Pluspunten
Het lekkerste vlees in deze omgeving. Smaakt super! Prijs kwaliteit verhouding is top.
VerbeterpuntenDe site is vernieuwd. Hartstikke mooi. Maar ik mis nu wel de volgende optie: - Je kon altijd aangeven per hoeveel stukken vlees het verpakt moest worden. BV. ik bestel 6 stukken vlees, en ik wil 2x een verpakking van 3. Dit kon op de oude site wel, maar op de nieuwe niet. Dit vind ik wel erg jammer.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden op ons feedbackplatform KiyOh. Wij zijn altijd blij met positieve verhalen over onze organisatie. Bedankt voor uw feedback, de mogelijkheid om uw verpakkingswensen aan te geven zijn we aan het heroverwegen.Hou hiervoor onze website in de gaten! Met vriendelijke groet, Het team van meerdanvlees.
Pluspunten
Zeer ruime keuze, goede kwaliteit en een goede prijs!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
prima vlees en flexibele organisatie, zeer proactief en probleemoplossend TOP!
VerbeterpuntenBij de laatste bestelling had ik een ribeye van €19,50 350 gr. ondanks dat ik best wel ervaring heb met het bakken van Ribeye was om één of andere reden erg taai, dit ken ik niet zo. dat vonden wij een beetje jammer. Maar...... de volgende dag ook al antwoord op mijn opmerking, en ze hebben keurig het bedrag terug gestort op onze rekening. Als was dit niet onze insteek echter vinden wij dit een keurige oplossing. MEER DAN VLEES. Bedankt en we bestellen zekers weer!
Pluspunten
De beefburgers zijn heerlijk. Op een bbq stonden onze vrienden er van te kijken hoe lekker vlees kan zijn.
Verbeterpuntenbij 1 verpakking van de beefburgers was het plastic aan de rand iets open gegaan waardoor er 1 cm van de burger buiten "hing". bij het inpakken toch even letten op individuele verpakkingen dus. verder kwam het vlees goed gekoeld en op tijd aan.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden op ons feedbackplatform KiyOh. Wij zijn altijd blij met positieve verhalen over onze organisatie. We gaan (nog) meer aandacht schenken aan de verpakking van de beefburgers. Met vriendelijke groet, Het team van meerdanvlees
Pluspunten
Professioneel, vriendelijk, prijs/kwaliteit is top!
VerbeterpuntenWellicht de bbq pakketten binnen een bepaald bedrag zelf kunnen samenstellen.. Bv ipv karbonade een hamburger of braadworst...
Beste Silvia, Bedankt voor uw feedback, deze mogelijkheid zijn wij op dit moment aan het ontwikkelen. Binnenkort is het mogelijk om via onze FastTrack module uw barbecue pakket volledig zelf samen te stellen. Hou hiervoor onze website in de gaten! Met vriendelijke groet, Het team van meerdanvlees.
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heerlijk vlees. Lekker gekruid
Pluspunten
Duidelijke website en hebben ook bijzondere stukken vlees die je niet overal kunt verkrijgen.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit en een hoge leverbetrouwbaarheid.
Pluspunten
Verbeterpuntengeef aan dat het om ingevroren vlees gaat (lamsschouder), dan weet de klant hoe verder te handelen. Engelse ontbijtworstjes uiterst matige kwaliteit, helaas.
Bedankt voor uw opmerkingen. Aangaande de lamsschouder; we hebben de hoedanigheid aangepast in diepvries. We hebben uw opmerking aangaande de Engelse ontbijtworstjes genoteerd. We gaan onderzoeken of we een alternatief product in ons assortiment gaan opnemen. Met vriendelijke groet, Het team van meerdanvlees.
Pluspunten
Geweldig lekker vlees
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bijzonder goed geregeld. Een prettig bedrijf om zaken mee te doen.
VerbeterpuntenMaak beter gebruik van direct mailing. Eventueel aanbieden van gemakkelijke pakketten. Denk bijvoorbeeld aan spareribs voor 4 personen, saté voor 4 personen etc. Dat zorgt voor makkelijker kopen als aanvulling op een BBQ pakket met daarin verschillende soorten vlees. Aanbiedingen helpen daar ook bij. De data bij jullie bekend zal groot zijn, deze beter inzetten en dan kan het bedrijf alleen maar groeien.
Bedankt voor uw verbeterpunten, onze direct mailings zijn op dit moment in ontwikkeling. Binnenkort kunt u de lekkerste recepten, scherpe aanbiedingen en ander relevant nieuws in uw mailbox verwachten. Vergeet u daarom ook niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief via de website! Binnenkort is het ook mogelijk om BBQ pakketten naar wens samen te stellen via onze FastTrack module, hou hiervoor onze website in de gaten. Met vriendelijke groet, Het team van meerdanvlees.
Pluspunten
Helemaal top! Ik bestel vaak bij meerdanvlees.nl , prima kwaliteit, goed service, keurig en snelle levering.
Pluspunten
Geweldig goede producten. Al diverse BBQ's gehad met producten van Meerdanvlees.nl altijd goed!!
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje