Pluspunten

alles prima

geen

• Kennis & Vakmanschap

Ik geef in overweging toch eens uit te kijken naar een echte koerier i.p.v. Post.NL. Post.NL blijkt in drukke tijden onbetrouwbaar.

• Kennis & Vakmanschap

Kipvinken vallen uit elkaar. Misschien een stokje er door of een draadje er omheen?

• Afspraken nakomen

Pluspunten

mooi gekoeld prima ver pakt mvg ryan.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

super goed vlees. goed verpakt en snel geleverd. prijs en kwaliteit verhouding is top. de kalkoen woog bijna 300 gr meer dus super service

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Kocht jarenlang bij een andere online slager, waar de laatste tijd de kwaliteit en service ver te zoeken was. Op zoek naar een nieuwe slager vond ik Meerdanvlees.nl. Ik had veel vragen voor ik mijn 1e bestelling deed. Tot mijn grote verrassing werden al mijn vragen snel en echt zeer uitvoerig beantwoord. Dat gaf vertrouwen en heb een bestelling gedaan. Wij zijn echt zeer verbaast over de kwaliteit vlees die we geleverd kregen. Prachtig vers vlees, alles was perfect zowel kleur, geur en de structuur. Geen gerafelde stukken maar mooi heel vlees. Nu zien we pas hoe slecht de kwaliteit geworden is bij onze vorige online slagerij (B&S). Dat het vlees vers geleverd word en niet bevroren is ook een groot pluspunt. Nu is het makkelijk in gewenste porties te verdelen. Ook is er de mogelijkheid om vlees dat je per stuk koopt naar wens per 1 of meerdere porties vacuüm te laten verpakken. Heel erg handig! We hebben inmiddels kunnen proeven, en alles was echt super lekker. Gewoon perfect! De prijzen zijn zeer redelijk te noemen. De acties die ik inmiddels gezien heb zeer aantrekkelijk! Zoek je een goede servicegerichte online slagerij raad ik je Meerdanvlees.nl van harte aan. Onze 2e bestelling inmiddels gedaan...

Mogelijkheid om met Post.nl foodservice gekoeld transport te laten bezorgen, i.p.v. alleen met de normale post.nl pakketpost. Hierdoor weet je zeker dat alles goed gekoeld blijft, en is dus iets veiliger.. Qua kosten moet het niet zo veel uitmaken..

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Kalkoen besteld van 4 kilo. Was goed voor 5 a 6 personen. Levering was goed, vlees en vulling waren heerlijk. Zeker een aanrader!

We hadden nog nooit een hele kalkoen klaargemaakt, dus hadden gehoopt op bijgeleverde instructies. Die waren echter nergens te vinden dus we moesten het doen met de verschillende bereidingswijzen die op internet te vinden zijn. Dat heeft ons veel extra tijd gekost (oa om achter de nodige oventijd te komen voor dit gewicht etc). Ook hadden we het fijn gevonden als op de site had gestaan dat een vleesthermometer handig is (bij sommige bedrijven krijg je er zelfs een bij je kalkoen geleverd). De thermometer was echter niet onmisbaar, dus uiteindelijk is het helemaal goed gelukt en hebben we heerlijk gegeten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

I needed a last minute Thanksgiving Turkey. I ordered it the Sunday before and received it on Tuesday as requested. This was perfect. The bird was gorgeous. Big beautiful bird!! Everyone was happy with the turkey dinner. I will be ordering again next year. Thank you for making our day.

geen

• Afspraken nakomen

Pluspunten

De levering is over twee weken dus ik kan nog niets zeggen over de kwaliteit en levertijd. Maar het mailcontact wat ik tot nu heb gehad is prima. Snel en vakkundig gereageerd op mijn vragen. Over twee weken weet ik meer. Maar ik heb het volste vertrouwen dat het allemaal goed gaat verlopen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Makkelijk bestellen Snelle levering Goede smaak

Aangeven van een tijdstip van levering. Mu krijg je een dag, maar wat als je niet thuis bent?

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Keurige levering in een tempex box. Heerlijk vlees, mals en geen vette artikelen die gaan spetteren op de gourmet. Inclusief heerlijke kruiden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uitermate tevreden overde snelle levering. Onze bestelling was een kalkoen van 5 kilo. Keurig op de juiste temperatuur (3gr) aangekomen met de post. Netjes geregeld!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Aan te bevelen bij

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Super kwaliteit vlees!! Echt een aanrader en ga zeker vaker bestellen!!

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje