Pluspunten
Alles volgens afspraak
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Lekker mals vlees. Heerlijke gevulde kalkoen.
Dank voor uw lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit en leveren conform afspraak op een zeer goede manier ook. Alles top verpakt.
Pluspunten
Goed vlees en goed gekoeld geleverd, dat is het belangrijkste.
VerbeterpuntenVlees kwam een dag later dan afspraak, had er rekening mee gehouden (gezien de feestdagen), dus geen ramp, maar had vervelend kunnen zijn. Na telefoontje werd bevestigd dat het er aan kwam en dat bleek juist. Misschien een vermelding maken dat rondom de feestdagen een levering lange kan duren dan één dag.
Dank voor uw beoordeling. We nemen uw verbeterpunt mee in ons eerstvolgende overleg. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit vlees en vis en prima gekoeld en verpakt afgeleverd
nvt
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Goede prijs , levering snel en goed ingepakt.
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Super, goed verpakt en nog bevroren aangekomen ondanks extreem late bezorging van de post ivm feestdagen. Smaak was ook top van et vlees zelf!
VerbeterpuntenGeen. Ik was erg blij en tevreden.
Pluspunten
Super service en heerlijk vlees. Ondanks vertraging door de transporteur daags voor de kerst onze bestelling ontvangen. Zeker een aanrader
Pluspunten
Perfecte service en uitstekend vlees!
Pluspunten
Heerlijk gegeten samen met aantal vrienden van de kalkoen die wij hadden besteld. Deze werd op de afgesproken tijd geleverd met een prima recept. Ik ben zeer tevreden over de producten die geleverd zijn. Zal hier zeker vaker bestellen.
Pluspunten
Bestelling werd in eerste aanleg veel te laat aangeleverd door PostNL. Drukte i.v.m. de Sint. Op maandag i.p.v. zaterdag. Niet meer geaccepteerd. Na telefonisch overleg prima opgelost en vervolgens op tijd geleverd. Prima.
Pluspunten
Geweldig. We komen ieder jaar terug voor de overheerlijke kalkoen!
Pluspunten
Aangekomen op de gekozen datum. Goed verpakt.
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
de kalkoen smaakte goed. toen er iets niet helemaal goed gegaan was met de levering werd ik keurig snel nagebeld.
Verbeterpuntende levering was te laat, wat heel vervelend voor mij was. Ik was bang dat de hele levering niet door zou gaan, en de volgende dag zouden mijn gasten om 17 uur op de stoep staan om kalkoen! te eten. Ik heb er de hele middag tot 20.20 uur op zitten wachten en was daardoor een uur te laat op mijn afspraak van 20 uur. Als duidelijk wordt dat een aflevertijd niet gehaald gaat worden geef dat een reeele tijd door, met een marge van een uur.
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt; Nogmaals onze excuses! Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Kwaliteit van het product
VerbeterpuntenIs er een alternatief voor piepschuim? Verpakking geeft erg veel afval
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: Wij zijn hier al een hele tijd naar op zoek. Helaas tot op heden nog geen goed alternatief kunnen vinden. Mocht u wellicht een goede suggestie hebben, vernemen we dit graag. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Alles zag er keurig verzorgt uit! Wij zijn er blij mee.
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje