Ik mis de " gebruiksaanwijzing"
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt; er staan diverse recepten op onze site, ook voor de kalkoen. https://www.meerdanvlees.nl/recepten?page=&searchText=kalkoen&searchIn=recipe Mocht u verder nog vragen en/of opmerkingen hebben, vernemen we dit graag. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakking, temperatuur goed.
Verbeterpuntenalleen de kalkoen was van mindere kwaliteit dan verwacht, dat was te merken aan het vlees di van mindere kwaliteit is/was.
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: Waarschijnlijk niet heel makkelijk, maar zou u wellicht nog duidelijker kunnen omschrijven wat u exact minder vond aan de kwaliteit van de kalkoen? De overige opmerkingen die geplaatst zijn op KiyOh zijn namelijk allemaal lof betuigingen. Het blijven natuurlijk natuurproducten en geen kalkoen is gelijk, maar wij hechten veel waarde aan de feed back van onze klanten, zodat we, indien mogelijk, in de toekomst wellicht verbeteringen kunnen doorvoeren. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Dank voor uw lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
zeer snelle levering en prima verpakt
Verbeterpuntenals je als klant in vult dat je graag de bestelling op de 24 ste wil binnen krijgen krijg je dit dus 2 dagen eerder enige minpuntje voor de rest top
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: We weten niet of u uw orderbevestiging heeft nagekeken, maar hierop staat bezorging de 22ste. Er zaten echter wel een paar technische probleempjes in onze agenda deze hebben we inmiddels verholpen. Onze excuses voor de overlast. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Een moeilijke bestelling gedaan. Met een telefoontje samen opgelost! Geweldig dat dit is gelukt!
VerbeterpuntenMogelijkheid bieden te verzenden naar meerdere adressen. Uiteraard moet dit wel kostendekkend blijven
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt; Wellicht kunnen we deze mogelijkheid in de toekomst aanbieden. Uw punt is toegevoegd aan de lijst "meerdanvlees the future". Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Prima qualiteit
VerbeterpuntenNvt
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Koelelement in verpakking ontbrak en deze hadden we wel verwacht
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: Onze excuses! Zeer zeker niet onze standaard. Alles was desondanks nog goed koel? Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
De smaak van de gevulde kalkoen was heerlijk! De gasten vonden de vulling heel lekker. Mijn complimenten!
VerbeterpuntenGeen. Het was top!
Pluspunten
Op juiste dag geleverd in goede verpakking en gekoeld. We gaan hier zeker nog vaak engelse worstjes bestellen, het zijn de echte!
VerbeterpuntenDe worstjes iets beter verpakken graag, de dunne folie was van een van de verpakkingen gescheurd, maar ze smaken heerlijk!
Dank voor uw beoordeling. Het zijn inderdaad de echte. :) Wat betreft uw verbeterpunt; we gaan in overleg met de producent om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
In eerste instantie wat vragen over pinda/noten vrij van product. Dit werd serieus genomen en direct gecontroleerd. Goede service. Zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon. Ik had de gevulde kalkoen besteld. Dat is een aanrader. Heerlijk van gegeten!
VerbeterpuntenOp de site staan alle ingrediënten er bij maar graag zie ik ook specifieke informatie over bijvoorbeeld allergie informatie zoals pinda/noten allergie. Ook al begrijp ik dat er altijd sporen van kunnen bevatten.
Dank voor uw lovende beoordeling. We nemen uw verbeterpunt mee en hopen in de toekomst deze service te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees (Inclusief de zeer vriendelijke medewerker)
Pluspunten
Dit was de eerste keer dat wij hier kochten. We komen volgend jaar zeker weer terug. Prima prijs, kwaliteit, en uitleg op hun website. Wij gaan in elk geval nooit meer naar onze slager of supermarkt. Kortom een SUPER bedrijf !!!
Dank voor uw beoordeling. Wij zijn overigens het hele jaar geopend! :) Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Mooie duidelijke website waar alles makkelijk te vinden is. Goede service en snelle levering, goede prijs-/kwaliteitverhouding en het vlees komt in perfecte staat aan. Zeker een aanrader voor het bestellen van je vlees!
VerbeterpuntenHet zou makkelijk zou wanneer er nog een andere betaaloptie geboden wordt buiten iDeal/Mistercash en contante/pinbetaling ter plaatse. Bijv. creditcard of PayPal
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: we hebben het toegevoegd aan de lijst van klantenwensen. Wellicht kunnen we u dit een eventueel volgende keer ook aanbieden. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
De nazorg, ivm een te kort in de levering, werd professioneel opgelost.
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Keurig verpakte kalkoen van 3 kg, goed gekoeld. in een piepschuim doos geleverd. Met post.nl en bezorgtijd aangegeven.. Volgende dag zelf uitgebeend, dat was een hele klus. Maar goed gelukt en 1e Kerstdag gegeten met hele familie.
Pluspunten
Prettig en snel contact, goed vlees.
VerbeterpuntenWebsite onthouden van de afleverdatum.
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt; We hebben reeds een aantal acties ondernomen en overwegen om het kassagedeelte 'compleet' te wijzigen. Hierin nemen we dan ook zeker uw punt mee. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Geleverde items van prima kwaliteit. Definitief weer doen.
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje