Heerlijk vlees en snel in huis

Mijn 2e keer dat ik hier wat besteld heb. Het is echt heerlijk vlees niet goedkoop maar de kwaliteit is dan ook top. Wordt tevens goed en koud verpakt.

Top kwaliteit vlees

Geweldige kwaliteit vlees, goede service en vriendelijk. Dit is mijn 2e bestelling en de 3e volgt snel!

avlees en worstsoorten prima maar de mozarelle was ver oer tijd en niet mee bruikbaar

geen zie boven

Communicatie over het product kan beter

Wij kopen vnml Guanciale. Voor dit product is het mij onduidelijk wat de hoeveelheid is die wordt verkocht. Wat is de bedoeling om twee gewichtne op te geven waaraan in principe niet kan worden voldaan. Er wordt 1,5kg opgegeven. Praktisch is het iets min of iets meer. Mijn laatste levering betrof twee Guanciale en beide waren onder 1,5kg. Is dit dan een correcte levering of niet? Ik zou het niet weten. We kochten ook schenkel. Dit zag er niet fris uit. Teveel bloed/vocht in de verpakking. De kwaliteit van de Guanciale is ok voor ons. Levering is goed bedacht en uitgevoerd. Kunnen we de dozen en pakjes ijs teruggeven? Graag ook wat uitleg waarom er zo veel peper op de Guanciale is. Die peper ziet er niet smakelijk uit. Dient dit te worden verwijderd?

uitstekend

goed vlees, op tijd geleverd in stevige verpakking

zeer goede afhandeling

zeer goed verpakt en vers aangekomen in de box , absoluut een aanrader voor ieder die echt vers en lekker vlees wilt eten van eerste klas kwaliteit producten

perfect

helemaal goed

Snel en goed

Bestellingen worden snel afgehandeld, goed verpakt eb kwaliteit is prima. Ik doe dit nu een aantal jaren en ben meer dan tevreden.

Geweldig !!!!

Net mijn pakket weer ontvangen, ziet er weer fantastisch uit, goed gekoeld en keurig verzonden, De smaak van dit vlees is zoveel lekkerder !!

een topervaring waar zelfs de lokale slager niet aan kan tippen.

Bizar hoe goed dit vlees is, soms is voor mij het verschil met biologisch vlees nauwelijks te proeven. Goed eten begint met goede producten en de standaard van deze website/slager is briljant. Het enige negatieve is dat ik moet betalen voor het terugsturen van die koelblokken. Dit zou ik voor eigen rekening nemen als bedrijf zijnde. uiteindelijk ben je daar goedkoper mee uit denk ik. ik beveel jullie aan al mijn vrienden door. hartelijk bedankt voor de tot nu toe fijne ervaringen!

Top kwaliteit en service!

Top kwaliteit en service!

Excellent.

Top quality meat, very good English sausages, the best I've found here in 15 years, well packaged merchandise, chilled, prompt service and delivery. Couldn't be better.

kwaliteit en snelheid

uitstekende keuze die ik hier in België niet vind en hoge kwaliteit

Goed vlees, netjes en snel geleverd

Twentse bloedworst, en bakleverworst. Samen met humkessoep gratis thuisbezorgd in koelbox. Bestelling is uitstekend te volgen. Kwaliteit van het vlees erg goed. Zoals ik het mij uit mijn jeugd herinner. De soep was een beetje aan de zoute kant voor mij, vandaar net geen 5 sterren. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Makkelijk & snel. Top bedrijf

Gewoon top. Niks aan toe te voegen.

Topklasse

Kijk gewoon naar mijn vorige review. Dezelfe woorden voor deze review. Echt perfect.

Goed product

Lekker mals vlees

Perfecte levering.alles zoals besteld Alleen niet duidelijk wanneer het juist zou geleverd worden. Ga zeker nog bestellen

Had meer van het vlees verwacht.

Marmering van de rib eye was niet geweldig. Smaak verder prima door de rijping.

Goed geregeld en top vlees! Aanrader!!!!

Snel en erg lekker

Erg mooi vlees Ik heb het vlees varken RIB stuk op mijn smoker met een zelf gemaakt rub erg lekker Ribeye stuk binnenkort op de smoker

Super service en heel lekker vers vlees!

Eerste keer online bestellen maar was een hele goede ervaring.

gewoon prima levering, prima vlees

prima, heb verder geen toevoegingen

Betrouwbaar bedrijf!

Ik weet niet hoe het vlees smaakt, omdat Post.nl mijn pakket veel te laat heeft bezorgd (29 dec 2020 besteld, 6 jan 2021 geleverd). Ik heb per mail contact gezocht met Meer dan vlees en gevraagd of het vlees nog geschikt was voor consumptie. Meer dan vlees reageerde binnen 15 minuten op mijn mail. Het antwoord luidde dat ik het vlees kon weggooien en dat de boekhouder opdracht is gegeven de betaling te storneren. Een dag later had ik het geld alweer op mijn rekening staan. Top!! Het vlees was inderdaad niet meer geschikt voor consumptie, maar was wel keurig verpakt in een doos van piepschuim met koelblokken erin. Ik wacht tot Post.nl het minder druk heeft en bestel dan nog een keer.

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje