Hele mooie jurk, goede kwaliteit, snelle verzending, heel leuk verpakt

Perfekt

Schnell und super suss verpackt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie spullen

Zoals altijd , mooi ingepakt en snel geleverd. Veel keuze in de webshop.

Fantastische kleding en goede service

De website is heel eenvoudig in gebruik. De kleding is goed en duidelijk te zien. Bestellen en eventueel retourneren is simpel. Let wel op: verschillende merken, verschillende maten!

Hele leuke items, vlotte levering, prettig retourbeleid

Erg leuke items gevonden op Succubus, lekker onderscheidend. Pasvorm van de artikelen is goed omschreven, maat moet je toch echt zelf ontdekken, maar erg leuke dingen gescoord. Tevreden nieuwe klant hier!

Perfecte service en heel mooi ingepakt was een cadeautje om te krijgen

Prachtige collectie en zeer vriendelijke mensen

Heerlijk zo'n exclusieve collectie te zien. Voor liefhebbers van deze stijl is het een ware snoepwinkel. Door de service om kleding naar de winkel te laten sturen en daar dan te betalen, vind ik een pré voor een volgende aankoop

Fijne klantenservice

Fijn contact met de klantenservice en goede oplossing ontvangen. Bestelling perfect geleverd. Iedere keer weer een cadeautje.

Goed.

Bestelling snel en goed verzorgd geleverd.

Prachtige jurk en ontvangst zelf al een cadeautje

Prachtig verpakt voor levering. Voelde echt als een cadeautje om uit te pakken. De jurk zelf is ook prachtig en zit heerlijk!

Fast delivery. Beautiful & careful package!

I am very happy about the whole experience. The delivery is super fast. 1 day after orderring. The dress from Miss candyfloss was beautiful & carefully packed. The beautiful ladybug was a really nice touch! I will definitely order again from here.

Mooi kleedje, goed verpakt en vlotte levering.

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe jurk. Leuk aanbod bij Succubus.

Supersnel en correct

Altijd fijne winkel. Nauwkeurig in maat, service en levering!

Prachtige jurken, geweldige service

Goede en snelle service en de jurken die ik kocht zitten heerlijk en van goede kwaliteit.

Prima service, snel geleverd. Super leuke broek met perfecte pasvorm

schade

Originelle Teile mit einem super Tragegefuhl und angenehmen Stoffen aber deutlicher Punktabzug fur knapp 8 Retourekosten in Eigenregie!! Das ist nicht gerechtfertigt! Sehr schade aber dies bewegt mich dazu, bei ihnen nicht mehr zu bestellen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

De maten kloppen niet

2XL is medium en 3XL (na omruilen) is L. Je moet zelf de verzendkosten betalen als je wilt ruilen. Al met al is 47 euro toch een hoop geld voor een blouse die niet past. En het omruilen duurt erg lang.

Verrassend!

Nette website en leuke collectie. Makkelijk besteld en een dag na bestelling al geleverd. Heb nog niet eerder een pakje geopend dat zo netjes en leuk verpakt was! Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Sehr gut

Ich habe meine Bestellung schnell bekommen und in schone Packung. Alles ist reibungslos!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zoals altijd: zeer tevreden

Succubus is een fijne web-winkel. Snelle levering en als er iets is, dan staan ze je snel en behulpzaam te woord. Producten van goede kwaliteit, zeker aan te raden.

Prachtige kleding, jammer dat retour geld kost

Prachtige jurken, maar heel jammer dat retour of ruilen voor een ander model dus geld kost.. Nu hopen dat ik snel geld terug krijg van 1e jurk

Perfect !

Perfect !

Zeer ruime keuze uit hele toffe kleding

Bij Succubus kan je altijd wel slagen. Ruime keuze aan kleding, vele maten en alles wat ik leuk vind is ook altijd wel op voorraad. Tevens een snelle service! En leuk verpakt :)

Wat een fijne winkel

Online super , maar de winkel in het echt nog leuker ! Leuke mensen en echt lekker een snuffel winkel en er hangt zoveel dat je zeker wel een uur binnen bent. Echt heel erg leuk

Snelle levering, hele mooie blouse

Fijn om mijn kleding zo snel in huis te hebben! Leuke cadeau verpakking

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft