Pluspunten
Snelle levering en alles keurig verpakt. Spareribs en varkensnek besteld. Spareribs waren dik bevreesd.
Dank voor uw lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
VerbeterpuntenZorg dat vlees gekoeld Wordt bezotgt
Dank voor u beoordeling. Zoals reeds telefonisch besproken hebben we helaas geen verklaring voor de hoge temperatuur. We hebben uw bestelling met eigen vervoer bezorgd, oftewel de koelketen is geen enkel moment onderbroken geweest. Ook hebben we u bij voorbaat aangegeven dat, mocht u het om welke reden niet vertrouwen, wij u het geld zouden terugstorten. Dit hebben we reeds ook deels, in overleg met u, gedaan. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt.
Pluspunten
Vlees van prima kwaliteit en uitstekend thermisch verpakt.
Pluspunten
Goede kwalitiet vlees en snelle levering
VerbeterpuntenAangeven of ea bevroren of ontsooid aankomt, vanwege planning of invriezen.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het grootste gedeelte van onze producten verlaat niet bevroren, maar wel gekoeld ons bedrijf. De verpakking, de koelelementen en onze logistiek zijn erop ingericht, dat het ook gekoeld bij u arriveert. Welke producten in diepgevroren toestand bij ons vertrekken kunt u bij elk product zien in de productspecificaties op onze site. Deze producten kunnen echter, afhankelijk van de levertijd, onderweg ontdooien. De garantie die wij bieden dat ze wel gekoeld zijn bij aankomst. Is dat niet het geval verzoeken wij u altijd direct contact met ons op te nemen!
Pluspunten
na hartinfarct heb ik een zoutbeperking. met het natrium arme vlees van meer dan vlees heb ik alsnog een goed stuk vlees op mijn bord. de schnitzels, kipvink en saucijzen zijn van prima kwaliteit en smaak. een aanrader!
Pluspunten
Prima verzorgt,prima kwaliteit goed verpakt in één woord geweldig
Pluspunten
Proef salads bij bestelling waren lekker, attent!
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
vlot geleverd, lekker vlees.
Pluspunten
Kwart voor 12 besteld, 9 uur sochtends gekoeld bezorgd
VerbeterpuntenCheck de spelling en vooral zinsopbouw van de folder nog eens.
Dank voor uw lovende beoordeling en uw advies. Dank voor de tip! We nemen de folder nog eens onder de loep voor de volgende uitgifte! Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Goed vlees. We hebben nu voor de derde keer bij u besteld.
VerbeterpuntenIets snellere levering omdat de ijsblokken uitgewerkt waren.
Pluspunten
Ruime assortiment aan vlees van goede kwaliteit. Goede keuzemogelijkheid van bezorging.
Pluspunten
Zeer goeie kwaliteit klantvriendelijk
Pluspunten
Vlees is mals, top! Snelle levering!
VerbeterpuntenIk bestelde eerder altijd gemarineerde karbonade s Kreeg dit keer gekruide karbonades, minder lekker vonden de gasten! Ook jammer dat er verpakkingskosten worden gerekend, dat was eerder ook nooit! Moest toch boven € 20. Of € 25.00 service zijn. Wij bestellen meestal voor n groter bedrag!
Pluspunten
onverwacht uitstekend voor de 1ste keer gedaan. en dit zal vaker herhaald worden! Ideaal: het bespaart een rit naar diverse leveranciers, kant en klaar geleverd. Het vlees is van een uitstekende kwaliteit: om te zuigen!
Verbeterpuntenik zou het niet weten.
Pluspunten
Ontzettend goed en lekker vlees!
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje