Snel; een kadootje om te ontvangen!

Mooie producten, super snel geleverd en prachtig ingepakt. Leuk om je eigen bestelling als een kadootje te ontvangen ;)

Alles toll

Alles toll !

Succubus heeft altijd wat ik wil

Weer prachtige tas van killstar besteld en zoals altijd was het weer verpakt als een cadeautje.

Produkt und Kunde im Mittelpunkt

ich habe noch nie eine so liebevoll verpackte Sendung erhalten ❤️

Alleen maar positieve ervaringen met Succubus!

Niets op aan te merken.

Reibungslos

Toller Shop, ausgefallene und individuelle Mode. Sehr schneller Versand und liebevolle Verpackung, echt suss. Leider ist die Retoure ziemlich teuer (7,50) und die retournierten Dinge brauchen lange. Ich habe vor 7 Tagen mein Packchen retourniert u noch nicht Bescheid bekommen, ob es angekommen ist. Daher einen Stern Abzug!

wauw wat een mooie jurk

Jurk werd volgende dag bezorgd, past perfect (ook al zou deze volgens de maattabbel te klein zijn). Kijk nu al uit naar mijn verjaardag zodat ik de hele dag in deze mooi jurk kan rondlopen

Snel, behulpzaam en vriendelijk

Zowel in de winkel als in de webwinkel!

Alles top!

Das Rosa Paket und die Schleifen sind der Hammer. Die Klamotten naturlich auch. Lieferung kam fix und heile an, alles super!

Gezellige verpakking

Kleurige leuke producten.

Snelle levering, goed product.

Geen vijf sterren omdat: het bestelde (veters) in een doos met de pakketdienst geleverd werden. Had m.i. In een envelop door de brievenbus gekund. Ook beter voor het milieu.

Heel tevreden

Ik ben een heel grote fan van jullie collectif collectie! Bedankt om regelmatig nieuwe motiefjes te voorzien.

Goed de volgende dag binnen

Snelle levering en verpakking blijft een feest om te ontvangen.

Snelle levering, mooie schoenen

Mijn dochter is erg blij met haar schoenen

Uitstekende webshop

Van bestelling tot levering uitstekend! Mooie artikellen op de webshop,die je niet vaak elders ziet in Nederland. Levering is snel en bij uitpakken van de bestelling voel je je net jarig zo leuk en met zorg ingepakt! Ook als je iets retour stuurt , word het goed verwerkt. Dus al met al een goede en betrouwbare webshop, ik ben vaste klant geworden !

Súper toller Shop, schnell und hubsch verpackt!

Leichtes Navigieren, Auswahlen (auch dank Masstabellen) Bezahlvorgang. Hubsche Kleider kamen genauso hubsch verpackt schnell bei mir an. Sehr begeistert!

Behulpzaam. Enorme keus.

Je kunt lekker op je gemak rondkijken en passen. Als je iets nodig hebt doen ze hun best om het te regelen.

good

ik miss gottere maaten.... 3xl, 4xl in Pencil rokken !!!!!!

Snelle levering en kwaliteit kleding

Volgende dag al in huis en de rok was prachtig. Ook super fijn dat het echt ook grotere maten zijn inplaats van tot en met XL

Dank der Grossentabelle gleich passend bestellt - Mein neuer Mantel ist ein Traum!

Ein besonderes Kleidungsstuck fur jeden Tag :) Schnelle Lieferung und liebevolle Verpackung!

snelle en correcte afhandeling, leuke en kwaliteitsvolle items!

snelle en correcte afhandeling, leuke en kwaliteitsvolle items!

Geweldig!

Bij Succubus heb je absolute topservice. Goede qualiteit, perfect verpakt, snel verzonden en eerlijke prijzen. Geen verzendkosten hoeven te betalen is een bonus. Ik kom hier graag terug en hoop ooit de fysieke winkel te bezoeken.

Fijne winkel

Vriendelijk personee fijne winkel

Kadootjestime!

Snelle levering. Fantastisch verpakt. Hou van roze. Mooie pumps waar ik alleen van kon dromen. Zo waanzi nig mooi gemaakt.

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft