Snelle service; al jaren klant en nooit mijn websites offline geweest *
Ik ben al heel wat jaren klant van MijnHostingPartner.nl De reden dat ik voor hen gekozen hab is dat ik geleerd heb om te programmeren in Classic ASP. De meeste hostingproviders ondersteunen geen .asp bestanden. Als ik dan zou willen programmeren dan betaal ik de hoofdprijs aan hosting.
Bij MHP heb ik meerdere domeinnamen (max 5) in mijn totaalpakket en en heb ik bijna onbeperkte mogelijkheden. Oneindig veel emailadressen kan ik aanmaken en oneindig veel sub-domeinen.
Wat vooral belangrijk is, is dat de website nog nooit offline is geweest BEHALVE als er vooraf gecommuniceerd wordt dat er onderhoud is aan de server. Zelfs dan is de website minimaal offline en dat is dan vooral 's nachts (in Nederland dan). En over communicatie gesproken. De software die ze gebruiken voor de klantenservice is erg goed. Je kunt al je vragen en de antwoorden daarop altijd terugvinden als je inlogt. En kom je er niet uit dan kijken ze met je mee op de server.
Top service, snelle klantcontact, snelle servers, up-time van bijna 100%, bijna geen limieten en zeer voordelig geprijst!