Retour

Ik vind het retour sturen, van de kleding behoorlijk moeilijk. Je moet namelijk de retourbon en retour adres printen. Helaas zijn er ook mensen die geen printer hebben. Dit maakt dat je de kleding aan moet melden via een e-mailadres. Bijzonder omslachtig. Vervolgens naar een adres waar je dán de kleding kan toesturen. Waarom niet al bij het pakket een geprint retouradres en dito retourbon stoppen? Lijkt mij wat handiger.

Lovely blouse

The produkt lived up to expectations. It was delivered timely. I wasn t in contact with customer service so no input from me on that. Good experience trustworthy seller. Just be aware prices are without VAT or tax so may be more expensive when you check out

Top mooie stof, maar niet wat ik ervan had verwacht

Mooie stof van de top, alleen niet zo mooi gemaakt, het kraagje zat niet in het midden. Daarom terug gestuurd, nu een week geleden, vooralsnog geen geld terug ontvangen, hoop dat het snel wordt verrekend.

Leuke site, prima service

Mijn pakketje kwam binnen en was "letterlijk" een cadeautje! Het was ingepakt in een roze papiertje met een zwart lintje erom heen. Zo leuk! De inhoud, erg breekbaar, goed ingepakt en de keramieken theepot is echt een aanwinst. Dank daarvoor!

Produkt ud Service super

Ware wie beschrieben, Versand und Abwicklung schnell und problemlos. Liebevoll verpackt. Hier kauf ich wieder ein !

Keine Mangel - perfekt

Super schneller Versand & Lieferung. Schon verpackte und qualitative hochwertige Produkte. Keine Mangel :)

Feestje

makkelijk om te bestellen, uitpakken is een feestje, als een kadootje zo leuk.!!

Zeer tevreden.

Bestelde heren broeken waren zoals verwacht. Snelle levering, ferm verpakt en met lieve attentie van de winkel.

De zending is snel, keurig ingepakt, maat klopt altijd.

De kleren zijn anders dan anders, ik koop meestal swing jurken zitten altijd goed en zijn zo bijzonder, ik word er altijd blij van.

Alles verliep vlotjes. Bestellen en helaas ook t retour sturen. Geen problemen. Netjes steeds melding hoe de status is. Helemaal prima! Het ontvangen pakketje was een werkelijk cadeautje om te mogen ontvangen. Jammer dat t niet paste. Maar ga zo door!

Verrassend snel bezorgd

Bestellen was makkelijk, perfecte fit en verrassend snel bezorgd :-)

Snelle service toffe kleding ik ga nog bestellen

Gutes Preis-Leistungsverhaltnis, superschnelle Lieferung.

Es war alles unkompliziert und schnell.

Schnell und zuverlassig

ubersichtlicher Online Shop. Gute Grossentabelle in der Artikelbeschreibung. Schnelle und zuverlassige Lieferung und unfassbar liebevoll verpackt. Danke und gerne wieder.

Altijd wel iets in mijn stijl

Ik ben al diverse keren in de winkel geweest en bestel ook wel eens online, winkel is echt gezellig en ruim opgezet, ook de paskamers zijn ruim. Online is snel, vaak heb je je bestelling al de volgende dag. Er is maar 1 nadeel aan een bezoek in de winkel, je gaat altijd met meer naar huis als je had bedacht.

Ha sido una buena experiencia y repetire si veo algún producto que me gusta y lo hare sin ningún pro

Tardaron un poco en el envío , pero a veces estas cosas no son culpa de la tienda. En todo momento estuvieron en contacto conmigo y solucionaron el problema

Fantastic!

The skirt is was absolutely perfect. Fit great and packed beautifully. Thank you for a smooth shopping experience.

Trustworthy Source for Int l Buyers!

I collect quirky shoes that are hard to find in the US, and had been looking for a certain pair for ages. I finally found them with Succubus! They shipped them to me almost immediately, and they arrived safely two weeks later. I am very happy with my experience, and have added them to the small list of international (to me) sources I trust.

I'm very happy with Succubus! Perfect service and a good range of items. The handling and shipping is quick and very fair.

Mooie kleding en goede service

De site was heel overzichtelijk en de kleding is heel mooi en zit lekker! Na de bestelling kreeg ik netjes een mail dat het langer kon duren. Helaas was de bestelling voor een uitvaart, dus er zat wat haast achter. Ik heb hierover gemaild en kreeg een heel lief mailtje terug en de kleding was 2 dagen later binnen. Het enige nadeel is dat de stiksels van sommige dingen wat zwak is. Op de broek die ik heb gekocht zijn alle sluitingen en knopen na één keer dragen eraf gevallen. De jurk, blouse en schoenen daarentegen zijn nog perfect!

Verzorgde en vlotte levering

De bestelde blouse voldeed geheel aan de verwachting. Het wordt zichtbaar met liefde verpakt en verzonden. Top!

Aardig en netjes

Perfecte levering. Zeer aardige klantenservice via de mail. Aanrader

Absolutely perfect

Schnelle, aufmerksame Bearbeitung, Passformen immer tadellos. Zugige Lieferung

Immer schnelle Lieferung und ausgefallene Mode

Ich habe schon einige Male bei succubus bestellt die Lieferung erfolgte immer zeitnah und ich war mit der Qualitat der Produkte immer zufrieden.

Super webshop!

Wat een ruime keus aan vintage kleding. Top!

Dorpsstraat 1070

1566 JM Assendelft

Over Succubus.nl

Succubus.nl is een unieke webwinkel die zich richt op retro en vintage geïnspireerde kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Opgericht in 2005, spreekt de collectie tot de liefhebbers van de stijlvolle jaren '20 tot '70, met een divers assortiment dat varieert van klassieke swingjurken tot chique pencil jurkjes, en van elegante schoenen tot unieke accessoires. Alle producten zijn zorgvuldig uitgekozen om elke klant, van welke maat dan ook, te laten stralen. Met een gastvrije winkel in Assendelft en een uitgebreide online winkelervaring, belichaamt Succubus.nl de charme van het verleden met de toegankelijkheid van vandaag. Succubus BV, Dorpsstraat 1070, 1566JM, Assendelft