Mooie kwaliteit

Wederom een mooie levering ontvangen

Super goed vlees, en netjes altijd afgeleverd

Eerste keer besteld en verpakking en kwaliteit ziet er echt goed uit !

Prima geleverd en alles was heerlijk

Hoe leuk om zo een feestje te geven als je alles zo goed en lekker geleverd krijgt! We waren al zo tevreden afgelopen kerst toen we een gevulde kalkoen hadden besteld. Ga nergens anders meer heen voor vlees en salades etc..

Geweldig!! Uitstekende kwaliteit en snelle levering!

Het is zo fijn dat er gewoon op het eiland geleverd wordt. De kwaliteit is uitstekend en de service perfect!

Goed ervaring

Goed vlees &vis

mooi vlees, keurig afgeleverd

Keurig gekoeld aangeleverd, eerste eetervaring ook zeer positief.

Gelukkig van de zaak gekregen, anders voelde ik me afgezet

Alle producten zijn disproportioneel duur. Typisch categorie kerst pakket. Tevens zijn de producten half ontdooid aangekomen.

Goede prooidieren en snelle levering

veel keus, goede producten en dat je zelf kan kiezen voor hoeven in een verpakking is fijn

Heerlijk vlees

Top vlees

Top kwaliteit en snel geleverd!

Fantastisch stuk chateaubriand besteld voor lomo al trapo. Mooi op de afgesproken dag afgeleverd en top kwaliteit.

Goede service, heerlijk vlees!

Makkelijk om een bestelling te plaatsen, goede levering en heerlijk vlees! Voor herhaling vatbaar :-)

Geweldige service

Voor het eerst een bestelling gedaan. Het pakket kwam op de afgesproken tijd en alles was zorgvuldig verpakt. We zijn zeer tevreden.

Goede verpakking, snel bezorgd en heerlijk vlees

Eerste bestelling viel goed. Ik had de skirt steak en tournedos. Ik ga hier nog vaker bestellen.

Heerlijk en goed vlees voor een eerlijke prijs.

Goed vlees netjes koel verpakt op tijd geleverd. Prijs kwaliteit komt prima overeen.

Prijs-kwaliteit is prima

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Weer eens goed voor elkaar

Wederom weer een correct geleverde bestelling, mooie vers vlees en gevogelte van top kwaliteit.

heel goed vlees

goed vlees goed verpakt en perfect de volgende dag bezorgd

gewoon goed

Mijn eerste bestelling bij Meerdanvlees werd door PostNL verknald, Pakket was flink beschadigd. De service van Meerdanvlees is meer dan goed te noemen, zij hebben het heel goed opgelost. Deze week weer een bestelling ontvangen, totaal geen op- of aanmerkingen over, Netjes verpakt en netjes geleverd.

Het vlees was op tijd.

Heel lekker vlees,is een aanrader.

Ik bestel altijd mooie dikke ribbetjes.

Alleen dit keer waren ze zeker niet allemaal mooi dik . Kan een keer gebeuren. Het vlees is gewoon perfect. Kwaliteit is altijd perfect. Zal er zeker blijven bestellen.

Elke keer een Top pruduct in huis

Meerdanvlees.nl is de specialist voor mij. Bestellen, zelf de gewenste dag bepalen en gekoeld en al via de post geleverd. Ik hoef niet verder te zoeken, Meerdanvlees.nl is de website waar je moet zijn voor 100% kwaliteit.

slecht

Bestelling geplaatst, zou volgende dag geleverd worden. Recepten vergaard o.a. voor diner en tapas en de avond voor de festiviteiten en aflevering bericht dat de levering met een week vertraag is. Retourbetaling is correct verlopen

Topvlees

Constante kwaliteit topvlees. Duidelijke communicatie.

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje