8

Goed geholpen bij het live krijgen van m'n website

Alle lof voor de chatmedewerkers. Geen vraag teveel. Alle geduld. Goede antwoorden op mijn vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Vlotte respons en vakkundige hulp! Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service; een no-brainer

Totaalpakket besteld. Na een uurtje werkend. Helemaal goed!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service bij vragen, zelfs in het weekend!

Goede service bij vragen/problemen/hulp/... zelfs in het weekend!

 • Aanbevelen? Ja
1

Echt slecht

Ze hebben slechte servers vooral de mail in 1 jaar meer dan 6 keer valt die uit

 • Aanbevelen? Nee
10

Gewoon top!

Wanneer er iets aan de hand is, (wat niet vaak het geval is), dan schiet je gewoon een ticket in. Er wordt altijd snel en adequaat gereageerd! Alles werkt prima en snel. Een perfecte prijs/kwaliteit en daarom al jaren lang klant!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede support

Ik heb mijn domeinnamen laten omzetten naar mijnhostingpartner, omdat ik overstap van een webhosting pakket van een aanbieder naar een vps bij een andere aanbieder, zij zetten ook de website(s) voor mij over met databases. Contact is heel erg snel, ook buiten kantooruren krijg ik heel snel antwoord. Kan mijnhostingpartner aan iedereen aanraden, en ga mijn toekomstige diensten ook zeker bij hen afnemen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Umbraco hosting

Draai al mijn Umbraco websites hier voor mijn klanten. Altijd uptodate en mijn sites draaien snel. Ik blij en mijn klanten blij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Al jaren klant

We zijn al jaren klant, en natuurlijk er is altijd wel iets waarover je kunt klagen. En dat het soms net niet snel genoeg opgelost word, maar ja ik ben ook een beetje ongeduldig van aard. Al die tijd geen noemenswaardige zaken meegemaakt, support is altijd snel met reageren en diensten zijn stabiel. Dus ik kan ze verder aanraden als je naar een goeie partner zoekt.

 • Aanbevelen? Ja
1

Domain registration takes more than a week

I wanted to register a NL domain with DNSSEC support. The payment was quick but then it took more than two days to have the domain actually registered. When I wanted to enable DNSSEC, I had to write to helpdesk. They failed to set up the DS record properly, which led to another two days of outage. I've registered another NL domain recently and it got even worse. Now the domain is registered after 4 days but I have no way to change DNS delegation. And support is just silent for two days already. I'm now asking for the transfer token and looking for some better registrar.

 • Would you recommend us? No
10

Nooit problemen

Ben nog niet zo heel lang klant maar ik host hier een kleine website voor school projecten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer kundig

Heb mijn SEO en website beheer bij ze ondergebracht. Vanaf dag 1 zijn ze 'aan'. Snelle en duidelijke communicatie. Van te voren was er aangegeven dat het minimaal drie maanden zou duren voordat er resultaat zou worden geboekt. Maar na een maand arbeid al zeer goeie resultaten. Ik zeg ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd snel en deskundig antwoord!

Mijnhostingpartner.nl is niet voor iedereen. Maar als je wat begrip hebt in wat je doet dan is het beste hosting voor je. Als ik vragen heb worden ze snel (vaak binnen een uur) opgelost en beantwoord. Omdat ik meerdere hostingproviders heb kan ik dat met andere vergelijken waar soms je 2 dagen op een antwoord kan wachten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima hosting voor als je het meeste zelf kunt

Mijnhostingpartner.nl levert prima, goedkope hosting, voor als je het meeste zelf kunt en enige kennis van zaken hebt. De helpdesk is enkel via een ticket systeem of online chat aanwezig. Er is GEEN telefonische ondersteuning tenzij je daar voor betaalt. Toch ben ik er 8 jaar tevreden klant geweest :-)! Een aanrader voor de ietwat gevorderde 'internet savvy'.

 • Aanbevelen? Ja
1

Bende Amateurs

Nog nooit zo'n bende amateurs bij elkaar gezien. Klantenportaal zo gebrekkig als het maar kan zijn, errors die nergens worden opgevangen. Na betaling kon ik niet inloggen in control panel. Mijn grootste tegenslag met deze bende amateurs is het feit dat ze mijn betaling betwisten terwijl ik een betalingsbevestiging mail kreeg van hun diensten! Ik stuur betalingsbewijs door naar hen + de mail die ze zelf hebben uitgestuurd die de betaling bevestigd => geen antwoord Ik maak een ticket om het contract op te zeggen mits ik niets te maken wil hebben met dergelijke amateurs => geen antwoord. Conclusie : Wil je wat hoofdpijn besparen? blijf ver weg, kom niet eens in hun buurt.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Deze klant, Younes Kichouh, heeft een bestelling gedaan van een hostingpakket maar heeft tijdens de bestelling de domeinnaam uit de winkelwagen verwijderd. Omdat er geen domeinnaam aan gekoppeld zit krijg je inderdaad foutmeldingen. Dat is uiteraard logisch omdat er geen koppeling gemaakt kan worden. We hebben hierop gevraagd aan welke domeinnaam dit pakket gekoppeld dient te worden maar hebben daar geen reactie op gekregen. Wel heeft deze persoon daarna zijn order willen annuleren. Deze klant krijgt uiteraard zijn geld terug en vinden het erg jammer dat we niet in de gelegenheid zijn gesteld om dit binnen redelijke termijn op te lossen.

8

Altijd een oplossing!

Beste, We zijn weer goed geholpen. Enige tip, en snap dat lastig is. Wij zaten in redelijk lastig parket, en moesten iets opgelost hebben, maar via de chat konden ze ons niet echt geruststellen dat ze snel zouden oplossen, alleen mededelen dat er aan gewerkt werd. Uiteindelijk na 30 min contact via chat, was het wel opgelost al binnen het uur. Wellicht zouden jullie indien de klant erom vraagt iets meer richtlijn kunnen geven van wanneer iets klaar zou kunnen zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima Hoster - Snel antwoord op je vragen

Ben al drie jaar klant bij mijnhostingpartner en ze hebben me altijd goed en netjes geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor .net (core) websites moet je hier zijn

Nu twee weken klant bij ze. Had even wat opstart problemen. Ben snel en goed geholpen. De vragen die ik stelde werden snel beantwoord en kennis is hoog zover ik dit kan beoordelen :-)

 • Aanbevelen? Ja
1

slecht

1 maand geleden een domeinnaam besteld, onmiddellijk betaald via bankoverschrijving. 1 maand later is het domein nog niet actief en op het ticket dat ik bij de helpdesk geopend heb, wordt al niet meer gereageerd sinds 5 januari. Het laatste dat ze gevraagd hebben is om een screenshot van mijn bankoverschrijving toe te voegen aan het ticket maar dat gaat niet want dan crashed hun ticketsysteem. Ik ga wel op een ander.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Er is inderdaad iets mis gegaan met deze betaling. Wij hebben ons daarvoor gexcuseerd. We hebben de domeinnaam uiteraard geregistreerd en hebben de klant voor het ongemak een jaar lang een gratis mailpakket aangeboden.

10

goede service en snel!

Ik ben sinds 2016 bij mijnhostingpartner en sindsdien als er zich problemen voordeden dan werd ik snel maar ook goed geholpen! alles werd duidelijk uitgelegd en als het niet lukte om het zelf te doen dan wilden zij het ook wel voor je doen. ik kan iedereen mijnhostingpartner aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel antwoord op vragen door een support die mee zoekt naar het probleem.

Ik heb een positieve ervaring met de support van Mijn Hosting Partner. Deze bleef ondersteuning bieden waar anderen zouden afhaken. Bedankt aan het team.

 • Aanbevelen? Ja
1

Ik voel me opgelicht.

Voor een game die ik zelf wou maken heb ik bij hun webhosting pakket en een website naam gekozen. Uiteindelijk vielen de prijzen mee, en er stond niets bij van verlengingen die automatisch zouden gaan. Anders zou ik dit niet gekocht hebben. Dus ik besloot het toch maar te proberen voor een jaar. Ondertussen in dit jaar hebben ze dan ineens beslist om contracten te gaan verlengen. Echter ben ik in deze periode niet meer op hun hostingsite geweest. Dus heb ik dit nooit gezien of vernomen. En heb ik dus nooit op het knopje kunnen drukken dat ik de nieuwe regels omtrent hun site gelezen en goedgekeurd had. Omdat ik tijdelijk andere prioriteiten had in mijn leven. Dus heb ik het jaar dat ik betaald had laten verlopen. blijkbaar kreeg ik van hun emails dat het ging verlopen, en dat ze het automatisch gingen verlengen. Enkel heb ik deze nooit gelezen tot het telaat was en er een incasso brief op de mat lag. (doordat ik dacht dat het voor 12 maanden was) Dus ik had hun een email gestuurd, maar de meneer via de helpdesk wou mijn zogezegd verlengt contract niet opzeggen. Omdat ze me emails gestuurd hadden. Dus ik weigerde te betalen, ik heb hun verteld waarom. Toch bleven ze me lastig vallen met incasso brieven. Dus bedacht ik me maar mijn verhaal online te gooien in de vorm van reviews. Waarop hun me contacteerde via facebook , om mijn reviews allemaal te verwijderen. En er 1 of meerdere positieve in de plaats te zetten. In ruil voor stopzetten van de incasso. Dit heb ik gedaan, omdat ik gewoon van deze malafide website wou afzijn. Bij deze zet ik dus toch mijn verhaal online, omdat ik gemerkt heb van andere klanten dat deze website nog steeds een probleem is.

 • Aanbevelen? Nee
10

Alle jaren klant, altijd uptodate met .net sites

Plaats al jaren .net websites van mijn klanten hier naar volle tevredenheid. Altijd uptodate met .net versies en support. Ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice!

Ze zijn altijd bereikbaar en geven snel antwoord op vragen. Goede service staat bij hen op de eerste plaats heb ik het gevoel, want ik ben tot op heden top geholpen als ik tegen iets aanloop waar ik zelf niet uitkom. Ik heb het pakket met domein, website en e-mail. Werkt stabiel en alles is eenvoudig zelf in te stellen en te beheren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden over kundige ICT support

Snelle, betrouwbare en kundige ICT partner.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina