Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Duidelijke afspraken, je komt niet voor verrassingen te staan
Dank voor uw lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
kwaliteit vlees is super,er word altijd snel gereageerd,wij zijn echt zeer tevreden over meer dan vlees, zal er nog super lang bestellen om het het een goed bedrijf is met kwaliteit en altijd goed geholpen word.
Verbeterpuntenhelemaal niet of als je boven een bepaald bedrag besteld dat de verzend kosten vervalt
Pluspunten
als de Pastrami lekker was geweest dan was de beoordeling een 8 geweest, maar de Pastrami heb ik weggegooid, niemand vond het smakelijk....
VerbeterpuntenPatrami was slecht.
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt / opmerking; hebben hier zo geen verklaring voor. Hebben op deze charge geen andere klachten ontvangen. We gaan het nog verder uitzoeken en nemen dan nogmaals contact met u op. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Ik vind het super vlees, lekker mals, en snel geleverd,
VerbeterpuntenNiets, gewoon zo doorgaan
Pluspunten
Omdat er bij ons in de omgeving geen slager is die mooie kalfsschenkels verkoopt maar eens gezocht op internet en uitgekomen bij Meerdanvlees. De foto van de kalfsschenkels op de website zien er perfect uit. Zo willen we ze hebben voor de ossobuco. Gebeld om te vragen of de schenkels die geleverd worden ook zo mooi zijn als op de foto. De allervriendelijkste dame vraagt het even na en bevestigd even later de kwaliteit die op het plaatje wordt getoond. De bestelling die we gedaan hebben is de volgende dag in een polystyreen doos met koelelementen bezorgd. De kwaliteit van de kalfsschenkels is inderdaad topklasse. De ossobuco was perfect !!
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Vlees was prima verpakt en koel gehouden et koelelementen. Goede kwaliteit met
Pluspunten
Uitstekend product met een snelle levertijd en prima behandeling.
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Prima vlees. Precies in de gestelde termijn en goed koel gehouden geleverd.
Vermeld standaard op meegezonden documenten ook jullie IBAN nr. Op die manier hoeven wij als klant niet te zoeken naar jullie rekeningnummer als er nog een bedrag over gemaakt moet worden.
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt; we verwachten dit spoedig te kunnen realiseren. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Duidelijk snel en lekker
Pluspunten
Netjes geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelheid en vakkundig
Pluspunten
Kwaliteit van producten is erg goed
VerbeterpuntenBestellen via een tablet is niet handig. Website is niet duidelijk
Dank voor uw beoordeling. We nemen uw verbeterpunt mee met onze toekomstige investeringen. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje