Slechte service

Voor 76euro vlees besteld en er zat vlees tussen wat niet meer goed was en letterlijk naar rotte eieren rook. Mailtje hiervoor gestuurt en dat word gewoon beantwoord met, wij hebben ons aan de wettelijke regels gehouden... Nooit meer

Geheel volgens verwachting

Keurig verpakt en op tijd geleverd

Alles super goed geregeld

We hebben al vaker wat besteld, als ze het bezorgen of je haalt het in Enschede op, alles netjes verpakt en altijd aardig. Een aanrader om er wat te bestellen.

prima vlees snelle levering

prima vlees snelle levering

Het ziet er goed uit en was goed verpakt.

Het vlees was zoals beloofd goed koud. Het was netjes vacuüm verpakt.

Prachtig vlees

Erg aardige mensen vriendelijk en behulpzaam , vlees goed verpakt ik ga daar zeker vaker bestellen .

Heerlijke kalkoen

Hadden een gevulde kalkoen besteld en tot onze verbazing een niet gevulde ontvangen. Na constatering een mail gestuurd. Dit hebben ze zeer netjes opgelost. Volgend jaar gaan wij zeker weer bestellen.

Snel en goed

De bestelling was keurig en koel verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

Goed verzorgd, het werdt keurig verzonden het was goed verpakt en gekoeld. En wij hadden een kalkoen bested en die was heerlijk.

Wow!!!!!!!!!

Baklever zoals mijn oma het 71 jaar geleden voor mij op het Hogeland bakte. Mijn hele jeugd rolde door mijn mond. En dan de verpakking/verzending: geweldig! Wat een uitvinding zo. Op mijn leeftijd ga ik niet meer zo snel van Den Haag naar Enschede, maar op deze fantastische manier blijf ik voor de rest van mijn leven klant. Heel graag!

Prima vlees, mooi op tijd geleverd

Vlees kwam goed gekoeld, op de afgesproken tijd aan. Wij hebben genoten van de kwaliteit van het vlees.

Fantastisch lekker vlees

Vlees besteld voor de kerst, 2 stukken rosbief en carpaccio. Werd netjes geleverd in een box met koel elementen herkomst van het vlees op de verpakking. Was allemaal mooi van structuur en heerlijk van smaak!!! Kom hier zeker vaker terug

Heerlijk

Nadeel duurt erg lang voordat de kalkoen klaar is.

Ik heb niets ontvangen

Niets ontvangen

Goed vlees

Goed vlees, mooie stukjes. Salades smaken ook heerlijk. Dit jaar besteld en zelf opgehaald, ging prima.

Topkwaliteit voor prima prijs

Duidelijke omschrijving van de inhoud van elke verpakking in de isolatiedoos, welke ook nog is voorzien van koelelementen.

Mooi stuk vlees

Iedereen vond het heerlijk.

Top vlees en service

Bestellen ging erg makkelijk. Werd ook netjes op tijd geleverd. We werden goed op de hoogte gehouden voor de levering. Was ook zeer goed verpakt. Het vlees ziet er zeer goed uit. We gaan zeker bij jullie nog wel vaker vlees bestellen.

Levering prima.

Helaas kreeg ik 2x tonijn, terwijl ik 1 vegetarische had besteld... Dat is jammer. Verder prima!!

Goed aangekomen

Meer dan vlees , makkelijk bereikbaar, bellen ook snel terug als ik een vraag had. Goede service en afspraken nagekomen. Nu morgen nog de kalkoen gaan proeven.

Perfect geleverd

Het vlees ziet er goed uit, prima verpakt, op de juiste dag geleverd. Ik ga er zeker nog eens bestellen, omdat ze ook vlees hebben, waar je moeilijk aan komt. Zoals o.a. haan, kalfslever.

Correcte afhandeling.

Mooi en vooral goed verpakt, de laatste ster krijg je na het proeven overmorgen

Keurig op tijd. Heerlijk vlees

Prima adres voor mooi en heerlijk vlees

Goede kwaliteit, zorgvuldig verpakt, op tijd geleverd.

Positieve ervaring. Goed gekoeld mooi op tijd geleverd.

Makkelijk en het ziet er goed uit.

Wel jammer dat de gare gehaktballen maar goed zijn tot 24 dec net voor kerst! Verder alles prima in orde.

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje