Outstanding

The price / quality ratio is excellent. The meat is some of the best we have ever had. Thank you for making it easy to find great quality meat at great prices

Goede kwaliteit en relatief snel bezorgd

Ik heb ruim twee kilo dry aged rib eye gekocht via meerdanvlees.nl. Ik eet doorgaans vegetarisch en voor de enkele malen dat ik vlees eet wil ik dat dit vlees van goede kwaliteit en biologisch is. Ik ben hier met mijn bestelling niet in teleurgesteld.

GOED SPUL. BESTE SERVICE.

Super lekker vlees en vandaag bestelt morgen in huis ik kan iedereen het aanbevelen. Je krijgt egt waar voor je geld

Heerlijk vlees en altijd snelle levering

Het vlees is altijd uitstekend. Goed gekoeld, en altijd op tijd geleverd. Alleen maar positief!

Altijd goed vlees. prima prijs/kwaliteitverhouding.

Netjes verpakt en op tijd afgeleverd.

Prachtig mooi vlees en prima gekoeld bezorgd

Geweldige website, veel keus, prachtig vlees en eindelijk de goede lomito( biefstuk) gevonden.

Zeer smakelijk zeer goede kwaliteit vlees

prima stuk vlees voor een goede prijs

prima stuk vlees voor een goede prijs

Ik bestel al jaren vlees bij julie

Een ruime keuze en goede prijs verhouding en een goede survice gewoon een top bedrijf

Altijd super heerlijk!!!

Makkelijk te bestellen en altijd vers, vlees is echt super heerlijk!!!

Ook in Wolsum, Friesland is het genieten van de kwaliteit en service van meerdanvlees.nl

goed vlees

vlees was goed, alleen mag er wat meer aan het mlieu gedacht worden in plaats van al dat plastic. Per stuk verpakken is niet nodig.

Voor de tweede keer besteld Vlees zeer lekker.goed verpakt en correcte levering. 3 maal is scheepsrecht

Snel en correct geleverd

Zoals beschreven geleverd goed gekoeld en verpakt dikke 10

Goede produkten

Heerlijk vlees en vis

Goed vlees, het vlees was goed verpakt voor transport. Voor herhaling vatbaar!

Prima hoor

Prima hoor

TOPPERS !!!

Super kwaliteit, mooie dikke karbonades en supper grote Dikke ribben ....helemaal top zoals altijd. .... de andere producten zijn ook TOP !!! Snel geleverd en super fijn contact bij aangepaste levering als niet alles de dag daarna kan worden geleverd. Door gaan zo TOPPERS ....dit is zoals het hoort te gaan.

Prima vlees

Lekker vlees. Enige minpuntje: sjasliks waren bevroren.

Deze website is een fantastische ontdekking!

Enorm aanbod, uitstekende kwaliteit en heel goed, gekoeld verpakt en verzonden!

Vlees dat super smaakt

Precies wat een Bourgondiër nodig heeft, van snitzels to T-bone Rib-eye en wat er verder te koop is, gewoon perfect. Ik heb al behoorlijk wat tijd rondgespeurd en nu jullie gevonden. Blijf zo doorgaan, ik blijf klant. Super goed bezig Grtz, Rick Oosterbos

Eerste klas vlees top

Mijn hobbie is bbq en. Voor al dikke ribbetjes en die zijn top

Levering op tijd. Goede kwaliteit.

de kwaliteit is goed, tegen een schappelijke prijs en goede sevice

De kwaliteit is goed, tegen een schappelijke prijs en goede sevice

Prima vlees, keurig geleverd.

Vlees was van goede kwaliteit tegen een billijke prijs. Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje