Dank voor uw lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Jammer dat je het tijdstip van leveren nist5kan bepalen of kan aanpassen. Je moet eigenlijk ren dag vrij plannen. Of mischien avond levering mogelijk maken. Groetjes Marco
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt; We hebben dit opgenomen met PostNL en hopen in de nabije toekomst meerdere opties qua levering te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Bij mijn laatste bestelling was er (transport ?)schade opgetreden, waardoor het pakket "vis" geopend in de verpakking zat. Dat was al te ruiken. Tóch hebben we het gegeten en de smaak was prima. Mijn verontrust telefoontje op het antwoordapparaat van Meer dan Vlees werd beantwoord en een vergoeding aangeboden. Ik vind dit een uitstekende nazorg en zal nog graag in de toekomst gebruik maken van deze website. De gasten waren zeer te spreken over het heerlijke vlees.
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees, welke goed op gewicht zijn.
VerbeterpuntenSchaf de bezorgkosten af vanaf een bepaald aankoop bedrag.
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: We zijn hier mee bezig. :) Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
prima kalkoen!
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: Helemaal mee eens! :) Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Een goede en fijne communicatie als er iets niet op de juiste manier is gegaan
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Keurige en goede verpakking, levering volgens afspraak.
Pluspunten
Makkelijk van bestelling tot het eten van prima kwaliteit produkten.
VerbeterpuntenAls een gebruiker kan het altijd goedkoper zijn
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: 100% eens. :) Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
snel geleverd zeer zorgvuldig verpakt allemaal plussen
Pluspunten
Keurig verpakt.
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
goede kwaliteit
Verbeterpuntenminder grote hoeveelheden b.v hutspot of zuurkool in kilo vorm verkopen
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt; Wij zijn altijd zoekende naar geschikte verpakkingen voor onze klanten. Helaas kunnen we tot op heden de stampotten niet in kleinere hoeveelheden aanbieden. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Goede kwaliteit van de diverse vleesproducten en zoals altijd goed verpakt.
Pluspunten
X
VerbeterpuntenX
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Goed vlees, zeer snelle, goed verpakte levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt en zeer gekoeld geleverd. Echt goed.
Het is alleen jammer dat je voor 25 euro of meer moet bestellen,
Dank voor uw lovende beoordeling. I.v.m. overige kosten is een order onder de € 25,- ronduit niet rendabel voor ons. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Super lekker vlees en snel en fijn geleverd in de gekoelde box.
Pluspunten
dat er goed geluisterd word naar de klant.
Pluspunten
Zie beoordeling.
Verbeterpuntenzie beoordeling.
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje