Fijn adres om vlees te bestellen en het wordt keurig afgeleverd.

Heerlijk malse stukjes vlees.

Goed vlees

Lekker vlees echt een aanrader

Ondanks de hitte van dit moment boven verwachting.

Wij hadden met een eerdere levering uitermate goede ervaringen. Daarom tot een herhaling van bestelling en levering besloten. Achteraf was het moment van bestellen met de huidige buitensporig hoge temperaturen en postlevering wellicht niet zo'n goede keuze, maar dit bleek uiteindelijk buiten verwachting mee te vallen. Levering van het vlees prima verzorgd, ingepakt in piepschuim doos met toevoeging van een 4-tal koelelementen. Prima speciale verpakking. Ongerustheid over correcte levering met deze temperaturen bleek volledig misplaatst. Goed gedaan. Uiteindelijk toch uitermate tevreden met de keuze. Buitentemperaturen bleken niet van invloed op de levering. Top. Wij zijn tevreden. Ook met de portie-verpakkingen.

Niet alles geleverd

Ik heb een deel van mijn bestelling 1 kilo hachee is niet ontvangen

het was heerlijk!!

Bestelling kwam mooi op tijd en het vlees was heerlijk. Ik heb veel complimenten gekregen voor de pulled pork!

Mijn verzekerde verwachting............

Deze verwachting is als een droom dat keer op keer altijd uitkomt...... Veel aandacht, uiterste hygiëne, alles vers, alles goed verpakt, en vooral......uitstekende service, etcétera. Wat wil men nog meer??? TOPPIE.

Ik kan weinig toevoegen aan wat ze al zelf zeggen. Goed spul en prima service.

In het verleden had ik zo links en rechts online guanciale gekocht (Amazon/lokale Italiaanse specialiteitenwinkels...) maar dat was het net niet allemaal. Ik hoef nu niet verder te zoeken, die van Meerdanvlees.nl kan ik prima noemen.  Het vet/vlees verhouding is heel goed (veel witte vet – weinig vlees) en het heeft een fijne smaak. Wat me verder opviel, is dat de huid (wat je niet eet) van het stuk van bijna 1500 gram heel zacht was wat betekent dat het goed bewaard was en vers is.

Goed vlees voor eerlijke prijs

Makkelijk bestellen, gekoeld bezorgd, heerlijk vles

Heel goed bevallen

Bevalt goed

Eerste kla producten

Mooie producten, snelle levering.

Ik ben tevreden met jullie service en kwaliteit van het vlees ik kan het aarande jullie zijn goed prima bedankt groetjes

smaak is perfect en kwaliteit is prima

We genieten steeds weer van de vlees, kip en vis van Meerdanvlees.

Dikke klasse

Prima vlees en ook op de wadden gekoeld geleverd

Vlees opgehaald in Enschede.

Vandaag 6 baby back ribs en 2 beef short ribs in Enschede aan de balie opgehaald. Prachtig vlees, prima gekoeld verpakt en snelle service! Toppers!

Ik heb al meerdere keren besteld, maar ook nu weer zag alles er heel goed uit. Gisteravond een schnitzel gegeten, echt super. Om je vingers bij af te likken. Supermals vlees. Waar andere schnitzels kleiner worden in de pan behoudt deze zijn ware grootte. Ik heb nu al zin in de rest ;-).

Geweldige beleving!!!!

De bezorging was top en de vegan zalm was eng echt, ik durfde bijna niet ervan te eten. Ik kijk er nu echt uit naar de vegan tonijn

Snelle bezorging na bestellen Hygiënisch verpakt in koeldozen in sterk plaatic (prima ivm bewaren in vriezer) Gevarieerde botten Ik was even vergeten dat 3 kg zoveel Nu botten bouillon maken! Heerlijk

prima, het vlees kon zo de vriezer in, gelabeld en al

prima, het vlees kon zo de vriezer in, gelabeld en al

Top vlees voor aan betaalbare prijs!

Vandaag bestelling ontvangen, alles was netjes verpakt en koel geleverd. Deze zelfde dag genoten van het lekkere bbq vlees, spiezen voor op de bbq. Dat was smullen!

Leverring mooi op tijd

ziet er goed uit nu de smaken nog proberen ?

Keurig en netjes

Precies gekregen wat we besteld hebben en keurig verpakt en geleverd. Bedankt.....

Supervlees zoals gewend van Bolscher

Weer heerlijk genoten van kwaliteitsvlees

Top kwaliteit vlees !

Heerlijk mals vlees, perfect gekruid indien gewenst en perfect verpakt. Wij willen niets anders meer !

Mooi product en snel geleverd.

Mooi product en snel geleverd.

Prima levering, goed vlees.

Vlees besteld voor bbq. Werd op afgesproken tijd geleverd. We hebben gesmuld !

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje