Met een paar klikken In één dag mooi vers vlees op tafel !

Zoals beloofd kwam de bestelling, goed verzorgd en zeer goed gekoeld, snel in huis. Geen enkele kanttekening te maken. Bedankt.

Uitstekend vlees!

Heerlijke tournedos en gourmetschotel met de kerst

Heerlijke gourmetschot

Heerlijk vlees, persoonlijk had er ook nig wat gemarineerd vlees bij gemogen ipv een los potje met vleeskruiden. Maar dat is persoonlijk.

Voor herhaling vatbaar

Goede en snelle levering het vlees was goed gekoeld verpakt zeker voor herhaling vatbaar.

Lekker vlees en zeer goede service

Snelle levering van kwalitatief zeer goed vlees. Ook de gerookte zalm is erg goed.

Super vlees

Super vlees en goede communicatie

Uitstekend!

Voor oudejaarsavond vlees besteld voor een BBQ, was erg lekker. Goed verpakt en verzonden. Aanrader!

Goeie kwaliteit!

Handige site en zeer goede kwaliteit

Heel tevreden.

Vlot, vriendelijk en heel goed vlees

Zeker voor herhaling vatbaar

Top vlees, wildpoulet met de kerst gehad. Alles keurig gekoeld verpakt dus ga absoluut vaker wat bestellen.

Geweldig.

Ik kom zelf uit met Oosten weg, en was al bekend met bakleverworst, maar hier in Friesland ken ze dat niet, daarom heb ik het maar online besteld. Ik had er zin aan.

Goed vlees en snel geleverd, erg blij mee.

Goede kwaliteit

Positief,

Hoge kwaliteit voor een redelijke prijs

Al jaren bestellen wij met regelmaat vlees. De kwaliteit van het vlees is altijd heel hoog en het assortiment is uitgebreid. De prijs / kwaliteit verhouding is altijd prima in orde

Vlees smaakt zoals het eruit ziet, perfect.

Vlees was goed verpakt en zoals we hadden besteld. Vlees zag er lekker uit, de structuur was goed en de smaak super.

Grote keus, geweldige kwaliteit en prima verzorgd!

De website is overzichtelijk en aantrekkelijk: je bent geneigd meer te bestellen dan nodig, omdat het er allemaal zo goed uitziet. De verzorging: verpakking/verzending is prima, en zoals het met afhalen voor de kerst ging vond ik ook prima! We konden in de auto blijven zitten terwijl de bestelling opgehaald werd en achterin de auto gezet, heel Corona-veilig!

Geen ervaring

De bestelling is namelijk nooit geleverd

Kwaliteit van de producten is altijd nog helemaal top geweest! Bestellen en bezorging ook.

Kwaliteit van het vlees is TOP! Bestellen werkt ideaal: voorraad bestellen? per stuk verpakt? Kan gewoon! Bezorging ook helemaal prima. Je kiest je eigen moment uit: volgend weekend pas een diner? Dan vers bezorgd op díé dag. Het vlees blijft goed koud in de verpakking.

Probleem snel opgelost

Drukke periode maar toch binnen 5 dagen (inclusief weekeinde) op beloofde tijdstip afgeleverd. Jammer was een product 2 dagen over de houdbaarheidsdatum maar dit was snel opgelost met geld terug.

Super bbq pakket

Zag er netjes uit

Goede kwaliteit bezorgd op tijd.

Prima ervaring met meer daan vlees.

Zal er zeker nog weer gebruik van maken

Geweldige service

Fijn vlees en vis , mooie kwaliteit en netjes koel verpakt

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje