Kalkoen te droog

De gevulde kalkoen werd op tijd bezorgd, we zijn goed op de hoogte gehouden van de bestelwijze. De kalkoen was naar onze mening te droog terwijl we exact de bereidingswijze hebben gevolgd. Het ligt niet aan onze oven want andere baksels lukken altijd. Ook de vulling had meer gekruid mogen zijn, weinig smaak.

Prima vlees

Al meerdere malen vlees besteld en elke keer prima kwaliteit, perfecte levering en betaalbare prijs. Prima prijs, kwaliteit verhouding. Volgende bestelling komt eraan!

Heerlijke gerookte eendeborst, prima verpakt.

Heerlijk

Vlees maar ook bijvoorbeeld de stamppot is echt heerlijk.

Prima vlees, goed gepakt en snelle bezorging

Uitstekend verzorgd en goed vlees.

Ik zou iedereen het aanbevelen.

Lekker vlees

Lekker vlees netjes op tijd geleverd

Uitstekend vlees voor een goede prijs

Altijd uitstekende kwaliteit vlees voor een goede prijs

Top vlees!

Iedere kerst een aanrader!

Goed vlees, leverworst minder.

Mijn leverworst zou zachter moeten zijn en meer gekruid. Zelfs een Kroon leverworstje smaakt beter. Van een ambachtelijk leverworst vetwacht je iets veel beter.

Klasse zowel de verpakking als de producten!

Was erg lekker en komen zeker terug.

Prima verzorgt en makkelijk om op te halen

Top ervaring en zeer mals vlees

Goed vlees en keurige levering op afgesproken datum

Groot vlees, vleeswaren en zelfs oesters. Geweldige kwaliteit en keurige levering op datum.

Super, alles netjes thuis afgeleverd

Helemaal niks aan op te merken. Op tijd en zeer goed vepakt thuis gebracht

Mooie kalkoen, alles keurig volgens afspraak geleverd.

Zie aanhef

Heerlijk vlees, goed verpakt en keurig op tijd geleverd

Vlees voor de kerst besteld. Werd keurig verpakt en gekoeld afgeleverd. Ik ga zeker nog wel een keer bestellen. Het vlees was heerlijk en mooi van kwaliteit.

Op tijd en keurig verpakt geleverd. De hazenbouten waren prima.

Lekker mals

Erg lekker mals, maar meer smaak door kruiden en dergelijke is wel gewenst.

Prima service... kleine kalkoen

De service is fantastisch... Overzichtelijke webshop, recepten etc. Afgaande op de calculatie zouden wij met 5 personen meer dan genoeg hebben aan een kapoen, gevuld, van 4 kilo.. Helaas bleek alleen het borststuk voldoende vlees te bevatten .. zodat wij écht moesten delen en er zeker niet 300 gram pp. was. Verder was hij heerlijk door de vulling en de bereiding volgens het recept.

Fantastische kwaliteit, correcte levering

Al meerdere keren besteld. Zelfs levering naar het buitenland verloopt perfect. De beef Wellington box was een schot in de roos.

Super !

Mijn bestelling kwam heel snel, was lekker vers en goed ingepakt. Heel tevreden!

Voor herhaling vatbaar!!

Alles heel goed geregeld. Zowel de levering als het telefonisch contact als het prima vlees wat geweldig verzorgd, mooi op tijd was bezorgd! bezorging was prima te volgen via de mail. Ik had het recept gevolgd van "gevulde kalkoen" die op de site staat. Heerlijk. Hertenbief was ook uit de kunst. Wij (ook mijn dochter had een bestelling gedaan) waren in ieder geval erg tevreden! Dank jullie wel voor een geslaagd kerst-etentje!

Heel erg goed

Een paar keer vlees en ook eens vis besteld online. Het vlees was supergoed en heel erk lekker. Netjes koud verpakt. Meer dan vlees is voor mij het adres voor goed vleesz

goede kwaliteit; goede service

goede ervaring; was eerste keer , maar zal vaker doen

Goede service, heerlijk vlees

Bij vragen word je netjes en persoonlijk te woord gestaan, het vlees word vakkundig verpakt en gekoeld aangeleverd. Ik ben zeer tevreden en ga zeker vaker bestellen.

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje