Snelle e prima service

heel tevreden!

heerlijk vlees van goede kwaliteit, snelle en super goede levering!

Heerlijk, goed kwaliteitsvlees! Keurig gekoeld afgeleverd!

Eerste keer besteld! En erg tevreden. Het komt vacuum verpakt en gekoeld aan. Het kwaliteit is erg goed! Het flees is ook ontzettend lekker gekruid indien gewenst. Ik ga zeker vaker bestellen!

Snelle service en kwaliteits vlees

Snelle levering zoals aangegeven op de website. Vlees was netjes verpakt met koelelementen. De kalkoen die we besteld hadden smaakte zeer goed, zeker een aanrader!

Top vlees

Heerlijk mals vlees dat mooi verpakt en gekoeld wordt geleverd!

Te goed om waar te zijn.

Uw producten zijn tot het uiterst heel goed verzorgd. Schoon, hygiënisch verpakt, aantrekkelijk voor ogenschouw en vooral héérlijk. Echt, ik bewonder jullie, en mijn vertrouwen in jullie is stevig gefundeerd. TOPPIE.

Zoals gewend, een prima product.

Zoals gewend, een prima product.

Keurig verpakt en koud geleverd.

Vlees ziet er goed uit we gaan er zeker van geen.

Het vlees word snel geleverd. Het vlees is van uiterst goede kwaliteit. Netjes verpakt met koelelementen. Dit alles voor een mooie prijs.

Geen kritieke wederom

Zou niks weten om te verbeteren

perfect

prima verpakt kan niet beter

Geweldige kwaliteit

Heerlijk vlees voor een goede prijs

Vlees ziet er goed uit, goede prijs en weer wat koelelementen er bij. ;)

Niet compleet geleverd

Mijn bestelling is niet compleet geleverd, moet as maandag hoe zij dit gaan oplossen.

De producten die ik ontvangen heb zijn maar twee dagen houdbaar

Ik vind het belachelijk dat de ribs die ik ontvangen heb maar twee dagen houdbaar zijn.

Ik had per ongeluk 2x besteld, werd gelijk de volgende dag gebeld en gezegd mevr u heeft 2x besteld klopt dat wel ik nee dacht dat ik helemaal niet had besteld vandaar de bestelling. Ze hebben het gelijk veranderd. De volgende dag had ik mijn bestelling binnen. Het vlees is echt goed en de prijzen vallen mee je krijgt waar voor je geld. Ik beveel hem echt aan.

Prefect

Ik besteld natriumarme vleesproducten , deze zijn erg lekker en van goede kwaliteit. Top!

geweldig

ben zeel tevreden goede kwaliteit kom je nog zelden tegen kan ook de keurslager niet aan tippen das allemaal watervlees en mooi verpakt thaxs mvg willem arnhem

Ik heb nog niets binnen

Ik heb nog niets binnen meerdanvlees.nl Nadat ik deze review had gegeven, is er door meerdanvlees direct gereageerd en meerdere uitstekende oplossingen aangeboden. Echt super die service van meerdanvlees. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt en behoren dan ook opgelost te worden en dat hebben ze grandioos gedaan. Dank hier voor. Ron van der Capellen

Vlees prima, levering onhandig

Prima vlees gekregen, echter kwam ontdooid aan en niet gevacumeerd, waardoor de houdbaarheid erg matig is. Dit is voor een consument niet handig.

Niet goed, maar Zeer goed.

Een positieve ervaring uit de corona tijd ; je zoekt een weg om kwaliteit in te kopen en vind Meerdanvlees, ook over je vragen wordt meegedacht, helemaal top.

moest geleverd worden op 09/03 dag erna geleverd 10/03 niet meer koud

vlees stuur je niet op mei post nl nooit op tijd

Met vlag en wimpel geslaagde bestelling.

Keurig bezorgd en hele fijne koelelementen erbij. Wat kan een mens nog meer wensen. Pancetta ziet er prima uit, dat wordt smullen.

Goed verpakt en snelle bezorging

Makkelijk bestellen via website en snel bezorgt. Goede verpakt.

niks op aan te merken, prima

niks op aan te merken

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje