Mooivlees maar te laat bezorgd

Niet goed vlees 5 dagen te laat bezorgd . Maar wel geld terug gekregen maar alsnog geen vlees in huis

Mooie stukken vlees voor een schappelijke prijs!

Levering is conform de afspraken. Goed en snel. Heerlijk vlees, netjes in de vacuum.

Geweldig lekker vlees!!

Paar keer nu besteld Het vlees is heerlijk, mals en vers. De gekruide producten zijn ook erg lekker. Snelle en goede levering, goed gekoeld.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk EN betaalbaar

een dikke pluim

het verdient een dikke pluim prima bedrijf

wordt nog bezorgt

Heb mijn bestelling n og niet binnen Wordt 22ste bezorgt

Een goed vlees/vis pakket.

Nu twee keer een pakket besteld,en was tevreden over de levering en de bestelling.Goed gekoeld in een box.Het vlees was prima.

Groot assortiment, nette prijs en zeer goed verpakt

Groot assortiment, nette prijs en zeer goed verpakt en verstuurd

Keurig gekoeld bezorgd en top kwaliteit vlees

Ben als hobbykok en BBQ fanaat kritisch op vlees. Weet dat Bolscher Meer dan Vlees ook grote horecaleverancier is en hier een zeer goede naam in heeft opgebouwd. Dat is ook te merken met het vlees wat ze leveren! Topspul!!! Al regelmatig bij ze besteld. Laatste bestelling : Hele goeie Dry-aged entrecote en prachtige procureur voor de pulled pork.

Geweldig !!!

Kwaliteit vlees: !e Klasse Verpakking : Uitstekend Verzending : Prima

Excellent

The choice, delivery and quality is all excellent.

Goede kwaliteit, perfectionele verpakking en snelle levering

Handige, prettige service en lekker vlees

Ik had voor een gezelschap van Tiener jongens Spareribs besteld en die waren een groot succes. De bezorging ging perfect en het vlees was goed gekoeld en dus koud bij aankomst.

echt super en snelle bezorging ook

de verse ribs vind ik het tofst, kan je lekker mee aan het werk en als je het goed bereid dan heb je een lekker stuk vlees. mals en top spul

Geweldig goed vlees snel geleverd,

Top kwaliteit vlees en ideaal verpakt

Ik maak inmiddels al een aantal jaren gebruik van jullie bezorgservice. Keuze is ruim, kwaliteit is top en mooi passend verpakt ook. De koelelementen houden het vlees mooi koel ook. Heel fijn!

Perfecte service

Goede kwaliteit en prijsgunstig

Grote variatie en top kwaliteit. Helemaal tevreden

Very high quality, in all respects

I am so happy to discover Meerdanvlees. Everything arrived on time and incredibly well packed in a cooler box with 3 reusable ice packs. But of course, it's the contents that really count. First of all, the grispy salade (coleslaw) is the best I have ever tasted, even better than my mother's! The Salsiccia fresca al Peperoncino sausages were delicious, as was the sandwich meat (ham and 'rosbief'). I had especially been longing for a turkey, since I hadn't had one in about 8 years. This one did not disappoint; it was tender, juicy and full of flavour.

Top in aanbod en verzending

Zowel het aanbod op jullie website als de verzending is dik voor elkaar. Enige puntje is misschien de verpakking... Hoewel ik begrijp dat het gekoeld verzonden moet worden, is het alles behalve milieuvriendelijk. De doos is van piepschuim en er zitten koelpatronen bij. Deels begrijpelijk, maar als je vaker gaat bestellen...... wat moet ik met al die koelpatronen..... Dus gaan die weer de prullenbak in, samen met de piepschuimdozen. Ik zie graag een verbetering, rekening houdend met het millieu.

Snelle levering en goed verpakt.

Heerlijk vers vlees en snel bezorgd

Lekker vlees en snel bezorgd

Topkwaliteit nu

Snelle perfecte levering van kwaliteitsvlees

Netjes optijd geleverd en mooi vlees

Alleen 1 puntje: Ik had sparibs besteld en die waren per 4 verpakt. Mischien beter per stuk of per 2 verpakken

Strootsweg 40

7547 RW Enschede

Over Meerdanvlees.nl

GOED SPUL. BESTE SERVICE. EERLIJK VERHAAL. ⧁ De prijs-kwaliteitverhouding is altijd precies raak ⧁ We leveren alleen producten waar we achter staan ⧁ Door onze speciale verpakking blijft uw bestelling onderweg 48 uur net zo koel als in uw eigen koelkast ⧁ Niet goed? Geld terug! ⧁ Vragen of suggesties? Bij ons krijgt u altijd respons ⧁ We geven graag eerlijk antwoord zonder franje