Pluspunten
Het vlees is fantastisch
VerbeterpuntenNvt
Dank voor uw lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle en correcte levering
administratieve fouten voorkomen
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: Diegene die voor u de worsten heeft gepakt heeft helaas de verkeerde gepakt. Deze heeft u kosteloos van ons gehad en we hebben u de juiste alsnog verstuurd (voor deze beoordeling!). Nogmaals onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, website overzichtelijk. Net voor de tweede keer besteld!
VerbeterpuntenDe BBQ speklappen zouden wat dunner kunnen, deze hebben we nu dan ook niet meebesteld.
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: we willen u verzoeken, mocht u nog een keer gebruik maken van onze diensten, om ze toch nog een keer te bestellen. Vind u ze dan nog steeds te dik, vergoeden we dit bedrag. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Bij de aflevering in heel warm weer (boven 30 graden Celsius) lukt het maar net om het vlees koel te houden.
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: is 30 graden Celsius buiten temperatuur inderdaad een uitdaging voor ons, maar zoals u zelf al aangeeft redden we het. Dit is ook uit onze eigen testen gebleken die we 6 jaar geleden hebben uitgevoerd voordat we daadwerkelijk van start zijn gegaan. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Prima vlees en uitstekende service, hulde!
VerbeterpuntenROC Mondriaan
Pluspunten
Al jaren bestellen we voor de BBQ en het vlees is heerlijk en altijd bezorging op afgesproken dag
Pluspunten
Heel erg lekker vlees
VerbeterpuntenEventueel een trad en tracé zodat je weet hoe laat het eten komt
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: We bieden dit reeds aan voor bestelling die met PostNL worden bezorgd, maar nog niet voor bestellingen die we met eigen vervoer bezorgen. We hebben uw punt genoteerd voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Makkelijk, snel goed vlees bestellen. Fijn dat het in een koelbox met koelelementen werd geleverd.
VerbeterpuntenIk zou ook ongekruid vlees (biefstukjes) aanbieden. Ik vind Provençaalse kruiden en WEINIG zout lekkerder.
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: We bieden al het gekruide vlees ook zonder kruiden aan. Als u gebruik maakt van de zoekfunctie op onze site en u tikt hier (bijvoorbeeld) biefstuk in vind u een ruim aanbod van niet gekruide biefstukjes. (6 stuks) Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Heerlijk bbq vlees, snelle en correcte levering
Doos beschadigd aangekomen. Vlees gelukkig wel nog ijskoud
Dank voor uw positieve beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: Er wordt helaas af en toe nogal ruw omgegaan met de pakketjes. Gelukkig hebben de producten er niet onder geleden. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Kwaliteit
Verbeterpuntensalades in kleinere verpakkingen aanbieden ( zit nu in 5kg emmers )
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft de kleinere verpakking qua salades; we hebben uw punt genoteerd en gaan kijken of dit door ons is te realiseren. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Aflevering is verkeerd gegaan. Er werd zaterdag niet bezorgd. Maandag werd ik gebeld met het dringend advies niets te eten en de boel weg te gooien. Kreeg terstond mijn geld terug. Kom het bedrijf niets aan doen. Top service!!
VerbeterpuntenWinkelmand was tot 2x leeg na overgang naar andere vleessoort.
Dank voor uw lovende beoordeling en nogmaals onze excuses voor de overlast. We hebben uw verbeterpunt doorgezet naar onze webbeheerders. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Levert kwaliteit, ook de verpakking was perfect in orde
VerbeterpuntenMeerdanVlees dient wel hun mondelinge afspraken na te komen aangaande de levertijd, was 1 uur te laat met leveren.
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat u het zo heeft ervaren. We kunnen wel richttijden afgeven, maar kunnen niet de exacte aanlevertijden garanderen helaas. Wellicht een advies voor de toekomst; al ons vlees is minimaal 4 dagen houdbaar in de koelkast, wellicht is het een optie voor u om een eventueel volgende bestelling 1 dag eerder te laten bezorgen. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
goede levering
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Alles netjes en snel in huis Vragen achteraf nog netjes beantwoord
VerbeterpuntenIk vond de hoeveelheid vlees tegen vallen ten op zichte van de prijs
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt: bij elk product op onze site staat zowel de prijs als de hoeveelheid (gewicht) die u hiervoor van ons ontvangt. Wij zien geen mogelijkheid om dit nog duidelijker te communiceren. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Alles perfect geleverd!
VerbeterpuntenGeen
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
lekker vlees, goed gekruid en mals
Pluspunten
Was prima en netjes conform afspraak.
Pluspunten
zie beoordeling
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Eerste keer is toch afwachten. Dit is pas vlees, smaakvol. Kinderen helemaal tevreden. We bestellen we snel op korte termijn.
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje