Van A tot Z een 10

Prachtige selectie vrouwelijke kleding en snelle levering. Daarnaast is het uitpakken van het mooie roze pakketje elke keer (!) een feestje.

Heel prettig de schoenen waren super mooi verpakt en snel geleverd.

Helaas pasten de schoenen niet maar het retouneren ging ook super makkelijk en was snel verwerkt. De schoenen kwamen snel en waren heel erg mooi verpacht echt als een kado, super leuk!!!!

Snelle bezorging leuk ingepakt! Ga er zeker nog eens shoppen!

Bin begeistert

Ware wird supersuss mit viel Liebe und Plastikfrei verpackt.

Perfect fit and extremely flattering dress!

The dress has a perfect fit, it s high quality and feels super comfy! And looks just right on you✨ Hell bunny dresses have sometimes been too small or uncomfortable for me (I can wear anything from the size S to L depending on the brand) but this dress in size M is just perfect. Looks gorgeous on a curvier body (which I don t always get from Hell Bunny).

Super behulpzaam, veel keuze

Kadobon online invoeren werkte niet. Gebeld en binnen 2 minuten alles geregeld. Super toch.

Prima ervaring, prachtig kimonojasje in een mooi pakketje

Voldoet volledig aan mijn verwachting

Zoals verwacht

Het was mijn eerste bestelling; een swing polkadot met petticoat. De maattabel is correct. De jurk is van erg goede kwaliteit en zit fantastisch. Ik kreeg leuke reacties en er werd gevraagd waar ik doe jurk toch gekocht had. Succabus! Niet meer vergeten.

top

atijd top service

Snelle levering, en geen verzendkosten onder de 50€. Heel fijn anders dan bij de concurrent

Amazing price and quick delivery

I could not find the dress I wanted anywhere in the UK and found it at Succubus.com. It arrived inside a week and fit perfectly, and cost about the same as buying it at home! First rate service, thank you so much!

Mooie kleding, snelle verzending!

Zalige winkel

Geweldig assortiment en snelle service. Kleren zitten goed en zijn van een degelijke kwaliteit.

Zoals je verwacht

Prima prijs / kwaliteit. Mooi verpakt en snel geleverd

Alles super!

Die Bestellung kam super schnell,Bezahlung per Rechnung war moglich. Die bestellte Kleidung war von top Qualitat und liebevoll eingepackt. Alles super.

Duidelijke site, snel geleverd en scherpe prijzen

Gewoon goed, ik ga hier vaker bestellen, als ik in de buurt ben zal ik de winkel ook zeker bezoeken.

Super snelle levering. Schitterende verpakking, echt een cadeautje!!

Super gave winkel. Prachtige kleding en spullen.

De kleding die er wordt verkocht is echt super gaaf en nergens anders te vinden. Personeel was ook vriendelijk.

Geweldige webshop!

Genoeg keuze, snelle afhandeling. Top!

Mooie collectie, uitgebreide sizerange. Goede service.

Mooie collectie, uitgebreide sizerange. Goede service.

Alles Problemlos geklappt

Die bestellten Kleider waren innerhalb einer Woche bei mir. Die Kleider wurden sehr liebevoll gepackt.

Schnelle, unkomplizierte Abwicklung

Tolle Ware, schnelle Lieferung. Alles Bestens

Everything was perfect

Thanks!

Snelle verzending en leuke verpakking

Pakket werd snel verzonden en was ook nog leuk verpakt zodat het echt een kadootje leek voor mijn dochter. Erg blij mee.

Adequaat en plezierig in communicatie. Snelle, goede levering.

Zeer tevreden klant met een prachtige aankoop!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft