Filters

10

Onmiddellijk antwoord op een vraag

Als ik een vraag heb wordt deze zo snel mogelijk op een heel vriendelijke manier beantwoord . De medewerkers doen er alles aan om mijn problemen die ik als leek tegenkom op te lossen . Hartelijk dank

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen door Helpdesk

Ook deze keer weer prima geholpen door de helpdesk medewerkers. Binnen no time hadden ze het probleem voor me opgelost. Kan nu weer verder met het bouwen van de website.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle service en ondersteuning

De portalen voor beheer zijn gebruiksvriendelijk. Snelle service en reactie via het ticket systeem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en goede hulp aangeboden! Wordt goed meegedacht.

 • Aanbevelen? Ja
8

denken mee en regelen meteen

Mailpakket gekocht en de diverse mails werden aangemaakt. Voor mij is dit een uitkomst en qua prijs ben ik er enorm mee geholpen. Dank voor jullie hulp guys !!!

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldige support

er wordt met je meegedacht. technische zaken waarop je geen support zou verwachten worden opgelost. Ik ben meer dan tevreden. Al jaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onmiddellijk antwoord op mijn vragen en een geweldige service .

Als ik met een vraag zit , wordt er onmiddellijk geantwoord en alles gedaan om het probleem op te lossen . Via chat kan er gesproken worden met een medewerker die meer dan zijn best doet om je van dienst te zijn . Zeker aan te raden . Bedankt voor jullie hulp .

 • Aanbevelen? Ja
8

reageren snel en adequaat

Meer dan 10 jaar gebruik gemaakt van de diensten van MijnHostingPartner. Zeer tevreden geweest in de snelheid en adequaatheid van hun service.

 • Aanbevelen? Ja
8

-

* De helpdesk: niks mis mee, reageren snel en vakkundig. * Administratie: Reageert niet snel maar wel na een aantal dagen misschien vakantie's en zieken, helpdesk is goed bereikbaar. Wel is de FTP toegang aan de trage kant dus dat is een puntje om na te kijken. Voor de rest zijn de mensen die daar werkzaam zijn vriendelijk en behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende hoster

Ik ben sinds enkele maanden klant bij MijnHostingPartner met een 20-tal websites. De concurrentie werd enerzijds onbetaalbaar en anderzijds werd de helpdesk er minder en minder bereikbaar. Ik heb dan ook al mijn websites overgezet naar MijnHostingPartner.nl. Dit ging niet helemaal vanzelf. Vaak vond ik m'n weg nog niet goed in het nieuwe platform, soms lag echter ook aan foutjes in het haperende admin panel. Hoe dan ook... Ik werd altijd vrijwel direct geholpen door de vriendelijke werknemers - zowel via chat als via het ticket systeem. Ik kan dan ook niet anders dan MijnHostingPartner.nl aanraden bij iedereen die een betrouwbare en hulpvaardige Windows hoster zoekt! Bedankt voor de uitstekende servicem, Paul, Michel, Frank en alle andere medewerkers van MijnHostingPartner.nl!

 • Aanbevelen? Ja
1

Zeer slechte ervaring met hun administratie

Hosting in 2022 opgezegd, domeinregistratie behouden en betaald. De dag nadat ik na lange tijd weer eens had ingelogd op het controlepanel kreeg ik ineens diverse mails met alsnog kosten voor de hosting van de afgelopen 2 jaar. Drie (soms vier) mails op één dag met zelfde factuur nummer, variërend van “Geen zorgen want je hebt op dit moment nog een week de tijd om de betaling te voldoen” tot "Let op! Nog een dag om de betaling te regelen..."  Je kunt ze niet bellen of mailen, dus dit gemeld via het ticketsysteem. Kreeg een paar uur later bericht terug “Daar is dan vermoedelijk iets niet helemaal goed gegaan bij de opzegging. Ik heb alsnog het pakket met terugwerkende kracht opgezegd. De facturen zijn daarmee komen te vervallen.” Hiervan ook bevestiging gehad per mail. Helaas bleek dit toch niet echt goed geregeld want opnieuw kreeg ik facturen, nu met extra kosten erop. Vier mails per dag over 2 facturen. Het bedrijf blijft gewoon rekeningen incasseren, dus ik heb ze moeten blokkeren. Hoewel ik aanvankelijk gewoon mijn domeinnaam bij hen wilde behouden, heb ik daar verhuizing voor aangevraagd. Want nu niet kan omdat ze mijn domein in gijzeling houden. Tenzij je tijd genoeg hebt (of er lol in hebt om een complete administratieve chaos aan te gaan): niet doen. Het kost gewoon enorm veel ergernis en tijd. ------------------------ Het schrijven van deze review heeft geholpen. Uiteindelijk zijn we tot een compromis gekomen: ik heb één factuur zonder extra kosten betaald en mijn domein naam is inmiddels verhuisd. Blij mee.

 • Aanbevelen? Nee
9

super

Super goede service en altijd snel reactie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, betrouwbaar en goede communicatie

fijne bedrijf om mee te werken, Handige portal en goed en betrouwbare opvolging op mijn vragen

 • Aanbevelen? Ja
1

Slechte service

Mijn ervaring is ronduit slecht. Ik probeer sinds een aantal dagen mijn, bij hun geregistreerd domein, voor de meest basale zaken (email) in gebruik te nemen. Blijkbaar had ik hiervoor een pakket nodig, wat verder niet erg is, maar dit pakket werd mij, zonder enig overleg vooraf, in rekening gebracht en gemakshalve ook maar meteen geïncasseerd. Dank je dat het dan okay is, maar helaas. Er schijnt hiervoor (het aanmaken van een email acoount!!!) maar één iemand te zijn, die mij kan helpen, en die is ziek. .... Ik wilde met dit bedrijf in zee om mijn startend bedrijf in de markt te zetten, maar heb geen enkele vertrouwen dat zij hiertoe in staat zijn.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Olivier, Zoals ik ook per ticket heb aangegeven onze excuses voor de gang van zaken. Helaas waren door ziekte verschillende collega's niet in staat om dit afgelopen weekend op te pakken. Ik heb je daar zondag ook nog over bericht. Mijn collega heeft dit vanochtend meteen opgepakt. Ik heb dit echter niet teruggekoppeld omdat ik dacht dat je het zelf wel zou zien. Mijn fout natuurlijk. Ik heb de diensten (zowel hosting als domeinregistratie) met een maand extra verlengd en hoop je zo hiermee iets tegemoet te zijn gekomen. Met vriendelijke groet, Helpdesk MijnHostingPartner.nl

1

Veel problemen

Ik heb in het verleden nogal problemen gehad met deze organisatie. Mijn laatste probleem was dat ze al mijn DNS van mijn domeinen hadden gereset. Ze ontkennen van alle kanten dat zij dit hebben gedaan en vragen 75 euro om dit terug te zetten. Het is duidelijk dat zij dit hebben gedaan aangezien ik de enige met een login ben en meer dan een jaar niet ingelogged ben geweest. Daarnaast verwijzen alle DNS nu naar hun servers (waarom zou ik dat doen?). Denk goed na voordat je producten bij deze organisatie aanschaft.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Daniel, Hartelijk dank voor je review. Zoals we ook hebben aangegeven en aan hebben getoond via de logboeken hebben wij de dns settings van je domeinnamen niet gereset. Sterker nog; we hebben aangetoond via de logboeken dat iemand dit (wellicht per ongeluk) gedaan heeft vlak voordat je een ticket aan hebt gemaakt met de mededeling dat de instellingen gereset waren. Vanzelfsprekend willen we je verder helpen, maar een backup terugzetten kost nou eenmaal arbeid. Ik heb je uitgelegd dat we hiervoor een image moeten terugzetten en daar zijn we wel even mee bezig. Dergelijke instellingen worden door ons niet in de standaard backup meegenomen. We hebben aangeboden om de dns settings voor je in te stellen indien je deze aanlevert. Dat is ook de meest normale en makkelijke weg. Helaas hebben we deze nog steeds niet van je ontvangen. Nogmaals zijn we bereid om je verder te helpen en zien we je reactie graag via het ticketsysteem tegemoet. Helpdesk MijnHostingPartner.nl

10

goede helpdesk en fijne kennisbank

Elke vraag van mij via het ticketsysteem wordt snel en deskundig beantwoord. Ook is het voor een leek als ik makkelijk om zelf dingen aan te passen, dankzij hun duidelijke kennisbank en heldere uitleg. De helpdesk denkt actief mee, komt met passende oplossingen en geeft opties.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel geholpen.

Ik had een probleem met Authenticatie. Er moesten twee waarden worden ingevoerd. Zeer snelle reactie. Probleem opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Probleem met verhuizing snel opgelost

Goed en snel geholpen met een domeinnaam verhuizing probleem

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Hoster

Waar voor je geld! Kwaliteit en goede service. Maak al sinds 2014 gebruik van hun diensten

 • Aanbevelen? Ja
1

Controle paneel werkt niet, uitleg chat is onduidelijk

Ik bestelde een hostingpakket. Ik kwam vervolgens op een controlepaneel, eigenlijk zijn er twee. Het is erg onduidelijk. Hoe dan ook dit was 10/11/2023... Ik wou mijn FTP configureren, maar dit lukte niet omdat 't control panel telkens foutboodschappen gaf. Vervolgens contacteerde ik iemand via chat die me zei dat dit lag aan de werken aan het "control panel", en dit snel in orde zou zijn die avond... Zelf ging ik daar dan van uit. Tot ik merkte in de aankondigingen ergens dat de update er 6 nov zou zijn, en ook "zo weinig mogelijk hinder zou ondervinden"! Ref screenshot: https://imgur.com/a/Er55bwT (of zoals op hun pagina: https://www.mijnhostingpartner.be/client/partner-aankondigingen/update-control-panel-6-november-2023/) Vervolgens, nog straffer, wou ik mijn subscription opzeggen. Helaas lukte dit zelfs niet... omdat hun eigen control panel niet kan detecteren dat ik iets heb aangevinkt... Uiteraard kan ik me dan ook de vraag stellen of alle andere zaken wel naar behoren werken, als zelfs deze basisfunctionaliteit niet werkt. Screenshot hier te zien: https://imgur.com/a/NIyjgO6 Nee, niet aan te raden helaas.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Yves, Hartelijk dank voor je reactie. Zoals aangegeven via het ticketsysteem is het een vervelende samenloop van omstandigheden waarbij enerzijds de ingevoerde verhuiscode niet goed was en anderzijds een moment van onoplettendheid waarbij mijn collega dit niet had opgemerkt. We hebben inmiddels actie ondernomen om dit voor de toekomst te ondervangen. V.w.b. de onduidelijkheid inzake de panels nemen we de terugkoppeling ter harte en zullen we onze artikelen daar beter op aan laten sluiten. Met vriendelijke groet, Helpdesk MijnHostingPartner.nl

8

Proactief en snel geholpen

Goed geholpen, proactief en snel, duidelijke maar korte mails.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service bij probleem op website.

Door problemen met een foute plugin waardoor ook de admin inloggegevens niet meer werkte ben ik uitstekend geholpen door mijnpartnergroep. Nogmaals bedankt hiervoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig en snel geholpen

Tijdens een update van WP is er wat misgegaan. Gelukkig heeft de helpdesk heel snel mijn website weer online gezet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ondersteuning zeker voor de beginnende gebruiker

Als beginnende gebruiker kan het een doolhof zijn en dan is het super dat iemand bereid is om waarschijnlijk basis vragen zeer vriendelijk en snel te beantwoorden, ook in het weekend, wat goud is. Je krijg zo zeer veel waar voor mijn geld en ben super tevreden over deze service. Zonder deze ondersteuning was ik er waarschijnlijk niet uitgekomen dus ik heb dankbaar. Ik wil mijnhostingparnter.nl dan ook van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende kwaliteit en snelle top-service!

Ben jarenlang klant geweest en altijd zeer snel en goed geholpen als ik tegen een probleem aanliep of met een vraag zat!

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Placotiweg 2

4131NL Vianen

0347 82 00 00

[email protected]

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.