Pluspunten
Snelle levering en vlees goed verpakt.
VerbeterpuntenOp dit moment geen verbeterpunten.
Pluspunten
Zeer tevreden over de kwaliteit, de hygiënische en goede verpakking en de snelle levering.
Pluspunten
Super stukje kwaliteit vlees !
VerbeterpuntenWellicht is het een idee om de bereidingswijze bij elk product neer te zetten.
Dank voor uw beoordeling. We hebben ruim 400 recepten op onze site staan. Deze kunt u vinden onder: http://www.meerdanvlees.nl/recepten. Deze recepten zijn door onze eigen koks ontwikkeld. Het merendeel van onze producten komen erin voor. We zijn nog bezig om al deze recepten te koppelen aan de producten die erin gebruikt worden. Een tweede tip die wij u willen meegeven is onze kerntemperaturentabel. Hierop vindt u voor bijna alle producten welke temperatuur deze moeten hebben bij bereiding. Deze tabel kunt u vinden op: http://www.meerdanvlees.nl/page/20/kerntemperaturen Met vriendelijke groet, Het Team van meerdanvlees.
Pluspunten
Goede service en snelle levering.... Kwaliteit van de kalkoen en het vervoeren van het product was heel goed.... Eind van het jaar weer bij Meerdanvlees.nl bestellen.
Pluspunten
Prima en erg netjes verpakt!
VerbeterpuntenBiefstuk had ik iets malser verwacht..
Dank voor uw beoordeling. We hebben contact met u gezocht, alleen tot op heden helaas niks terug mogen ontvangen. Hopen alsnog van u te horen. Met vriendelijke groet, Het Team van meerdanvlees.
Pluspunten
Veel keuze, kwaliteit van het vlees is perfect, Klantenservice is goed en behulpzaam en de manier waarop het verzonden wordt is er goed.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als er ook een optie is on een dagdeel te kunnen kiezen qua bezorging. Maar ik begreep dat daar al gesprekken over waren of dat daar plannen voor waren.
Pluspunten
Vlees online kunnen bestellen Levering in een klimaatbox met koelelementen
VerbeterpuntenDe bestelde producten (kwartels) waren nog niet helemaal schoon dit hadden we wel verwacht (levertjes, niertjes). Levering pas aan het einde van de dag. De chauffeur vertelde dat ze de hele dag in de ongekoelde bestelbus hadden gestaan.
Pluspunten
Vlot gestuurd Netjes en goed gekoeld verpakt. Tevens Goede kwaliteit van het vlees.
Pluspunten
Geweldig en vakkundig
VerbeterpuntenBereidingswijze of tijd bijvoegen
Pluspunten
top kwaliteit!!! goede levering
Pluspunten
Zeer lekker vlees
VerbeterpuntenDe hoeveelheid vlees voor dat geld is te weinig
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees. Wordt goed gekoeld geleverd. Gemakkelijk te bestellen ook doordat je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt hebben.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede kwaliteit goede service
Pluspunten
Goed, ga zo door!
VerbeterpuntenGeen
Dank voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Team van meerdanvlees.
3650 gram (incl. verpakking) is niet gelijk aan 4000gram. Verder alles in order!
Dank voor uw beoordeling. Kwalijk dat u te weinig heeft ontvangen. We hebben het verschil inmiddels teruggestort op uw rekening. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Het Team van meerdanvlees.
Pluspunten
Nette afhandeling en berichtgeving, geleverd op de afgesproken datum, goed verpakt en mooi vlees. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen.
Pluspunten
Goede snelle levering. De bestelde kalkoen was goed koud geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel veel keuze, scherpe prijzen. Keurige koele bezorging, echt TOP!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima verzorgd. Goed in gepakt, vers geleverd
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje