Pluspunten
Duidelijke website, bijtijds bezorgd, goed op te hoogte gehouden over het proces, goed verpakt en lekker vlees. Zelfs meer geleverd dan besteld (3kg besteld, 3,3 geleverd)
VerbeterpuntenWellicht ook de mogelijkheid geven om in kleinere porties te bestellen
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: We hebben uw bestelling bekeken en het betrof kangoeroefilet. Dit bieden we op het moment alleen aan in verpakkingen van 1 kilo. We nemen uw punt mee en gaan bekijken of dit wellicht ook in kleinere verpakking mogelijk is. Veel van ons overige assortiment bieden we wel aan in aanzienlijk kleinere porties. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Dank voor uw lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Vlees wat ik besteld had was erg goed en lekker zal er ook vakker gaan bestellen
Een duidelijkere vermelding vh echte gewicht op de ham zou fijn zijn. Er zaten geen koelelementen in de verpakking.
Dank voor uw beoordeling. We nemen uw verbeterpunt mee voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Prachtig en goed vlees, op de dag geleverd waardeer nodig en verzorgd afgeleverd in piepschuim box met koeling. Zeer aan te bevelen! Vriendelijk personeel aan de telefoon
VerbeterpuntenGevraagd recept bleef uit.
Dank voor uw lovende beoordeling. Onze excuses voor het uitblijven van het recept. Deze zijn we in de drukte vergeten te mailen aan u. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
alles is goed word goed geleverd ,vlees is altijd goed
Pluspunten
Perfecte voorlichting over de wijze van verpakken en verzenden, goede trask en trace Gegarandeerd koel
Pluspunten
Alles positief Aan de telefoon duidelijk Nette bezorging Heeeeeeerlijl vlees
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Heerlijke smaak volle kalkoen top.
VerbeterpuntenMiste een bijlage met bereidingswijze / tips
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt; we hebben tal van recepten op onze site staan. Maar we hebben uw punt desalniettemin genoteerd als verbeterpotentieel voor 2017. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Manier waarom ze met het product en de klant ongaan is in 1 woord perfect. Kwaliteit van het vlees was super goed
Pluspunten
Kreeg op mijn mailtje met vraag zeer snel antwoord en persoonlijk antwoord
VerbeterpuntenKalkoen zaten nog veren en haren aan vond dit zeer matig
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: Vervelend dat u dit zo heeft ervaren/ dat u dit is overkomen. Onze excuses! We krijgen rond deze tijd nagenoeg juist alleen lofbetuigingen over onze kalkoen, maar het blijven producten van de natuur en het blijft handenarbeid. Heeft u toevallig een foto gemaakt? Zou u deze dan wellicht kunnen mailen aan [email protected]. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Ben gewoon super tevreden....altijd alles perfect voor elkaar...
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje