Pluspunten
Alles top
Dank voor uw lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Uitstekende website; geweldig productaanbod met bijzondere en moeilijk te verkrijgen producten uit voorraad geleverd. Snelle en correcte afhandeling- met een woord uitstekend!
VerbeterpuntenIk heb er geen kunnen ontdekken.
Pluspunten
mooie stukken. Uitstekend verpakt.
Pluspunten
ze zijn heel zorgvuldig en hebben goede kwaliteit vlees zeker de moeite waard en netjes verpakt
Pluspunten
kundig,goede voorlichting over produkt.
Verbeterpunteneventueel wijzen op de portie grootte per persoon.
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Geld is snel terug gestort nadat de bestelling verkeerd geleverd was
VerbeterpuntenDe medewerkers leren dat 20 porties carpaccio wat anders is als 20 plakjes!!!!!
Dank voor uw beoordeling. Nogmaals onze excuses voor de orderpick fout van onze collega. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Heerlijk vers vlees goede service, top
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Alles ging volgens afspraak en de kwaliteit van het vlees is prima. Ook de levering in piepschuimen doos met koelelement vond ik zeer professioneel!
VerbeterpuntenNee
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
ik ben zeer tevreden meer kan ik niet zeggen. top
Pluspunten
Lekker stuk vlees en altijd snel en netjes bezorgd.
Pluspunten
Ik heb 15 jaar in de horeca gewerkt. Van grand cafe opgewerkt naar sterren niveau.... ik die 15 jaar heb ik heel heelveel vlees geproeft wat zoveel slechter is als het vlees wat ik hier besteld heb! DIT IS STERREN VLEES! Ik heb vlees besteld voor een beefwellington voor 12 personen. Nou enof we genoten hebben.
VerbeterpuntenNever change a winning team
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt...superkwaliteit..
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Bedankt voor de lekkere kalkoen !! Top
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje