Na fout in bestelling, monnik alles snel weer omzetten. Daarin werd ik goed geholpen! Heerlijk vlees, genoten.

Great! I will try next time

I like everything so far. But I just hope the delivery box is made of cardboard, instead of Styrofoam. (for the sake of the environment) If the whole fish can be scaled, it will be great.

zeer goed

ik bestel regelmatig en alles is met grote zorg verpakt zodat het vlees/vis echt vers aankom, absoluut een aanrader voor iedereen die makkelijk en echt lekker en vers vlees wilt kopen zonder de deur uit te gaan,

Al jaren een vertrouwd adres!

Ik bestel al jaren online en ben nog nooit teleurgesteld geweest over de kwaliteit. Altijd heerlijk vlees. Als we mensen uitnodigen voor een barbecue vragen ze vaak, waar heb je het vlees gekocht want het smaakt geweldig.

Mooie lamsracks

Service en timing was geweldig,

Het product was keurig verpakt en gekoeld met koelelementen geleverd. Netjes en optijd. Een aanrader

Heerlijk kalfswang

De eerste keer dat we hier vlees hebben besteld was Kalkoen voor kerst. De kalkoen werd persoonlijk afgeleverd wat heel vriendelijk was. Maar belangrijker, de kwaliteit van de kalkoen was top. Dus het jaar daarna zonder te twijfelen hier weer kalkoen gekocht en wederom zeer content over de kwaliteit. De kalkoen werd nu met PostNL verstuurd. Ik was even bevreesd maar dat was nergens voor nodig. Meer dan vlees had de kalkoen uitstekend verpakt met koelelementen in een koelbox. We hebben er inmiddels ook al meerdere keren kalfswang gekocht en die is van Nederlands kalveren en het zijn mooi-grote, 0,3kg ongeveer, stukken. Nu ook varkensnek/ procureur besteld. Die moeten we nog verwerken tot pulled pork, maar ik ben vol vertrouwen dat we ook daar weer van gaan genieten. Kortom, wij zijn een tevreden klant die terugkomt.

Goed vlees, netjes verpakt

We bestellen er al een aantal jaren, voornamelijk voor de feestdagen. Smaakt goed, netjes verpakt, keuze in hoeveel gram

Altijd prima vlees

Altijd prima vlees.

Afgeleverd op tijd en juiste temperatuur.

Mooie kwaliteit van vlees. Lekker genoten van de bbq.

Goed vlees en netjes volgens afspraak geleverd

Goed vlees makkelijk te bestellen

Heerlijk vlees,en aardige mensen die er werken snelle reactie als je mailtje stuurt.

Fijne ervaring vriendelijke mensen

Super service / top vlees

Super service ! Alleen nooit weer via post.nl laten verzenden ! Drama !! Kregen 1e bestelling pas een week later ! Maar Bolscher heeft het prima en keurig opgelost door zelf te rijden en dezelfde dag te leveren ! Bedankt Thijs !

Goed opgelost

Vlees te laat gekregen.Fout post nl. Geld terug.

Gewoon als gewoonlijk, super.

The place to be

Een geweldige service waarbij de producten perfect gekoeld verpakt bij je thuis aankomen. Voor mij geen andere meer voor feestdagen, BBQ en wat nog meer.

Net voldoende

Als je alleen diepvries kunt verkopen, vermeld dat dan duidelijk. Geldt ook voor een sterk afwijkend gewicht. Als ik dat had geweten had ik er niet besteld, simpelweg te duur. Kwaliteit is wel ok

Matige kwaliteit voor veel geld

Slechte kwaliteit vlees

Heerlijk!

Lekker, snel geleverd en goede kwaliteit!

Lekker en goed vlees

Het vlees was van goede kwaliteit, en het bestellen via de site is makkelijk en goede beschrijving erbij.

TOP

duidelijke site; snelle en verse levering; gekoeld verpakt. Wij bestellen zeker nog een keer!

Zie boven

Meerdanvlees | Verbindt heerlijk vlees met liefhebbers voor wederzijds geluk

Ik ga niet wederom een hele lofzang hier neerpennen want heb ik al vaker gedaan. MAAR ALS ER MENSJES ZIJN DIE NOG TWIJFELEN EN EERST DE RECENSIES GAAN LEZEN ALVORENS TE BESTELLEN dan kan ik bij deze bevestigen dat MDV absolute top kwaliteit levert. Niet twijfelen, het is kwalitatief goed spul tegen een eerlijke prijs. En de aftersales is ook top btw. Dat was 't wel. Dus.

Topkwaliteit vlees op mijn tafel!

Een goed en lekker stuk vlees kunnen wij wel waarderen en dat wordt geleverd door Meerdanvlees.nl Met Pasen weer genoten van een lamsham! Vooral met de feestdagen zet je topkwaliteit op tafel!

Het wordt goed koel verpakt en netjes op tijd afgeleverd

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje