Totaal tevreden

Correcte levering en teruggave zonder problemen wegens te klein. 2e bestelling eveneens correct verlopen, geen teruggave. Financieel correct.

Alles tipptopp.

Artikel ist liebevoll verpackt angekommen.

Prachtige jurken

2 prachtige jurken besteld. Helaas 1 net wat te krap. Alles mooi verpakt en ook retourneren gaat gemakkelijk.

..super schnelle Auslieferung...

..Sehr schnelle Auslieferung.. Danke dafur

perfetto

dal momento dell ordine all arrivo dell articolo tutto perfetto, unica pecca l aggiunta di 40 di tasse su un articolo già costoso di per se ma penso ne varrà la pena

Best

You do great job

Alles bestens!

Sehr schnelle Lieferung! Ich bin begeistert. Schon auch das liebevoll verpackt wird. So macht das auspacken noch mehr Freude

Fijne shop!

Fijn contact via de e-mail/klantenservice en snelle levering. Goede kwaliteit wat betreft de items.

Always perfect

Very happy with Succubus. Great range of items, quick handling and shipping. Very fair shipping-cost too (love that they ship with end-delivery of our national/local post-service and not with a courier-end-delivery which would be very expensiv because they add their own fees). I do continue to order from them. Thank you

Exceeded expectations

Wasn't sure what to expect as I had never heard of the site before, but I had been hunting down a specific pair of boots that they had in stock. Decided to order and lo and behold, they arrived in a super cute custom shoebox in perfect condition even earlier than expected for an international delivery. Absolutely worth it!

Tolle Kleidung, schneller Versand

Habe zum ersten Mal dort bestellt, super schneller Versand und die Klamotten sind wirklich toll! Das einzige was mich stort, dass die Rucksendung nicht kostenlos ist, aber naja, man kann nicht alles haben.

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering, aandacht besteed aan het inpakken, hele leuke fijne sandaaltjes

Die Wahre wurde schnell verschickt und ist von guter Qualitat.

Alles wurde schnell verschickt und ist wohlbehalten bei mir angekommen. Ich bin zufrieden.

uberraschung - wie Geburtstag

Es ist immer wie am Geburtstag ein Pakerl von Succubus zu erhalten: So liebevoll verpackt und die Sachen sind sehr schon. Leider muss ich 2 Teile zurucksenden, denn sie passen nicht. Ich finde es sehr schwierig zu verstehen, wie die Teile dann auch wirklich passen (wie aus dem Katalog bestellen irgendwie)... hier konnten die Grossenangaben noch genauer sein, um einen bessere Hilfe zu geben. zB Hose ist Grosse M aber der Stoff ist so dehnbar und wirklich gross, (ich hab ca. 29/30 in Jeansgrossen) & ich wurde vermutlich in XS passen. Auch Angaben zu wie schwer/dick der Stoff ist konnen oft helfen, um zu verstehen, wie die Passform ist. Nun sende ich heute das Paket mit 2 von 3 Teilen wieder retour. vielen lieben Dank. Sabine

Heel toffe kleding!

Schneller Versand und tolle Ware; jederzeit gerne wieder!!!

Die ganze Abwicklung lief reibungslos und was mich besonders uberrascht und gefreut hat war die schone und individuelle Verpackung! Ein Geschenk an mich selbst :-)

Snel, correct, zeer netjes, positive vibes

Zeer positief maat zat perfect (kon je wel niet uit de reviews halen want sommige mensen zeiden groter bestellen best en anderen dan weer kleiner). Verzorgde verpakking met button lieveheersbeestje voor extra positieve vibe en feel good.

Mooie selectie kleding, prachtig ingepakt.

Snelle service, mooi aanbod.

Prima site, snelle levering, duidelijke maatvoering. Niets op aan te merken!

Ik heb mijn geld nog niet terug.

Ik vond de jurken leuk, maar beetje te groot. Ik heb ze allang weggestuurd, maar ik vind dat ik erg lang moet wachten op het terugstorten van mijn geld.

Schones Rock - alles gut

Mein Rock mit Zitronenmuster ist wirklich schon und wurde schnell geliefert

Perfekt gelaufen. Die Schuhe passen perfekt und die Hose muss ich leider ein bisschen andern. Das liegt aber an meiner Figur und nicht an Euch

Super Snelle Levering en Mooi Verpakt!!

Hele mooie en unieke items! Ik was heel blij met mijn bestelling die super snel en schattig verpakt aankwam! Ik ga zeker nog eens bestellen bij jullie!

Good quality!

Very good!

Heel aangenaam

Snelle opvolging via mail van een probleem. Correcte afhandeling. En een zeer snelle levering van kwaliteitskledij. Ik ben zeer tevreden en raad iedereen deze winkel/site aan.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft