouse op hip&peace festival

Alles immer super

Einwandfreie Bedienbarkeit der Homepage, schnelle und reibungslose Lieferung. Falls mal was zuruck muss geht das sehr unkompliziert und unburokratisch. Und das beste , die Sachen passen immer perfekt.

Perfect !

Snelle levering en prachtige verpakking

Snelle levering mooie spullen, wat je ziet op de foto's is ook daadwerkelijk het item!

Dikke prima

Snelle verzending, het T-shirt past perfect, kortom dikke prima!

Snelle levering, mooi rokje. Paste helaas niet goed, teruggestuurd, geld teruggekregen.

Website easy to use good delivery.

Product good quality. Fast delivery.

Super mooie kledingstukken! Alles was netjes ingepakt en heel snel geleverd. Bedankt!

Easy ordering and fast shipping!

Love these shoes and they were delivered so fast even coming all the way to the US!

A+ service

Excellent customer service, friendly and helpful. Items delivered quickly. Thank you

Kleurrijke leuke ervaring, maar met een randje

De website is erg makkelijk en mooi en kleurrijk. Je wordt er compleet ingetrokken en hebt echt zin om iets te kopen (ik wel tenminste). Wat ik besteld heb is een feestje om uit te pakken. Helaas vallen veel schoenen te klein uit. De retourprocedure is gelukkig ook makkelijk.

super schnelle Lieferung

das Produkt war sehr liebevoll noch in Seidenpapier verpackt. Das Produkt ist super! Wurde ich immer empfehlen.

Traumhaft schon

Sehr gute Qualitat meines Shirts und die schonste Verpackung, die ich jemals erhaltene habe…vielen Dank ❣️

Angebot und Qualitat uberzeugen meistens, diesmal gabs leider Passformmangel, also retour.

Von der Bestellung, der Zahlungsmoglichkeiten, der Retour, bis hin zu den e-mail-Benachrichtigungen hat alles super geklappt. Angebot und Qualitat der Ware sind sehr gut. Leider hat mir das Kleid diesmal nicht gestanden, der Stoff zu schwer und die Passform war nicht perfekt, deshalb ging es zuruck.

Gezelig

Ontzettend fijne winkel, ze zijn niet opdringer, denken met je mee

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft