Naar gewoonte, goed spul

Naar gewoonte, goed spul

Supper goed

We hebben het nu voor 2 keer besteld is supper goed verpakt en je krijgt ook goed uit leg over hoe het verpakt is .ik zou ze zekker aan raaden het vlees is top . Zelfs met kerst was het vlees top familie was verbaast er over

Goed vlees en snelle levering

Lekker baklever en weer iets wat ik nog niet eerder heb gezien: een kipvink

Kan gewoon niet beter zijn

Top kwaliteit Top service Top transport en verpakking Ik kan geen min punt vinden. De beste vlees in Nederland. Voor de steak lovers een tip : Tournedos Braziliaans 250gr. Top!

Echt een aanrader.

Bezorging goed. Verpakking goed. Tijd tussen bestellen en Bezorging goed. Wat we sl geprobeerd hebben was heerlijk vlees. Dit was het proefpaket en gevulde kalkoen.

Prima levering

Net als de vorige keer. Fijn vacuüm verpakt en gekoeld. En.... smaken zullen ze..... weet ik zeker.....

Alles netjes geleverd :-)

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit,snelle levering.

Heerlijk vlees

Zoals altijd prima bezorging en goede kwaliteit vlees! Dank!

Op tijd en perfect verpakt geleverd kwaliteits vlees

Heerlijk vlees. Wordt in koelbox met elementen geleverd. Levering altijd op tijd.

Goed vlees en netjes verpakt .

Mooie selectie op de site . Goed vlees en wordt netjes verpakt bezorgd .

Heel positief.

Goede communicatie, prima verpakking, heel mooi vlees.

Netjes afgeleverd. Goed verpakt en gekoeld.

HEEEEEEERLIJK!!!

Heerlijk mals vlees, stuk voor stuk. We hebben zeer genoten van dit verrukkelijke vlees, dat duidelijk anders (beter!) smaakt dan dat wat je bij de supermarkt koopt.

Goede kwaliteit snelle levering goede verzorging voor gekoeld leveren

Vlees/visschotel was heerlijk! Alles verder Keurig afzonderlijk verpakt!

Prima.

Mooi vlees, ruime keuze en snelle bezorging.

Goed kwaliteit en snel levering

Hele tevreden

Enthousiast

Vorig weekend hebben wij een tomahawk en een beefhammer besteld voor een winter bbq bij MeerdanVlees.nl De tomahawk was zonder meer van uitstekende kwaliteit! Daarentegen liet de beefhammer te wensen over (weinig vlees en veel pees). Na contact te hebben gehad met het bedrijf en onze ervaring te hebben gedeeld , werd ik al binnen 2 werkdagen gebeld met oprechte excuses! Als compensatie voor de beefhammer hebben ze ons kostenloos een tomahawk aangeboden waar wij zeker geen nee tegen zeggen. Kortom, door hun snelle reactie, oprechte excuses en de compensatie zullen we ook in de toekomst klant blijven. Sterker nog, de nieuwe bestelling is er alweer besproken

Perfect smakelijk vlees, anders dan in supermarkt

Bestelling voor de kerst opgehaald. Perfect verpakt. Bestellingen werden door medewerkers naar de auto gebracht. Prima service. Opmerking t.a.v. bestellen website: Wanneer 1 product in winkelwagen geplaatst ontbreekt mogelijkheid "verder winkelen". Tweede product bestellen ietwat omslachtig.

Gewoon goed

3e achtereenvolgende jaar een kalkoen besteld voor kerstdiner. Levering is altijd op afgesproken dag en de kwaliteit is erg goed.. Volgend jaar weer.

Mooi assortiment

Snelle levering, helaas was de verpakking beschadigd door Postnl en provisorisch gerepareerd. Bovenkant isolerende doos is ook wat zwak.

Heerlijk

Top producten, goed verpakt. De Gevulde Kalkoen zal ik zeker aanraden

Lange tijd goede ervaring

Snelle levering en goed verpakt Vlees is van goede kwaliteit Jakob

Na 1.5 week nog niets binnen.

Nog steeds niets binnen na 1.5 week.

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje