Gewoon zoooo lekker

Ribeye, kip, zalm, je ruikt 't al als je 't openmaakt, dit is topkwaliteit. Ga zo door!

aanbevelenswaardig

heerlijk gegeten

Goed en netjes afgeleverd

Erg goede kwaliteit vlees en netjes verpakt

Nog niet alles gegeten wat ik had besteld maar wat we wel al hebben gehad was erg goed. Mals vlees, goede kwaliteit.

Snelle levering maar kwaliteit voldoet niet

10kg mergpijpjes besteld, maar bijna alles zijn lange dunne stukken (+/- 10cm) met amper merg erin. Daar heb ik dus helemaal niks aan, en 50 euro verspillen aan een grote berg bot is toch iets te veel geld.

bestellen gaat prima snel geleverd keurig verpakt

2x 1100 gram Ossenhaas heel besteld ziet er prima uit keurig verpakt snel geleverd

Snelle levering. Goed verpakt en super vlees

Super kwaliteit en service: ontzorgen voor de BBQ

Kleine aanbeveling: kreeg geen bevestiging na de bestelling. Dat was onhandig, vooral omdat de bezorgdatum wat later door mijzelf gepland was en moest er daarom over bellen.

Er gingen wat dingen mis en deze zijn keurig opgelost.

Perfecte levering

Goed afgeleverd, netjes verzorgd met koelelementen en hygiënisch verpakt. Super!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit heerlijk en eerlijk vlees, sappige gehaktballen en Geen gummi ballen als van de supermarkten gehakt, Subliem

Netjes verpakt en volgens afspraak bezorgd

Op zich ziet het vlees er prima uit, goed en volgens bestelling verpakt en bezorgd. Kwaliteit van het vlees nog niet getest. Is nog maar net ontvangen. Alle vertrouwen. We gaan het meemaken om tot een vervolgbestelling te komen.

Bestelling door geven en krijgen op de dag dat je vraagt, heel apart, super.

Ook deze keer alles in orde.

Veel keuze uit allerlei soorten vlees. Bestellen gaat vlot en gemakkelijk. Levering correct en snel. Ook de mogelijkheid om het tijdstip van levering te kiezen vind ik een pré.

lekker vlees

mijn gasten gaven een compliment voor het vlees

Snelle levering met uitstekende stuk(ken) vlees (:

Snelle levering met uitstekende stuk(ken) vlees (: Graag weer.

Wederom een goede levering

De bestelling was goed verzorgd en het vlees zag er mals uit, dus kwaliteit als altijd, ook weer andere producten erbij besteld om uit te proberen. de levering was volgens planning en goed tijdstip.

Een tevreden klant

Het vlees was goed verpakt en ik zal in de toekomst waarschijnlijk nog een bestelling plaatsen.

Top kwaliteit vlees en super verpakt. Echt een aanrader.

super

Ik heb een cadeaubon besteld. Die was er binnen 5 minuten via de mail. Mijn schoonzoon eet graag vlees van de barbecue van Meerdanvlees.

Uiteraard hen ik nog niet alles geproefd. Het pakket zag er goed verzorgd uit. Het was net op tijd , de koelelementen waren ontdooit. Een aardig briefje bij de ossenworst dat deze s‘morgens gemaakt was en zondag op kleur en smaak zou zijn . En inderdaad prima !

Top geregeld

Vandaag gekozen voor afhalen Alles lag klaar op de afgesproken dag De receptioniste handelde de bestelling zeer vriendelijk af

Keurig verpakt,mooi op tijd. Heel blij mee!

Veel goede stukken bot

Graag zou ik de kalfsbotrtn wel wat kleiner gezaagd hebben. Deze kan ik niet zo gebruiken.

Snelle levering, perfecte verpakking. Morgen aan de slag om een mooie Fond de Veau te bereiden.

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje