Pluspunten
kwalitatief prima produkten en altijd volgens afspraak klaar om af te halen.
Dank voor uw lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Alles was gewoon in orde
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Rauwe dikbevleesde spareribs besteld, 12 stuks. Perfect verpakt, vacuüm per 4 stuks. Topkwaliteit, mooi gesneden en super vers; 100% geurloos. Vlies er af, in de sherry, rub er op en uurtje in de rook op 110 graden, elk uur insmeren met honing/sherry mix en na 4 uur werkelijk perfecte spareribs. Beter nog niet gehad. Top!
Dank voor uw meer dan lovende beoordeling. Leuk om te horen hoe u ze heeft bereid. Klinkt extreem smakelijk! :) Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Mooie producten, goede en tijdige aflevering
VerbeterpuntenBij bezorging op ander afleveradres behoort GEEN prijsoverzicht. Ontvanger van een cadeau hoeft niet te weten wat het product kost
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt; Dit is op dit moment inderdaad een optie die we nog niet bieden. We nemen het mee als verbeterpunt voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Eerste keer dat ik wat besteld heb. Lijkt er sterk op dat ik dat vaker zal doen
Pluspunten
Alle producten zijn netjes verpakt en gekoeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijk en strak volgens afspraak.
VerbeterpuntenDozen later weer innemen/hergebruiken?
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: We rekenen geen statiegeld omdat we de boxen niet terug mogen nemen i.v.m. de voedselveiligheid. Wel zijn we aan het onderzoeken of er andere mogelijkheden zijn. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Vlak voor Pasen besteld en het kon nog de volgende dag geleverd worden. Kwaliteit was dik in orde.
Pluspunten
Goede snelle service
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
De manier waarop de bestelling afgeleverd wordt: in een tempexdoos met koelelementen! Keurig! De routeplanning, zodat bij benadering gezegd kan worden wanneer de levering zal plaatsvinden. Vriendelijke telefonische hulp.
VerbeterpuntenIk zie op dit moment geen verbeterpunten!
Pluspunten
Kwaliteit product
VerbeterpuntenOp dinsdag 11 april vlees besteld en op woensdag komt er een mail voorbij met korting op juist die producten, gourmet, welke ik besteld had. Daar wordt ik niet vrolijk van. Ik denk, bestel keurig op tijd en dan krijg je dit. Niet leuk
Geachte heer Timmerhuis, Dank voor uw lovende beoordeling. Ik heb uw order nagekeken en we willen u alsnog laten profiteren van de kortingsprijzen op de gourmetschotels. Wij hebben het kortingsbedrag teruggestort op het bij ons bekende IBAN-nummer. Hopelijk heeft de gourmet goed gesmaakt en graag tot ziens op Meerdanvlees.nl! Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Perfecte levering, alles nog goed koel of bevroren binnen gekregen. Vlees is van goede kwaliteit.
Pluspunten
onze 1e kennismaking was in ieder geval positief.
Pluspunten
ruime sortering , goede kwaliteit , snelle levering
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Was allemaal prima; levering, vlees en communicatie
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
perfect vlees, goede kwaliteit
Pluspunten
Erg snel en goed vlees wat direct te gebruiken was. Heb heerlijke pulled pork kunnen maken!
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Dank voor uw beoordeling. U gaf zelf telefonisch aan de beoordeling foutief te hebben ingevuld. Wij hebben u toen een herbeoordeling verstuurd, helaas is het toen weer fout gegaan. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje