Pluspunten

snelle response op vragen en goede kennis om het probleem snel op te lossen.

Pluspunten

Altij zeer behulpzaam bij problemen

Pluspunten

Snelle reactie via de chat als er een vraag is. gedegen kennis van zaken bij de support afdeling. Absoluut betaalbare hosting Goede keus uit hosting pakketen.

Pluspunten

Echte helden!

Pluspunten

Meteen reactie op mijn vraag! Wel zo makkelijk om 1 op 1 antwoord te krijgen zonder lang aan de telefoon te moeten wachten. Deskundigheid erg goed en klantvriendelijkheid top!

Pluspunten

snelle service en de vele nuttige antwoorden

Pluspunten

Altijd de perfecte service voor een zeer acceptabele prijs , kundige helpdesk. Snelle hosting MSSQL DB voor prima prijs

telefonische helpdesk

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding is echt top, snelle service. Als ik problemen ondervind, wordt snel en adequaat gereageerd.

Wellicht telefonisch contact mogelijk maken? Ookal vind ik persoonlijk chat contact meer dan prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snel

Probeer probleem ook via chat op te lossen i.p.v. ticket.

Pluspunten

Goede en betrouwbare hosting, uitstekende klanten service, snel geholpen en hartstikke vriendelijk!

Pluspunten

Goed bedrijf

Geen idee

Pluspunten

goede info op de website helpdesk lost evt problemen snel en goed op

Pluspunten

goede klantenservice met snelle respons op de chat.

Pluspunten

Goeie Support

Er waren wat problemen met de webmail inderdaad. Dit is nu allemaal opgelost en draait weer goed zoals het altijd geweest is. Ik vind het persoonlijk beter geworden nu.

Pluspunten

great support for something i had been struggling with.

Pluspunten

Doordat ik nogal wat problemen ondervond met het overzetten van onze website (ontbrekende bestanden van de vorige hosting) had ik een ticket aangemaakt. Snel en duidelijk antwoorden op mijn vragen. Michel bedankt voor de tijdelijke oplossing en goede service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

werkte prima tot de nieuwe lay-out kwam, daarna is het waardeloos, minuten lang wachten om van de ene naar de andere mail te gaan. Onze penningmeester heeft dezelfde ervaringen en doet de mail nu via het prive mail adres, ga ik ook doen.

installeer het oude progrmma/lay-out weer dan kunnen we weer gewoon aan het werk met onze mail.

Pluspunten

ze bestaan; met een beetje geluk (kans 1 op 100000) kan ik mijn mails openen.

Webmail ligt er nu een week uit. Men vraagt of ik gebruik kan maken van outlook o.i.d. terwijl ik betaal voor een degelijke webmail. Dit was het wel, maar is het helaas niet meer. Chat service helpt ook niet en zegt alleen maar excuses en/of maak een ticket aan. Men vraagt me of ik op hun forum wil volgen hoe het eraan toegaat. Dat het op een forum staat, wilt niet zeggen dat ik ben geholpen. Nog een week zo doorgaan en ik ga failliet en heb ik niets aan de excuses. Hoe jullie aan een 9 als cijfer komen is me een vraag. Het ergste vind ik dat ene "paul" er zo luchtig mee omgaat. Men ziet de ernst niet in van de situatie, kan geen inzicht geven op wanneer het wel gemaakt wordt. Dit terwijl op de website staat dat ik 24/7 bij mijn mails kan. Normaal gesproken uit ik mezelf eerst zo tegenover het bedrijf, maar contact is ver te zoeken en Paul is nogal luchtig met zijn antwoorden. Een beetje sympathie tonen zou ook geen kwaad doen. Ik ben furieus en dat is nog zacht uitgedrukt. Een halve ster voor inderdaad een onaanvaardbare ervaring.

Pluspunten

Perfecte service voor een prima prijs. Alleen de nieuwe control panel is nog geen versnelling/verbetering.

Control panel traag.

Pluspunten

Reageren goed en snel. Elk probleem en ticket welke ik heb aangemaakt is binnen een dag met succes opgelost.

Het zou fijn zijn als jullie bijvoorbeeld tot 21:00 uur bereikbaar zijn.

Pluspunten

Zeer positieve ervaring met deze onderneming. Zelfs voor mensen welke geen kennis van deze "sport" hebben een aanrader. Er is een zeer uitgebreide kennisbank aanwezig en de klantenservice via de chat is snel, klantvriendelijk en zeer behulpzaam. (dankjewel Paul).

Pluspunten

Aangename gebruikersinterface! Veel nuttige uitleg! Alles hangt goed samen!

Voorlopig geen opmerkingen!

Pluspunten

Snelle reactie van de helpdesk, professioneel, betrokkenheid, duidelijk control panel en klant portaal, chat mogelijkheid met de helpdesk.

- In het weekend chat mogelijkheid. - Telefonisch bereikbaarheid. - Bij aanschaffen van een product of add-ons direct zichtbaar maken in de control panel.

Pluspunten

Wederom top geholpen door de helpdesk. Dit keer door Paul. Helpdesk alleen via chat, maar vrijwel altijd binnen een paar seconden (mits op werkdagen) antwoord. Mijn vraag ging over totaal iets anders, maar men maakte er mij op attent dat mijn site gehackt was: hebben ze ook meteen voor me opgelost. Gr, een zéér tevreden klant!

Placotiweg 2

4131NL Vianen