Pluspunten
Heeft ook dieetproducten. Zelfs natriumarme rookworstjes en saucijsjes die beide aan te bevelen zijn.
VerbeterpuntenOok natriumarme maaltijdsoepen (erwtensoep)
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt; We hebben het genoteerd en gaan kijken of we het wellicht in ons assortiment kunnen opnemen. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit vlees
Verbeterpunten.
Dank voor uw lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit vlees, snelle levering, keurig en koel verpakt. Helemaal niets op aan te merken
Pluspunten
Geweldige kwaliteit vlees
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
baklever is heerlijk
Verbeterpuntende droge worst is wel erg sterk van smaak deze keer
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft de droge worst; wij hebben u gebeld, maar kregen helaas geen gehoor. Graag zouden we meer informatie willen over uw opmerking. Zou u ons wellicht kunnen mailen of bellen? Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
3 stuks karbonade besteld 3 hompen in plaats van plakken.
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft de karbonades willen wij u verzoeken contact met ons op te nemen. Wij kunnen met de data vermeld in deze beoordeling uw bestelling niet terug traceren en zouden graag meer informatie wensen. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Alleen maar complimenten van mijn gasten voor de heerlijke gourmetschotel. Altijd een succes!
Pluspunten
Perfect, en lekkere twentse bakleverworst, Snelle levering, Uitstekend gekoelt
Pluspunten
ruim assortiment snelle levering
Verbeterpuntende door mij bestelde engelse ontbijtworstjes zijn ronduit van slechte kwaliteit. Ze zijn bremzout en vrijwel niet te eten
Dank voor uw beoordeling. We hebben de reden van uw ervaring qua zoutgehalte niet kunnen achterhalen. Zoals telefonisch besproken voegen wij bij uw volgende bestelling de worstjes gratis toe voor een herbeoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Prima. Breed assortiment, eenvoudig besteld en op tijd geleverd.
Pluspunten
Correcte nazorg (we krijgen alsnog een kalkoen op de afgesproken datum). De website oogt professioneel en is gebruiksvriendelijk
VerbeterpuntenKalkoen werd een maand te vroeg bezorgd en op de klantenservice bleek op zaterdag gesloten (volgens het antwoordapparaat), terwijl op de website stond dat de klantenservice zaterdagochtend bereikbaar zou zijn. Dit zijn voor een webwinkel toch wel erg belangrijke verbeterpunten.
Dank voor uw beoordeling. Nogmaals onze excuses voor hetgeen is gebeurd. - Uw kreeg uw kalkoen een maand te vroeg; We krijgen niet veel bestellingen 1 maand van te voren binnen. Bij het invoeren van uw bestelling is dit helaas fout gegaan. De door ons aangeboden oplossing was dat u alsnog een (extra) kalkoen krijgt op de door uw aangegeven datum. - Klantenservice niet bereikbaar op zaterdag; Ook hier helaas een menselijke fout. We zijn voornemens om 24 uur per dag bereikbaar te zijn voor vragen van klanten. Tot die tussentijd zijn we wel op zaterdag bereikbaar op de door ons aangeven tijden op onze webshop. Nogmaals onze excuses! Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Degelijk verpakt verstuurd. Snelle levering. Het vlees ligt nu bij mij in de vriezer.en moet nog geconsumeerd worden.
VerbeterpuntenGeen
Dank voor uw lovende beoordeling. Alvast eet smakelijk! Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Kwaliteit en traditionele producten.
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje