Mijn meest vertrouwbare service, perfecte kwaliteit:)
Dank u wel! Weer een tien! Heerlijk gevoel!
Nu voor de 2e of 3e keer besteld bij hen. En net als de vorige keren was het allemaal weer tot in de puntjes verzorgd. Verpakkingsmateriaal is zorgvuldig gekozen zodat het vlees lang gekoeld kan blijven in geval van late(re) levering. De informatiestroom is ook zoals je mag verwachten goed zo niet uitmuntend. En ik weet niet of iemand wel eens contact heeft gehad (met wat voor reden dan ook) met de mensen achter MDV? Daar kunnen heel wat bedrijven nog wat van leren. Humor, professioneel, korte lijnen: 't is er allemaal. Geweldige tent, ik kan en zal ze iedereen aanraden. Als je dat doet namelijk krijg je 50% korting op al je volgende bestellingen. ;) Grapje natuurlijk, eens kijken of ze deze recensie lezen en gaan reageren. En oh ja, de bestelde fietsen doen precies wat ze moeten doen. Super kwaliteit. Super mals zadel enzo. MDV.nl ik als kamadofan ben blij met jullie. Keep it up!
Dank u wel! Wat dacht u nou zelf? Dat we onze recensies niet lezen? Eééécht wel! Daar zijn we gek op.! (Ja, ook op de minder goede, want daar leren we het meeste van). Over die fietsen, die konden we even niet helemaal plaatsen. We nemen aan dat dat allegorisch bedoeld is. Malse zadels, die hebben we. Kalfszadel, lamszadel, daar kunnen we zeker aankomen. Wat betreft de 50% korting op alle volgende bestellingen: met zulke recensies zijn we inderdaad eigenlijk de helft te goedkoop. Dus de facto heeft iedereen al 50% korting:) Kamado? Hmmm...heeft u deze al geprobeerd? https://www.meerdanvlees.nl/recepten/833/beef-hammer-op-de-kamado
Erg tevreden over de producten en service
Ik ben zeer tevreden over de leveringen en met name de kwaliteit prijs verhouding is prima. Ik heb nu 2 keer iets besteld en zal zeker 1 keer in de maand een bestelling gaan doen. Zeker wanneer we weer actiever gaan barbecueën.
Heel hartelijk bedankt! Wij doen vast een dansje voor mooi weer!
Foutje in de levering maar super opgelost
Dank u wel! Weer een tien!
Kwaliteit is goed te noemen, verpakking van het product en de levering prima.
Super bedankt!
Vlees van zeer goede kwaliteit, de chateaubriand bijvoorbeeld smaakt fantastisch. goed verpakt en vlot geleverd.
Lekker hè, die Chateaubriand? Heerlijk... Heeft u de complete Beef Wellington Box wel eens geprobeerd? Daar zit deze Chateuabriand ook in. Alles in een doos - u kunt zo aan de slag! https://www.meerdanvlees.nl/shop/vlees/rund/ossenhaas/beef-wellington-box
Bestelling was er de volgende dag, wij wonen in Oisterwijk, in een isolatie-box met daarin ook nog een paar koelelementen, prima geregeld. En waar het dan echt om gaat; de baklever was perfect. Zeker voor herhaling vatbaar,
Binnenkort lopen we weer tegen het einde van het seizoen. U kunt ze nog bestellen!
Zoals gewoonlijk perfecte kwaliteit! Netjes op tijd geleverd.
Weer een tien! Dank u wel!
Fijn bedrijf
Yes! Weer een tien! Dank u wel!
Goed stuk vlees, maar helaas wel al deels ontdooid. Deels weg moeten gooien omdat dit niet direct werd verwerkt.
Dank u wel voor uw feedback. U heeft ons laten weten teleurgesteld te zijn over het feit dat uw vlees deels ontdooid is aangekomen. Dat vinden we heel jammer! Producten die vanuit de diepvries worden verstuurd gaan onderweg dooien. Dit heeft te maken met het feit, dat wij voor 95% verse producten versturen en daarom onze verpakkingen hebben ingericht op 48 uur koel (+8 graden) houden, niet op bevroren houden. Onze verpakking is daarom het beste te vergelijken met uw koelkast. Op de pagina met veelgestelde vragen kunt u daar meer over lezen: https://www.meerdanvlees.nl/faqs Uit recent Amerikaans onderzoek is overigens gebleken dat producten die koud zijn gebleven maar langzaam aan het ontdooien zijn gegaan (zoals gebeurt wanneer u ze 1-2 dagen in uw koelkast of, in dit geval, in onze tempex doos legt), rustig weer mogen worden ingevroren. Uw reactie: Als reactie op deze uitleg heeft u uw beoordeling dd. 6-3-2021 verlaagd van 6 naar en 4. Wij vinden het jammer dat u onze uitleg zo opvat.
Originele beoordeling
Goed stuk vlees, maar helaas wel al deels ontdooid.
Dank u wel voor uw feedback. U heeft ons laten weten teleurgesteld te zijn over het feit dat uw vlees deels ontdooid is aangekomen. Dat vinden we heel jammer! Producten die vanuit de diepvries worden verstuurd gaan onderweg dooien. Dit heeft te maken met het feit, dat wij voor 95% verse producten versturen en daarom onze verpakkingen hebben ingericht op 48 uur koel (+8 graden) houden, niet op bevroren houden. Onze verpakking is daarom het beste te vergelijken met uw koelkast. Op de pagina met veelgestelde vragen kunt u daar meer over lezen: https://www.meerdanvlees.nl/faqs Uit recent Amerikaans onderzoek is overigens gebleken dat producten die koud zijn gebleven maar langzaam aan het ontdooien zijn gegaan (zoals gebeurt wanneer u ze 1-2 dagen in uw koelkast of, in dit geval, in onze tempex doos legt), rustig weer mogen worden ingevroren. U ontvangt van het systeem automatisch een verzoek tot aanpassing van uw recensie/waardering. U bent volledig vrij hier gehoor aan te geven, uiteraard.
Prima service / Prima verpakking / Snelle levering / Kwaliteit superb /
Dank u wel!
Goede kwaliteit vlees, goed verpakt en niet al te veel gekruid. Aanrader.
Yes! Een tien! Dank u wel!
Ik heb hier meerdere bestellingen geplaatst en het altijd keurig vers en op tijd ontvangen. Altijd goed verpakt en de communicatie van de winkel naar de consument is ook erg goed. Al om al top dus!
Een tien! Joehoe! Dank u!
Goed, enkel leveringsdatum werd niet gerespecteerd, een geluk dat ik thuis was.
Dank u wel voor uw feedback. U heeft een recensie gestuurd met een klacht. Uw bestelling is niet geleverd op de door u bedoelde dag. We hebben uw bestelling er even bijgepakt. De leverdatum op uw bestelling was 12 februari. Volgens postNL is de bestelling ook op die dag bij u afgeleverd. We hebben u per mail afschrift van de ontvangstbevestiging gestuurd. Kunt u ons laten weten waar u vindt dat het fout is gegaan?
Om van het waterige kippenvlees af te zijn hebben wij eens op deze manier kalkoenfilet besteld. Deze versneden en in porties in de diepvries. Tot nu toe prima vlees!
Dank voor uw feedback! Waterig kippenvlees? Niet van ons, toch? We weten dat het wettelijk is toegestaan onder hoge druk tot 20% water aan kippenvlees toe te voegen. "Tumbelen" noemen ze dat. Maar onze poelier doet dat niet. Zou u ons kippenvlees eens willen proberen? Kijken wat u daar van vindt!
Naast vlees had ik dit keer ook tonijnsteak besteld. Deze waren slecht van kwaliteit. Voor vlees kom ik graag terug
Ontzettend bedankt voor de tien, ondanks uw klacht! Maar nu: u heeft een klacht over onze tonijnsteaks? We hebben inmiddels contact opgenomen. U vond ze aan de vochtige kant waardoor ze niet lekker bakten. In principe komt dat door de vacuümverpakking. Deppen met keukenpapier en aan de lucht op kamertemperatuur laten komen voor het bakken of grillen is meestal de beste methode voor een perfecte tonijnsteak. Hoe dan ook - ook deze tonijnsteaks vallen natuurlijk gewoon onder onze "niet goed?Geld terug!"-regel. We hebben ze al vergoed.
heerlijk vers vlees,hoge kwaliteit onder prima condities verzonden
Dank u wel!!
Mijn 500 gr entrecote was heerlijk en vers.de kwartels ook heerlijk vers .kort om we hebben o danks corona geweldig gegeten
Dank u wel! Stel u voor: straks is Corona voorbij en dan smakt het allemaal NOG beter!
Mooie kwaliteit vlees en prima bezorgservice top!
Weer een tien! Dank u wel voor uw hoge waardering!
Heel lekker mals vlees. Het smaakt(e) naar echte kip. De ham was/is ook ontzettend vers en lekker. Herhaling zeker van kracht. YEAH.
Tien! Dank u wel!
Goed vlees en snel geleverd!
Het vlees is nog niet binnen @.uur later vlees is binnen kan nu antwoord geven op u vraag. Kwaliteit is prima. maar als ik bod vraag wil dit niet automatisch stukken moeten zijn.
Dank u wel! U heeft runderbotten besteld. Zoals u op de productpagina kunt zien (https://www.meerdanvlees.nl/shop/vlees/rund/bovenbeen-onderpoot/runderbotten) zagen wij ze. deze botten worden namelijk hoofdzakelijk gebruikt voor de bouillon. Echt zo'n mooi lang bot als kluif voor de hond die hebben wij niet in het aassortiment. Het beste is toch altijd om af te gaan op de afbeelding: wij streven ernaar zo nauwkeurig mogelijk weer te geven wat u in huis krijgt. Geen toevalligheden. Geen afbeeldingen die anders zijn dan de werkelijkheid. Eerlijk verhaal.
Originele beoordeling
Het vlees is nog niet binnen
U heeft ons met een 1 beoordeeld. Daar zijn we enorm van geschrokken! Uw commentaar was “het vlees is nog niet binnen”. We hebben even nagekeken op PostNL. Volgens onze gegevens is alles op tijd, op de aangegeven bezorgdatum en in goede orde afgeleverd. We hebben u hierover inmiddels per e-mails de afschriften opgestuurd. Als iets toch niet is verlopen zoals u had verwacht, dan horen wij het graag. We zullen er alles aan doen om uw oordeel over ons weer op peil te krijgen. Is alles wel naar wens verlopen, dan verzoeken wij u vriendelijk uw beoordeling aan te passen. Andere klanten krijgen door uw beoordeling een verkeerd beeld en dat is erg jammer. Hierover krijgt u van het systeem een automatisch verzoek.
Top vlees goeie levering altijd optijd en goed gekoeld
Weer een tien! Dank u wel!
ik ben zeer tevrden over de kipproducten en rundvlees producten, snelle levering en goed verzorgd, voor herhaling vatbaar :-)
Heel hartelijk bedankt! We zitten klaar voor uw volgende bestelling!
Strootsweg 40
7547 RW Enschede
GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje