Prima kwaliteit

Heerlijke lenderunderrolade met de kerst. Ook de beefburgers waren niet te versmaden. Alles netjes volgens afspraak en prima verpakt geleverd. Alle waar naar zijn geld

Voortreffelijk ***

Vlees goed verpakt bij aflevering. Een heerlijk stukje vlees.

Zeer verse kwaliteitsproducten

Al meerdere keren heb ik mijn vlees hier besteld. Is altijd vers en vacuüm verpakt. Wordt op het afgesproken tijdstip gekoeld bezorgd. Uitstekende kwaliteit.

Super kwaliteit vlees

Alles dat besteld is van super goede kwaliteit. Het is ook erg goed verzorgd met verzenden. Het komt ook bevroren aan. Dus bestel en geniet.

Perfect!

Zeer goed en degelijk verpakt. Geleverd op de exacte datum die ik koos. Zeer kwaliteitsvol vlees. Overheerlijk!!!

10 sterren! Fantastisch!

De kwaliteit is ongelofelijk goed! Top geregeld. Werd netjes in piepschuim-bak met koelelementen geleverd. Ik blijf hier bestellen!

Niets dan lof - op de aangegeven dag gekoeld afgeleverd in een mooie doos met vrolijke kerstgroet. De kalkoen was goed.

Top quality and service! *****

Top quality and service! Highly recommended!

erg lekker vlees

ik heb voor het eerst wat besteld voor kerst erg lekker vlees

Gewoon top

Eerste klas vlees. wordt goed koel geleverd.iedereen van mijn familie is erg blij als het vlees er weer is

Heerlijk vlees!

Wij hadden voor kerst allemaal kleine porties besteld zodat wij veel verschillend vlees en vis hadden. Het was stuk voor stuk heerlijk! Alles is opgegaan. Wij bestellen de volgende keer weer bij jullie, bedankt.

Ziet er goed uit!

Mijn bestelling via jullie site is prima verlopen, alleen jammer dat jullie voor trunkrs als koeriersbedrijf hebben gekozen, ik heb gourmetschotels besteld en deze zouden 23-12-2020 geleverd worden zodat ik de 24e met familie kon gaan gourmetten, maar helaas door een sorteer fout van trunkrs werd het niet de 23e geleverd maar de 24e om 21:00 uur, toen waren wij al klaar met gourmetten omdat ik gelukkig nog vlees kon kopen bij een slager! Meerdanvlees heeft dit probleem uitermate goed afgehandeld door mij mijn geld terug te geven zonder daar moeilijk over te doen!! Dat is pas service!! De schotels zagen er prima verzorgd uit, netjes in een soort koelbox met ruim voldoende koelelementen erin! Als hun van koerierdienst wisselen zal ik zeker weer bij hun gaan bestellen !!

levering op tijd en de producten waren naar verwachting

zo als boven

Zeer mals en lekker

De gourmetschotel was heerlijk, gaan we zeker nog eens bestellen. Ook de gasten willen hier in de toekomst gaan bestellen.

mooi perfect lekker vlees

Netjes gekoeld verpakt!!!. en zeer snelle levering !!!

geweldig vlees!

Heerlijk vers en van zeer goede kwaliteit!

Wederom super vlees afgeleverd

Het vlees werd netjes en gekoeld op de afgesproken datum geleverd. Het vlees was super mals. Heerlijke carpaccio en Italiaans gevulde varkenshaas geserveerd. Binnenkort weer bestellen

Makkelijk te bestellen, goed en op tijd geleverd met genoeg icepacks én, last but not least: goede kwaliteit vlees! Geen 10, alleen omdat ik niet geloof in de perfect score :)

Voor herhaling vatbaar.

Op tijd geleverd, goed verpakt, goed vlees.

Heerlijk wild

Wild en ander vlees besteld, maar alleen het wild nog gegeten. Keurig verpakt en snel geleverd. Een keuze optie voor ingevroren leveren zou toevoeging zijn.

Kalkoen en wilde zwijnnek besteld voor de kerstdagen nou heerlijk,en zekers waar voor je geld!! Gaan zekers meer bestellen echt top,en de levering ook perfect in gekoelde box! Gewoon een aanrader

Uitstekende levering en service

Toen mijn levering niet op de afgesproken tijd geleverd kon worden, kreeg ik netjes een mailtje dat dit de volgende dag ging plaat vinden op de zelfde tijd, netjes ! Top ! En het vlees is van zeer goede kwaliteit en heel netjes en goed verpakt, zeker een aanrader om op nieuw een keer te bestellen.

geweldig

Keurig verpakt , ondanks de drukte bij kpn een dag eerder ontvangen. Alleen miste wij een braad beschrijving na enig zoeken gevonden op de site Een heerlijk stuk vlees. Bedankt.

Alles was bevroren bij. Aflevering en goed verzorgd

Alles goed afgeleverd en goed bevroren

Hier ga ik vaker bestellen!

Beste, malse kalkoen, met prima vulling, keurig verzorgd en op tijd geleverd. Klasse.

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje