vermelden of melden dat het om een diepvries product gaat, dit viel mij tegen, voor diepvries is een kilo voor een particulier ook een veel te grote portie, kan beter per pond ingevroren worden.
Dank voor u beoordeling. U kunt op 2 manieren zien welke hoedanigheid een product heeft. Per product hebben we dit vermeld onder het tabblad specificaties. Tevens kunt u dit vinden tussen de filter opties. Wij bieden bij veel producten diverse mogelijkheden aan qua verpakkingshoeveelheid, dit is helaas bij een bevroren product niet mogelijk. Wij nemen echter uw opmerking mee. Met vriendelijke groet, Het team van meer dan vlees.
Pluspunten
Soms kun je alleen zeggen: SUPER!
Verbeterpuntenhouden zo!
Pluspunten
kan niet over assortiment oordelen, maar de twentse baklever is uitstekend...
Pluspunten
Super kwaliteit vlees. Super mals en mooie stukken
Pluspunten
De baklever is lekker
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mooie duidelijke site. Mooi product. Snelle levering goed en zorgvuldig verpakt.
VerbeterpuntenGeen mededeling gekregen ( track tracé) wanneer het bezorgd wordt. Hier moest ik zelf over bellen.
Dank voor uw beoordeling. We hebben inderdaad technische problemen gehad met het verzenden van de track & trace. We hebben het uiteindelijk gevonden en het is nu verholpen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Het team van meer dan vlees.
Pluspunten
Geven fijn gehoor en persoonlijke wensen, ook al is het een kleine geplaatste order.
VerbeterpuntenNiet zozeer een fout van Meerdanvlees.nl, echter was bij de levering niemand aanwezig op het bezorgadres. Op de website staat dat er bij geen gehoor de bestelling door het bezorgbedrijf geretourneerd dient te worden. Dit is niet gebeurd, waardoor de bestelling (weliswaar nog steeds goed koel) twee dagen later werd bezorgd.
Dank voor uw beoordeling. Wij hebben helaas niet in heel Nederland (en België) de logistiek in eigen beheer en zijn daarom afhankelijk van derden. Wel zien we dat er steeds meer mogelijkheden worden geboden door diverse bezorgdiensten. We houden dit nauwlettend in de gaten en hopen in de toekomst zelfs koeltransport aan te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Het team van meer dan vlees.
Pluspunten
Alles in orde en volgens afspraak. Pas 1 ervaring dus "nog" geen 10!
Pluspunten
Gewoon Super! Zalige Beenham bestelt van 7 kilo! Iedereen vingers bij opgegeten! Binnenkort zeer zeker weer!
Dank voor uw lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Het team van meer dan vlees.
Pluspunten
Alles goed geregeld
VerbeterpuntenIs prima zo
Pluspunten
Alles is gewoon super geregeld! Ze zijn erg behulpzaam en denken goed met de klant mee. Het vlees is van buitengewoon goede kwaliteit en de manier waarop het wordt bezorgd is ook perfect, de temperatuur wordt goed behouden! Kort samengevat; een top site! Ga zo door!
VerbeterpuntenNiets!
Dank voor u lovende beoordeling. Met vriendelijke groet, Het team van meer dan vlees.
Pluspunten
Van begin tot eind top.
VerbeterpuntenMisschien grote hoeveelheden per portie verpakken om in ,te vriezen ( in veld aangeven bij bestelling). Verder geen dingen te verzinnen
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft uw verbeterpunt, we hebben dit inmiddels in werking gezet en verwachten dit begin 2016 af te hebben. Houd u hiervoor onze webshop in de gaten. Met vriendelijke groet, Het team van meer dan vlees.
Pluspunten
Natriumarm is dan ook natriumarm!
VerbeterpuntenNog niets.....
Pluspunten
Lekker vlees, had Entrecote besteld en Black Angus Brisket. De laatste is helaas schoenzolen zooi en alleen geschikt voor lekker stoofpotje !
VerbeterpuntenGeen, goede service en snel!
Pluspunten
Snelle verzending Goede verpakking Prima kwaliteit
VerbeterpuntenTrack en Trace versturen zodat je kan zien wanneer zending aankomt
Pluspunten
kwaliteit en professioneel, en heel bijzonder samengaat met menselijkheid, men kent de klant!
Verbeterpuntentip: soms is het gewoon goed. Geniet er van en houdt dat vast.
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje