Zuinige hoeveelheid

Bestelling plaatsen via internet en ophalen was allemaal top geregeld. Echter was de bestelde hele ossenhaas van 2/3lbs nog geen 840 gram, dat valt natuurlijk tegen. Helemaal als er op gerekend wordt voor het kerstdiner..

Goede kwaliteit en bezorging

Kwalitatief goed vlees en bezorging volledig gekoeld, super!

Prima kwaliteit en conform afspraak op tijd geleverd

Prima smaakvol vlees geleverd voor de kerstdagen

Niet zo best door levering

Gevulde kalkoen en een ossenworst besteld deze zouden bevroren worden geleverd. Men was overgestapt naar nieuwe koerier. Geen succes kreeg de afgesproken dag niet gelverd terwijl er 2x telefonische contact was geweest dat zij zouden leveren. Levering ging in koeling en zou een dag later geleverd worden. Dit gebeurde alleen was de kalkoen ten dele ondooid en de ossenworst in zijn geheel ontdooid. Overleg geweest oer telefoon en na veel over en weer gepraat hebben wij in overleg besloten dat de rekening niet betaald hoefde te worden. Dat vonden wij wel netjes. Alleen moesten we naar een alternatief zieken voor de 2e kerstdag. Dat was wel frezen kattig. De dag erna stond op de site dat men alleen nog vlees kon afhalen.

Perfect stuk vlees en dienstverlening

Zeer mals stuk chateaubriand afgenomen, was dik in orde!

goed vlees

Jammer dat het dit keer bevroren was ,dan kun je het niet in kleine portie maken.

ALTIJD topkwaliteit!

Snelle levering en altijd kwaliteit.

perfect

meet arrived at the correct time and was exactly what i ordered. had a great christmas dinner and would defo use this site again

Héérlijk vlees

Kwalitatieve producten en goede prijzen. Netjes verpakt en op afgesproken tijd gekoeld geleverd

nieuwe smaak door de kruiden !

valt me allemaal mee Bruinebonen soep top , Ossenstaart goed snel gaar , bakjes gemengde sla wond ik erg lekker . Andere moet ik nog aan beginnen , eet weinig vlees vandaar . Vriendelijke groet Mevr. Groot

Mega positieve ervaring!

!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk vlees, goed mals en niet duur

Hardstikke lekker!

Alles vers en volgens afspraak , was heerlijk!

Was heerlijk

Mooie stukken vlees. Heerlijk aangeschaft voor de Kerst. Heel goed geslaagd

Makkelijk vlees en vis bestellen

Ik ben een liefhebber van zowel vlees als vis. Dit kan ik dus nu via een aanbieder tegelijk bestellen en geportioneerd zoals ik dat wil

heel lekker

de karbonade waren heel lekker en de engelse worstjes waren ook echt engelse worstjes heel erg lekker!!!!

Voor herhaling vatbaar!

Netjes verpakt en mooie ribs! Prijs is ook prima.

Netjes geregeld. Op tijd thuis bezorgd. En vooral heerlijk vlees.

Uitstekend kwaliteit vlees/vis.

Uitstekend vlees en vis. Ik moest het zelf ophalen maar dat kwam omdat voor de kerst niet meer mogelijk was om te bezorgen. Vond het niet erg om het op te halen.

Helemaal niks te klagen

De levering was prima, vooral ook kijkend naar de drukte voor bezorgers in deze Coronatijd. Misschien zou het wel ook een optie zijn, als het wat minder druk is, de optie te geven de koelelementen mee terug te geven aan de bezorger of iets dergelijks. Want anders hebben mensen die regelmatig bestellen dadelijk een hele berg koelelementen, en dat lijkt me zonde.

Ook de verpakking was top!

Prima en in tempex doos verpakt, vlees was niets op aan te merken!

Zoals gewoonlijk was alles weer perfect, van bestelling, levering tot aan bereiding en verorbering.

Bij Meerdanvlees.nl krijg je altijd waar voor je geld. Heerlijk vlees, op tijd geleverd in een mooie koelverpakking. Dan de smaak, die is helemaal top, elke keer weer. Een echte aanrader!

Heerlijk vlees

Lekker mals en goed gemarineerd, prima prijs/kwaliteit verhouding

Het vlees was heerlijk

Het vlees was heerlijk, goed verpakt en Corona proof werd het uitgedeeld

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje