Pluspunten
Goed vlees van horeca kwaliteit en bijna alles op voorraad!
Dank voor uw lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
De grote beenham was weer perfect, dank je wel voor de juiste service en de kwaliteit van het vlees Jacqueline
Pluspunten
Er was iets fout geleverd, geboden oplossing was uitstekend
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Goed vlees, goede prijs en prima levertijd
Pluspunten
Prima kwaliteit en levering
Pluspunten
niet goedkoop, wel prima vlees
Dank voor uw lovende beoordeling. Ons motto is ook goede kwaliteit voor een redelijke prijs! :) Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
weet ik nog niet pas 1 keer besteld
De dalade ook in mindere portie,s 5 en 3 kilo is zoveel
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat we betreft uw verbeterpunt: We zijn hier reeds mee bezig. We hopen dit spoedig aan te kunnen bieden. Houd u hiervoor onze site in de gaten. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Toelichting: Ik heb voor de eerste keer bij Meerdanvlees gekocht en wel 2 kg Ribeye en 2kg Entrecote, beiden aan een stuk om zelf te portioneren. Ik heb de kwaliteit uitsluitend op het uiterlijk en de verwerking beoordeeld en nog niet "met de mond". De kennis & vakmanschap heb ik beperkt kunnen beoordelen bij een eerste contact.
VerbeterpuntenVoorshands geen.
Pluspunten
Keurig verpakt en tijdig lag alles klaar. Speciaal vlees (natriumarm) benodigd en snel, vers ontvangen.
VerbeterpuntenDe verpakking bij ophalen. We kregen een grote tempex doos met naar verhouding weinig vlees. Geen statiegeld, geen retour, geen extra kosten. Misschien kleinere verpakking gewenst.
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: We hebben op dit moment 3 maten verpakkingen. Uw bestelling was relatief klein qua volume. We hebben dit in de kleinste box gedaan. We rekenen geen statiegeld omdat we de boxen niet terug mogen nemen i.v.m. de voedselveiligheid. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Een onderdeel van de bestelling was niet voorradig. Dit heeft men super opgelost door een duurder stuk vlees te leveren voor dezelfde prijs. Dikke pluim!!!
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Even een tijdje supermarkt vlees geprobeerd, maar conclusie is er gaat niets boven het goede heerlijke kwaliteitsvlees van jullie!
VerbeterpuntenNiets op aan te merken!
Dank voor uw meer dan lovende beoordeling. Goed om te horen dat u weer 'terug' bent. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Super goed verpakt en heerlijk vlees.
Pluspunten
Ik had hier nooit eerder besteld maar wat wordt het snel en netjes geleverd met ijsblokjes! Echt super
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snel en prima kwaliteit
VerbeterpuntenGeen, ga zo door !
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje