Maken waar wat ze zeggen

Afgelopen Kerst voor het eerst een bestelling gedaan. Keurig verpakt en op tijd in huis. Super producten wat werkelijk onder de meest optimale condities bij je thuis komt. Ook dit jaar weer besteld. Meer dan vlees is voor ons de keurslager van het internet. Naast vlees nog vele andere geweldige producten, een bezoekje aan de webshop duurt altijd langer dan gepland.

vlees van zeer goede kwaliteit

zeer goede ervaring met levering

Giet vlees en goed ingepakt voor bezorging

In een woord: uitstekend

Altijd op tijd geleverd in een bijzonder goede kwaliteit.

Super service

Mooi vlees en goede service als er iets mis gaat. Zeer tevreden

Prima kwartels

;-)

Nogal aan de prijs maar wel goede kwaliteit

Engelse (eigenlijk Schotse) worstjes, bacon en 2 eendenborstfilets besteld: Omdat we nergens meer de typische Britse worstjes meer kunnen krijgen is dit een super alternatief, heel lekker dus. Helaas is de (overigens wel lekkere) bacon niet zoals we het in Engeland kennen, want gerookt en te dun gesneden - zelfs de dikkere versie besteld - maar wat het meest negatieve is, is dat het belachelijk duur is! Voor 2 onsjes betaal je bijna 7 euro!!!!! Dan maar naar de supermarkt waar het een fractie van de prijs is. De eendenborstfilets hebben we nog niet gegeten, maar ze zagen er prima uit. De bezorgkosten zijn erg hoog overigens.

Heb nu een goede ervaring opgedaan met jullie.

In eerste instantie heb ik geklaagd omdat ik minimaal voor 25 euro af moest nemen. Nu begrijp ik dat, nadat ik een grote tempex doos en de ijselementen gezien heb. Ik bestel voortaan ook voor familieleden. De kwaliteit van het vlees is perfect en daar bestel ik zeker nog meer van. Bedankt daarvoor en succes verder!

U bent de enige met engelse worstjes.

Vlugge levering en altijd goed verpakt. Zeer te vreden.

Zomer en winter

Sinds dit voorjaar altijd mijn vlees bij jullie besteld en zijn heel tevreden. Keurig verpakt met voldoende koelelementen en zeer smakelijk vlees. Dit is echt topkwaliteit!

Goede kwaliteit vlees en top service.

Ideaal

Gewoon van uit huis kwaliteitsvlees bestellen en een dag later gekoeld ontvangen.

Het bestellen, bezorgen en de kwaliteit van het vlees is altijd perfect.

Kan niet beter.

Zoals gewend goed

Het is de 4e of 5e keer dat we bestellen en wederom goede levering en lekker vlees.

Heer vlees en zeer goed verpakt

Heerlijk vlees en zeer goed verpakt

snelle levering en goed gekoeld

mooi product wat geleverd wordt.

snelle levering goed gekoeld tot de volgende keer

Kon niet beter!

Makkelijk te bestellen en snel en goed gekoeld geleverd. Kon niet beter!

Top Klasse

Tweemaal tot nu toe de gentle giant t-bone steak van 600 gram besteld en tournedos premium. Overheerlijk. Echt super goed. Ik bestel binnenkort weer. En dan weer en weer en weer....

Altijd perfekt geregeld

goed gereged en optijd bezorgd

Goed vlees en snelle service

Snel service en kwalitatief goed vlees

Meerdanservice

Prima service en de producten zijn ook prima

Perfect geregeld

Bestelling wordt goed gekoeld en keurig verpakt geleverd, super goede service

Geen opmerkingen. Uitstekende service. Snelle levering in deze donkere tijden. Zeer goed verzorgde verpakking.

Gaat wel

De verpakking van de motsarella was beschadigd en had gelekt. Vooral de baklever miste kruiden en pit en het aandeel lever was niet zo groot. De bakbloedworst was beter maar ook daar kon een beetje meer kruiden geen kwaad.

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje