Pluspunten
Erg mals en lekker vlees
Het lamsvlees dat ik bezorgd heb gekregen was half bevroren. Ik ging ervan uit dat dit niet bevroren zou zijn omdat dit zo op jullie site staat vermeld.
Dank voor uw beoordeling. U kunt de hoedanigheid (Bevroren of niet ingevroren) terugvinden bij elk product onder het knopje specificaties. Tevens kunt u in de linkerkolom, waar diverse filteropties mogelijk zijn, ook voor een hele reeks producten zien of ze bevroren dan wel niet ingevroren zijn. Met vriendelijke groet, Het team van meerdanvlees
Pluspunten
Het bestellen gaat gemakkelijk via de website, zeer overzichtelijk. Gemakkelijk te betalen via iDeal. De bezorging vind telkens keurig plaats op de aangegeven dag. Het vlees is heerlijk, altijd blije gasten bij een BBQ bij mij thuis :)
VerbeterpuntenWellicht is het in de toekomst mogelijk om aan te geven rond hoe laat de bezorger komt? Mijn bestelling zou op zaterdag bezorgd worden. Ik gokte er op dat dit 's ochtends zou zijn, dit bleek rond 4 uur 's middags te zijn. Zou handig zijn om van tevoren min of meer te weten hoe laat jullie komen, dan hoef ik niet de hele dag thuis te blijven!
Dank voor uw beoordeling. Wat betreft de tijd van levering, hier zijn we diverse mogelijkheden voor aan het onderzoeken, helaas hebben we nog geen 100% passende oplossing gevonden. Een deel van de bezorging wordt door PostNL verzorgd en een deel vervoeren we met ons eigen (gekoelde) wagenpark. In beide gevallen hebben we tot op heden nog geen passende oplossing kunnen vinden, maar we zijn zeer actief zoekende hierna. Met vriendelijke groet, Het team van meerdanvlees
Pluspunten
Weer helemaal top!
Pluspunten
Bestelling werd geheel volgens afspraak geleverd; de hartzwezerik was super vers!
Pluspunten
Prima bedrijf om je vlees te bestellen!
VerbeterpuntenHeb bevroren vlees aangeleverd gekregen en vers besteld. Aangeven op site zodat je dit van te voren weet......
Pluspunten
Je krijgt waar je voor betaald
Pluspunten
Alles is top voor elkaar! Het vlees was erg lekker en van goede kwaliteit!
Verbeterpunten-
Pluspunten
De artikelen zijn zeer keurig verpakt. De afhandeling bij ophalen gaat ook heel netjes.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
vriendelijke mensen en voldoet aan de verwachting.
VerbeterpuntenBezorging op zondag?????
Pluspunten
Heerlijk vlees en vriendelijk personeel
Pluspunten
top kwaliteit, reageert uitermate professioneel en snel, levert op tijd, kortom zeer aan te bevelen
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje