Dank voor uw lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit vlees.zag et goed en smakelijk uit.
Boven een bepaald bedrag geen verzendkosten ? Soms een kado meesturen altyd leuk BV een nieuw stukje vlees of klein bakje salade zoiets
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunten: Bezorgkosten. We hebben dit reeds staan als verbeterpunt voor de toekomst. Zijn nu alleen nog aan het kijken in welke vorm en de technische inrichting van de site. Cadeau: We sturen af en toe reeds 'cadeautjes' mee met de bestelling, maar op het moment inderdaad niet. Verwachting is op korte termijn weer. (Rauwkost salade / Boer Harm) Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Pluspunten
Je niet makkelijk aan zulke mooie stukken vlees komen in NL. Was blij dat dat wel kan via Meerdanvlees. Supergoede service!!
VerbeterpuntenIk had een ham van 8 kg besteld en hij was net iets meer dan 7. Het kan ook aan mijn weegschaal gelegen hebben. Het zou handig zijn als jullie het precieze gewicht vd ham op de bon vermelden ivm kooktijden.
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunten: Onze excuses wat betreft het ondergewicht en het niet bij voorbaat melden ervan. Wij registreren deze gewichten wel. Volgens onze weegschaal die minimaal 2 keer per jaar (wettelijk) geijkt wordt was het gewicht 7,48 kg. Het verschil hebben we inmiddels teruggestort op uw rekening. Wat betreft vermelding van het gewicht op het product; heeft u een goed verbeterpunt en we gaan kijken of we dit we in de toekomst mogelijk kunnen gaan maken. Met vriendelijke groet, Het Team van meer dan vlees.
Dank voor uw lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Het team van meer dan vlees.
Pluspunten
Mooi stuk vlees besteld, gewicht was lager dan besteld, daarvoor kreeg ik netjes een service email en het verkende bedrag terug gestort! Mooi verpakt en de volgende dag in huis! Ik bestel zeker weer!
VerbeterpuntenNu niet.
Pluspunten
snelle levertijd. wordt gekoeld geleverd. vlees heeft volle smaak en lekker gekruid. BBQ wedstrijdvlees is een aanrader.
Pluspunten
Niks dan lof, prachtig vlees, goed en gekoeld verpakt. En heerlijk gekruid.
VerbeterpuntenTijdstip afleveren was bijna 2 uur later dan de aangekondigde tijd. Probleem lag waarschijnlijk bij de koeriersdienst.
Dank voor uw lovende beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt; zijn we inderdaad afhankelijk, van de door ons geselecteerde, koeriersdienst. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Het team van meer dan vlees.
Pluspunten
Heerlijk vlees. Goede levering. Ben super tevreden. Heb al diverse keren vlees besteld was altijd goed.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
erg attent. kortom :prima, alles goed geregeld. en natuurlijk topkwaliteit vlees!
Pluspunten
Heerlijke spullen .
Pluspunten
Heerlijk vlees voor herhaling vatbaar
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede kwaliteit netjes verpakt en volgens afspraak op tijd bezorgd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heel goed vlees zo lekker.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle én volledige antwoorden op vragen
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje