Goed vlees thuisbezord tegen goede prijs

goed en lekker vlees

Netjes en goed ingepakt en mooi op tijd geleverd en ziet er lekker uit we zijn er klaar voor!!

Uitstekend bedrijf

Hallo , Ik vond erg leuk dat ik bij jullie vleesproducten mocht ontvangen Goed kwaliteit. Poolse ganzenvet ( ben zelf ook Poolse) Goed gekoeld met koelelementen en perfect verpakt . Dank jullie wel ! Groetjes , Kasja

Snel, goed en servicegericht!

Vaak besteld bij Meerdanvlees. Snel en goed verpakt geleverd, over het algemeen heerlijk vlees. De kogelbiefstukjes kunnen beter - om eerlijk te zijn. Een stuk entrecote of ribeye zijn top!

Allemaal prima in orde, zowel kwaliteit vlees als aflevering.

Allemaal prima in orde, zowel kwaliteit vlees als aflevering.

Gevulde kalkoen en een zalm besteld Is keurig op tijd bezorgd in een koelbox Ziet er goed uit

Bestelling en bezorging

Bestelling ging gemakkelijk en bezorging ook top

Kwaliteit in optima forma!

Zeer goed verpakt kwaliteitsvlees! En voor een zeer scherpe prijs!

Keurig en op tijd geleverd en alles keurig verpakt

Grote klasse

uitstekend

Snel , goed verpakt en prima vlees !

heerlijk stukje vlees

netjes verpakt goed verzorgd stukje vlees voor een mooie prijs

Goede ervaring

Vlees is super en wordt netjes gekoeld bezorgd. 2 keer besteld en 2 keer goede ervaring gehad.

Erg lekker

Goede service en de producten waren van goede kwaliteit. Alle producten waren vacuüm verpakt en werden in een koelbox bewaard.

Prima site met goed vlees en netjes verpakt en snel geleverd

Erg tevreden en aanrader

Nvt

De aangeschafte kalkoen hebben wij op eerste kerstdag gegeten en was heerlijk, goed gekruid en makkelijk te bereiden. Onze dank voor een goed en lekker stuk gevogelte. Bvd W.stubbe

Prima vlees

Ik koop al een paar jaar regelmatig vlees bij dit bedrijf. De zendingen zijn altijd naar volle tevredenheid ontvangen goed verzorgd en netjes verpakt. Ander plus punt is dat de gewichten altijd goed zijn, kortom een prima leverancier van vlees/vis. Tip probeer de schnitzels van 150 gram eens, heerlijk.

Fantastisch mooi vlees

Mooi vlees pakket goed verpakt. Vriendelijke service.

Probleemlos

Liep vlekkeloos

Prima producten

Zoals de vorige leveringen, prima producten, ben zeer tevreden.

Goede aflevering zoals afgesproken

Zie boven

Geweldige kwaliteit En niet duur goed verpakt was gewoon erg koud na die reis hierheen

Uitstekende spareribs voor een superprijs

Ik heb 3 fantastische avonden gehad door dit fantastische vlees. Iedereen was blij verrast door het vlees. Lekkerste spareribs ooit!

Goed vlees gelevert volgens afspraak top

Alles goed verpakt in een koelbox met elementen en zeer goed vlees top volgende keer weet ik waar ik het weer moet bestellen

Snelle levering, perfect verpakt incl. koelelementen. Vlees van uitstekende kwaliteit!

Al een aantal keren vlees besteld bij Meer Dan Vlees. Snelle levering en alles netjes verpakt in een box met koelelementen erin. Het vlees is van zeer goede kwaliteit! Wij zullen zeker vaker hier vlees bestellen.

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje