Laden reviews...
47 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk de snelle reacties, duidelijke communicatie en behulpzame medewerkers. Er wordt gewaardeerd dat de service een goede prijs-kwaliteit verhouding biedt en probleemoplossing efficiënt verloopt. Meerdere reviews noemen soepele verhuizingen en betrouwbare ondersteuning.
Mijn vraag om een downgrade uit te voeren was zeer snel voor mij uitgevoerd. Ook heb ik geen hinder ondervonden en alles was netjes overgezet.
3 July 2026
Peter
Tongeren
Ik ben zeer tevreden over de uitstekende service en ondersteuning. Een speciale dank aan Frank voor zijn snelle, professionele en vriendelijke hulp. Hij heeft het probleem kosteloos opgelost en mij gedurende het hele proces uitstekend begeleid. Dat waardeer ik enorm. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen. Bedankt voor de geweldige service! I am very satisfied with the support I received. The team was professional, patient, and responded quickly. They carefully investigated my issue and worked with me until it was completely resolved. Thank you for your excellent service and dedication. I highly recommend your company.
2 July 2026
Walid van wh electricity solutions
Rotterdam
Keer op keer worden tickets snel afgehandeld. Dat is wel fijn als je haast hebt.
1 July 2026
Frank
Heemskerk
Ik had wat problemen om mijn site naar de laatste versie te updaten. Een ticket werd altijd binnen een dag opgelost en ik kreeg ook duidelijke instructies wat ik dan kon doen om het werkend te krijgen.
27 June 2026
Philip
Alphen aan den Rijn
Mijn website was gehackt en ik wist niet wat te doen. Hostingpartner legde niet alleen uit wat het probleem was, maar nam ook het initiatief het probleem kostenloos op te lossen. Wat een opluchting! Uitstekend!
25 June 2026
Theo
Ansterdam
Vanochtend een ASP.NET Core Hosting pakket besteld. De database snel aangemaakt en een backup terug gezet, met een beetje hulp van MijnHostingPartner.nl Vervolgens heb ik de nopCommerce webshop klaar gemaakt voor verhuizing en hier had ik wat meer hulp bij nodig. Michel reageerde vlot op mijn ticket en heeft de nodige stappen ondernomen zodat mijn site vlot live was. Kortom: super service en veel opties in het pakket.
24 June 2026
Oldenzaal
altijd goede ervringen, vriendelijke en snelle elpdesk, Ook als ik wat sukkeligs heb uit gehaald
10 June 2026
Ronald
Barna, Italie
De helpdesk reageert zoals altijd vlot, en ook adequaat.
2 June 2026
Bertus
Dedemsvaart
Snelle response waar ik (maatwerk) oplossingen nodig heb. Zeer tevreden mee!
22 May 2026
Rene
Maastricht
KPN had de settings van mijn modem gewijzigd zonder dat ik het wist. Daardoor kon ik mijn website niet meer exporteren. Ik kreeg de melding dat de server niet bereikbaar was. FTP bleek te worden geblokkeerd. Via de helpdesk van MijnHostingPartner is het probleem vastgesteld en nu kan ik mijn geüpdatete website weer exporteren. Er werd snel en adequaat gereageerd op de door mij aangemaakte tickets. Hartelijk dank hiervoor!!
7 May 2026
Marjolijn
Baarn
bedrijven die moeite nemen om klanten tevreden te houden! Ik hou daarvan, ze zijn tegenwoordig zo zeldzaam. Mijnhostingpartner is zo'n uitzondering. In plaats van een factuur te sturen (had ik ook geen probleem gevonden) vragen ze om een review te plaatsen. Met alle liefde!
6 May 2026
Esther
Schiedam
Ik ben al jaren klant bij MijnHostingpartner met verschillende domeinen. Op het moment dat ik ondersteuning nodig heb, word ik vlot en vakkundig geholpen. Zo ook vandaag, bij het verhuizen van een domein inclusief de draaiende website, hebben zij de verhuizing volledig voor mij verzorgd binnen 2 uurtjes! We hebben ons domein van Yourhosting naar MijnHostingpartner verhuisd, mede vanwege mijn zeer positieve ervaringen maar ook vanwege het ontzettend grote prijsverschil (van ruim 550,- per jaar naar 40,- per jaar!)
30 April 2026
Esmeralda
Freilingen
Bij MijnHostingPartner helpen ze je altijd snel en soepel. De pakketten zijn voordelig en uitgebreid en maatwerk is geen probleem!
21 April 2026
Melvin
Utrecht
Altijd en en duidelijk. met tips voor de volgende keer. Met andere woorden beter kan het niet.
17 April 2026
Ans
Curacao
voorheen problemen gehad om hulp te krijgen qua hosting instellingen mijnhostingpartner.nl heeft een goede helpdesk en reageren snel.
8 April 2026
Floridas Techniek
Nijmegen
Wat een vreselijk net en goed bedrijf. Goed in communiceren en meedenkend. Dat maak je zelden mee. Hulde
17 March 2026
Frank
Amstelveen
Mijn websites bleken niet beveiligd te zijn, wat te maken had met een SSL certificaat. Voor een leek nogal onbegrijpelijk. Gelukkig was er een medewerker die het zich aantrok en binnen één halve dag waren alle websites weer werkend en on-line.
12 March 2026
Uden
Ik zat in een situatie waardoor ik niet meer kon inloggen en ahw in een circeltje ronddraaide. Slechts 1 email was nodig om dit op te lossen. Dank.
21 February 2026
Epse
Zeer tevreden. Staan altijd snel klaar om te helpen. Ik zelf weet er niet zo heel van. Maar door de snelle hulp en duidelijke uitleg toch zelf een website kunnen bouwen. Ik het alleen maar aanbevelen.
20 February 2026
Ans
Curacao
Wat een verschil met sommige andere hosting-bedrijven. Snelle reacties en duidelijke controlpanel waar je alles kunt instellen. .
20 February 2026
Serge
Belgie
MijnHostingPartner.nl is voor mij een aanrader. Het is gemakkelijk en toegankelijk en bieden vele pakketmogelijkheden. Je kunt (volgens mij) niet telefonisch contact opnemen met MijnHostingPartner. Echter is het ticketsysteem goed inrichten. Er wordt snel, accuraat en vriendelijk gereageerd. Daarnaast worden er snelle oplossingen geboden, bij eventuele problemen of zaken waar je zelf niet uit komt.
19 February 2026
Wouter
Almelo
Ik ga hier nooit weg natuurlijk. Alles draait soepel. alles werkt simpel. Altijd correct geholpen. Ik heb veel websites hier. Dat vertrouw ik mijnhostingpartner.nl toe
18 February 2026
Simon
Tilburg
Ik ben al bijna 10 jaar klant bij Mijnhostingpartner en heb eigenlijk alleen maar positieve ervaringen gehad. Echt heel fijne mensen, snelle helpdesk en over het algemeen gewoon snelle performance voor de hosting pakketten.
16 February 2026
Johan
Heel
Ik maak al meer dan 6 jaar gebruik van de diensten van mijnhostingpartner. Ik vind de diensten goed, zeker voor de prijs. Ook staat de helpdesk klaar als je ze nodig hebt.
14 February 2026
Sjoerd
Enschede
Ik had zelf een moeizame start, mede omdat dit niet mijn vakgebied is. De support was echter enorm behulpzaam en prettig. Ik werd steeds goed verder geholpen en het advies was duidelijk en deskundig.
11 February 2026
Stijn van Aalst