Dank voor uw lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Vlees werd snel en keurig gekoeld bezorgt!
Pluspunten
Snel geleverd, meer dan keurig verpakt in een piepschuime doos met koelelementen
VerbeterpuntenToen ik gelijk na de bestelling de levwring een dag wilde uitstellen (had een foutje gemaakt) kon dat al niet meer
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt; u heeft u bestelling geplaatst op 1 december 10:30 uur voor levering 2 december. Om 11:30 uur heeft u gebeld. Wij hebben dan al uw bestelling in behandeling genomen / zijn begonnen met produceren. Tevens hebben we dan uw pakket al aangemeld bij PostNL. Wij kunnen dan helaas inderdaad uw wijziging niet meer verwerken. Als u had besteld om 9 uur was dit nog wel mogelijk geweest. Het is absoluut geen onwil, maar helaas dan niet meer realiseerbaar. Onze excuses voor de overlast. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Makelijk produkten te bestellen - goede levering - en een zeer goed stuk vlees.
Verbeterpuntennog niet kennen ontdekken.
Pluspunten
Super kwaliteit, super service en snel geleverd! Ik ga zeker vaker bestellen!
Pluspunten
Ze gebben geweldig vlees en als je een mail stuurt met vraag krijg je de zelfde dag reactie.
Pluspunten
Ik kon kiezen of ik het vlees en de vis per stuk wilde laten vacumeren in folie. Heel praktisch!
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Net als iedere bestelling, een keurig product, en snel geleverd.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan!
Pluspunten
Eerlijke prijzen en goed vlees
Pluspunten
meerdanvlees.nl is the place to go for BBQ-Thanksgiving-Christmas and all family gatherings ,meat is super good and always on time!!
Thanks for your favorable rating. Yours sincerely, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Makkelijke website om te bestellen. Aanbod is fantastisch. Snelle levering in styropore box.
Pluspunten
- Easy ordering/purchasing - Express delivery in accordance with agreement - High quality meat and prepared in accordance with agreement - Reasonably priced
Thanks for your favorable rating. Yours sincerely, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
groot assortiment prima kwaliteit snelle en goed verzorgde (verpakking) levering
Verbeterpuntengewicht is soms iets minder dan wordt aangegeven
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt; Zeer zeker niet onze werkwijze. Wij werken met professionele gekalibreerde weegschalen. Wij hebben uw bestelling van levering 26-10 nagekeken en wat wij dan zien is dat: - Sukadelappen 5% teveel geleverd. - Hachee exact op gewicht. - Klapstuk exact op gewicht. - Varkensnek Iberico 4% teveel geleverd. Mocht u het willen toelichten zou u ons dan kunnen mailen ([email protected]) of bellen (054 4800 109). Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje